üst komşumun ağzına kürekle vurasım var

Benimki mutfak penceremin üstünden pat küt halı çırpıyor, şükret sen gene
O pat küt sesi halının cama çarpma sesi, haber de vermez sağolsun her silkelediğinde ödüm patlıyor Ben de mutfak camını hiç silmiyorum, kirlenen onun pis halıları banane

En iyisi asansörlü apartmanın en üst katında oturmak ya da imkanlar dahilinde en en iyisi müstakil ev.

bende üst komşumdan nefret ediyorum 2. katta halı çırpıyorum kendi 5.katta oturuyor buraya toz geliyo halı çırpma diyor bana ya kaçık kadın 5. kata toz nasıl gidiyosa artık

Arkadaşlar dün açtığım konu kalmış yanlışlıkla konu oluştura tıkladım hemen düzelttim açıklamami yaptım yeni site çok kasıyo olabilir böyle şeyler bunu uzatmanin anlamı nedir ?

kibarca kapisina cikip soyleyebilirsiniz,
hala devam ediyorsa muhatap olmayin yonetici ile gorusun, o uyarir.

bazi insanlar apartman yasamina ayak uydurmakta gucluk cekiyorlar maalesef.
fakat ona gzelce soylemek yerine kuregi alip gider gibi konusuyorsaniz diklesmesi de olasi.

Bizim Apartmanda hergün Halı Silkeliyorlar Camlarımı Siliyorum 3 gün Sonra Leş.. Eskiden Olsa Sinirlenip Kavga ederdim.. Çocuk tedavisi görüyorum Doktor asabiyet sinir yasak takmıcaksın kimseyi dedi o yüzden Takmıyorum..Bigün Halı Silkeleyenin evine gidip balkondan aşşağıya Atıp rahatlıcam.. Alt komşu ile bıktık artık.. Adam Akıllı süpürüp Halıyı silmek çokmu zor?

Uyardın olmuosaaa
Sende onu rahatsız et pis kokulu tütsüler al o çamaşır astığında 6-7 tane birden yak koksun çamaşırları
Gece sopayla tavana vur
Benim komşu yemek yerken sesimizi duyduğu halde yapıodu balkon çer çöp kalıyordu bigün çamaşırı benim balkona düştü kapıya geldi istemeye çiçekten toprak döktüm pisllettim verdim sizin silkeledikleriniz bulaşmış dedim daha silkelemio

maalesef hiç bir zaman tatlı dilden anlamazlar.
İlla kürekle vuracaksın ağızlarına
Şaka bir yana bir kaç kez daha uyarın baktınız olmuyo sizde onu rahatsız edin ..

[QUgüzel istesuperisi22, post: 36671885, member: 24056"]aynı dert bizde yalnız kilim çırpan üst değil alt komşu ne zaman çamaşr serdik komşu çamaşırları topla kilim çırpcam der ıslak çamaşır toplanmaz ki[/QUOTE]
Ne guzel iste en azından sana haber veriyor benimkinin umrunda degil

Kapısına kaç kere çıktım artık ben utanmaya başladım onun adına günler koyalim diyorum herşeye tamam diyo ama uygulamaya gelince süreklilik göstermiyo geçende çok ses yapıyorlar diye başka komsu uyarmis onları ters cevap vermiş.

maalesef hiç bir zaman tatlı dilden anlamazlar.
İlla kürekle vuracaksın ağızlarına
Şaka bir yana bir kaç kez daha uyarın baktınız olmuyo sizde onu rahatsız edin ..

Canim gerçekten laftan anlamıyo ne desem biriki hafta ssürüyo yapması Kibarlık yaramiyo napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…