Bugün kürek yarın pompalı tüfek. Sakin olmakta fayda var
Sövüyorsan git konuş bence
Kapısına kaç kere çıktım artık ben utanmaya başladım onun adına günler koyalim diyorum herşeye tamam diyo ama uygulamaya gelince süreklilik göstermiyo geçende çok ses yapıyorlar diye başka komsu uyarmis onları ters cevap vermiş.
kadin demek ki edepsizlige vurup ben istedigmi yaparima getiriyor konuyu,
hic diklesmeye tartismaya luzum yok,
siz once guzelce anlasma yoluna gidin,
baktiniz olmuyor kalp kirmadan yonetici kurallari iletir...
eger hala sorun cikariyorsa onun sahsina birsey soylemeden apartman kurallarina dair toplanti yaparsiniz,
temizlik gunu belirlersiniz vs.
bu komsunuz hala uymamakta israrciysa ev sahibi olmasina bakmadan rum apartman birlesirse dava acilip ev sattirmaya kadar gidebilir durum...
ancak once insani iliskilerle tatli dille cpzmeye calismak gerek tabi.
Kurekle vurmani onermem ben denedim olmuyor dermisim.Benim komsu ile tuhaf bir anim var, kac sene oluyor. Hey gidi gunler... Dis kapinin anahtarini unutmusum. Ziline bastim acmiyorum dedi. Neymis efem , merhaba demiyormusum gordugumde . Ben de acma dedim. Acarsan cok kotu yaparim seni dedim, birde hmmm isaret parmagimi salladim. Sonra mektup alma bahanesiyle asagi indi, kapiyi acti. Bende acmasaydin dedim, neredeyse kapiyi ustume kapatacaktim (anahtarini kaybetmis gururlu genc kiz ). Yukari ciktigimizda erkek arkadasinla kavga yapiyorsun ama ben polisi aramiyorum dua et cunku ben ispiyonlamam dedim. O konustu ben konustum takistik ama o gunden beri cok iyiyiz. Simdi ne zaman anahtarimi unutsam ziline rahatlikla basarim.
Uzun lafin kisasi , kotu davranmakla iyi seyler olmuyor. Iyilikle konusmayi deneyin yine.
Ne guzel iste en azından sana haber veriyor benimkinin umrunda degil[/QUOTE][QUgüzel istesuperisi22, post: 36671885, member: 24056"]aynı dert bizde yalnız kilim çırpan üst değil alt komşu ne zaman çamaşr serdik komşu çamaşırları topla kilim çırpcam der ıslak çamaşır toplanmaz ki
Ne guzel iste en azından sana haber veriyor benimkinin umrunda degil
aynen gazı aldım komşuya dalasım var...bu hafta komsular haftası herhalde..
komşuyu gören gelmiş..
öyle deme,benı apartmandan atarlar valla..aynen gazı aldım komşuya dalasım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?