HahahaSen dua et kocanin aynisindan bulup gelmiyor :))) ya kocanida nerden aldin diye sorarsa?
Herkes gurur duyarim bise demem demis ama.Sorma bide beni kimseyle paylaşamıyor kıskanıyor seviyor biliyorum ah bide şu copy huyu olmasa
Sen dua et kocanin aynisindan bulup gelmiyor :))) ya kocanida nerden aldin diye sorarsa?
Herşeyi özenerek yapıyorum alıyorum bide şimdi fiyonk yapacağım perdelerime onu da soracak eminim internetten baksın herkes paylaşıyor evini ordan görüp alsın evine neden sadece benim aldıklarımı alıyor anlamadımHerkes gurur duyarim bise demem demis ama.
Belirli seylerde yada nadiren olursa olur. Ama bire bir her gordugunu gorur gormez alsa eminim oyle diyenlerde sıkılır.
Bende zevkimin begenilmesine grur duyarim.
Ornegin benden cok ikramlik tarifi alirlar hosuma gider. Yada el becerilerim iyidir. Yardim isterler nasil yaptin diye sorarlar. Grurur duyarim. Yada aa su esyan cok guzelmis dese grur duyarım ama evimin aynisini bire bir kopyalamasi sinir bozucu olur. Belki birsey yapamam elimden birsey gelmez ama mesafe koyabilirim.
:) herseyi kopyaladigina gore...Hahahaanasından aldım derim bende alemsin canım ya
Aaaa lütfen aklına böyle şeyler getirme canım neden diye sorarsan çok ayıpBenim bebeğim yok onun kızı var 4 yaşnda ben bebek istiyorum diyordum bende ikinciyi istiyorum demişti şimdi biz istemiyoruz vazgeçtik bebek işinden bugun o da dedi bende istemiyorum diye tesadüf mü acaba
Sende acik acik de..Herşeyi özenerek yapıyorum alıyorum bide şimdi fiyonk yapacağım perdelerime onu da soracak eminim internetten baksın herkes paylaşıyor evini ordan görüp alsın evine neden sadece benim aldıklarımı alıyor anlamadım
Aaaa lütfen aklına böyle şeyler getirme canım neden diye sorarsan çok ayıp
Ne alakası var tabiki tesadüf sen aynı zamanda istedin oda istedi..Sonra vazgeçtin oda geçti bu yani nolcekkk
Ben şahsen bi düşündüm bugün hiç tuvalete gitmedim bir kaç gün gitmeyi düşünmüyorum de bakalımayyy tutsun dursun
Kırılmasını istemiyorum kıyamıyorum işte benim resim albümüm masa üstünde duruyor onun yoktu ortalıkta onu da aynı şekilde koymuş masa üstüne bu nerden çıktı kız dedim aman çekmecede duruyodu oraya çıkardım dedi dizayn da aynı olmaya başladıSende acik acik de..
Arkadasim iyisin hossun. Seni cok severim ama evlerimiz resmen ayni oldu. Aldiklarim sadece benim evime ozel olsun isterim. Yanlis anlama bir fikir istediginde yardimci olurum. Fikir veririm ama benim evim.icin ozenerek aldigim ve farkindalik olustirmaya calisirken aynilarini baska evde gormek hosuma girmiyor. Kendi zevkine gore birseyler alsan daha iyi olur de...
Aaaa lütfen aklına böyle şeyler getirme canım neden diye sorarsan çok ayıp
Ne alakası var tabiki tesadüf sen aynı zamanda istedin oda istedi..Sonra vazgeçtin oda geçti bu yani nolcekkk
Ben şahsen bi düşündüm bugün hiç tuvalete gitmedim bir kaç gün gitmeyi düşünmüyorum de bakalımayyy tutsun dursun
Aboooo...Kırılmasını istemiyorum kıyamıyorum işte benim resim albümüm masa üstünde duruyor onun yoktu ortalıkta onu da aynı şekilde koymuş masa üstüne bu nerden çıktı kız dedim aman çekmecede duruyodu oraya çıkardım dedi dizayn da aynı olmaya başladı
A 101 e gittik geçen gün bi paspas beğendim inan korkumdan almadım o da alacak diye aa güzelmş diyip bıraktımAy bizi görmesin aynı hesabı açar bide burda gelir falan
Evet bak buda çok mantıklıYada ben yarin kendimi kopruden assagi aticam desin :))) kokten cozum
Ayyy çok kötü oluyor ya biliyorumA 101 e gittik geçen gün bi paspas beğendim inan korkumdan almadım o da alacak diye aa güzelmş diyip bıraktım
Arkadaslığına sözüm yok haberdar etmek değil çocuk düşünüp düşünmediğimi sordu düşğnüyoruz dedim sonra biz vazgeçtik noldu sizin çocuk işi dedi bende vazgeçtik dedim oturup sohbet ettiğim bi arkadasım ben sadece herseyin aynısını almasına kızıyorumsikayet ediyorsunuz ama cocuk istemenizden ve sonra vazgecmis olmanizdan bile komsuyu haberdar ediyorsunuz.. İlginç
almıştır o onuA 101 e gittik geçen gün bi paspas beğendim inan korkumdan almadım o da alacak diye aa güzelmş diyip bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?