Alt kat komşumda beni şikayet etti polis geldi kapıya bir daha gelirsek para cezası var bilginiz olsun diye uyardı. Biz konuşup tatli ya bağladık . 17 aylık kızım var aşırı hareketli onun seslerini ben temizlik yapıyorum sanıyormuş.Acaba her gürültü için geliyorlarmı yaa büyük bir şehirde yaşıyorum burada pek umursmaazlar diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevap için
Yarın son kez gidip konuşacagım ve bir dahaki gürültüde polis çağırcagımı sçyliycem. Eger yinede devam ederseniz mahkmeye vereceğim diyimbelki anlarlar. Valla eşim adliyeci zaten bize sorun olmaz onlar ugraşır , ama işte anlayacak kapasiteleri varmı bilmiyorum yaa, resmen asosyal yaşıyolar o çocuk 5 aydır hiç dışarı çıkmadı gündüz uyuyor gece tepiniyor yazık o çocuga dengesi bozulmuştur
siz le alakasi yok yanlis anlamayin en son komsuya laf atmistik komsu gercekten cikmisti bir konuda ve sonuc bami yemistik uzerine hakarette yemistik bu yuzden susuyorm soylenwck cok sey var aslindaMerhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaaKafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
Ya bunu düşünüyorum ama polis gelir mi yaa , bir yerlerde okdudum polislerde gelmiyormuş artık gürültü vs şikayetleirne . Yoksa hemen arıycam yani
Ah canim ah malesef kucagimda bebekle kis gunu ev tasidim ust komsu pisligi yuzunden kurtulqmazsin maaleseff uzgunum gecmis olsunMerhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaaKafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
Böylesiyle uğraşılmaz.
Ben 3 kez kapıdan rica edip 4. Kez duvara vurmuştum gece yarısı. Gece 1de adam kapımıza gelip “komşu duvara vurma, rahatsız oluyoruz “ demişti.
Kadına “mutfağınız yatak odama birleşik ve duvarı suntadan, ne olur 10-11den sonra mutfakta gürültü yapmayın” dememe rağmen tam bir sene bir evde 3 aile yaşayıp sabahlara kadar mutfakta böğürdüler. Gördüğümde “ köydeki ev bitiyormuş, dayınız rüstem’in de hastalığı ilerlemiş epey “ derdim, “ay o kadar duyuluyor mu?” Derdi akşam gene 20 kişi böğürerek mutfakta tepinirdi.
Millet ne duyarsız ve gamsız. Diyorum her konuştuğunu ben dinliyorum ve rahatsız oluyoruz, hala mutfakta sabahlarlardı.
İşten çıkartılar aidatları ödeyemeyip kaçtılar da arkalarından 40 göbek adağımı attım sevine sevine
Darısı size ve tüm çekenlere olsun .
İse gitmiyorlar mi yahuEvet öyle görünüyor yarın gidip konuşucam ama gündüz hep uyuyolar inşallah kapıyı açarlar
yukarı çıkın bağırın çağırın ve diyin ki atla kızım zıpla kızım dediğinizi duyuyorum hayvanlığın lüzmu yok.Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaaKafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?