üst komşumun ağzına kürekle vurasım var

Kurekle vurmani onermem ben denedim olmuyor dermisim. Benim komsu ile tuhaf bir anim var, kac sene oluyor. Hey gidi gunler... Dis kapinin anahtarini unutmusum. Ziline bastim acmiyorum dedi. Neymis efem , merhaba demiyormusum gordugumde . Ben de acma dedim. Acarsan cok kotu yaparim seni dedim, birde hmmm isaret parmagimi salladim. Sonra mektup alma bahanesiyle asagi indi, kapiyi acti. Bende acmasaydin dedim, neredeyse kapiyi ustume kapatacaktim (anahtarini kaybetmis gururlu genc kiz). Yukari ciktigimizda erkek arkadasinla kavga yapiyorsun ama ben polisi aramiyorum dua et cunku ben ispiyonlamam dedim. O konustu ben konustum takistik ama o gunden beri cok iyiyiz. Simdi ne zaman anahtarimi unutsam ziline rahatlikla basarim.

Uzun lafin kisasi , kotu davranmakla iyi seyler olmuyor. Iyilikle konusmayi deneyin yine.

kadin demek ki edepsizlige vurup ben istedigmi yaparima getiriyor konuyu,
hic diklesmeye tartismaya luzum yok,
siz once guzelce anlasma yoluna gidin,
baktiniz olmuyor kalp kirmadan yonetici kurallari iletir...
eger hala sorun cikariyorsa onun sahsina birsey soylemeden apartman kurallarina dair toplanti yaparsiniz,
temizlik gunu belirlersiniz vs.
bu komsunuz hala uymamakta israrciysa ev sahibi olmasina bakmadan rum apartman birlesirse dava acilip ev sattirmaya kadar gidebilir durum...
ancak once insani iliskilerle tatli dille cpzmeye calismak gerek tabi.

Tatlı dille yaklaştım hemde kaç kere uyarmama rağmen üslubumu bozmadım. Yöneticiye söyledim çok şikayet geliyor bayandan ama ev sahibi dediginiz gibi yönetici uyarmakla kalıyor.

Umarım ilerde bende komşumu böyle hatırlarım.:)

senin ki gibi biri benimki de.. mesela evin hangi camını açsam tam o camın üzerinden silkeliyor bir şeyler ya o yapıyor ya kadını bilemiyorum ama inat gibi.. düşünsene salonun camını açıyorum oradan silkeliyor, onu kapatıp çocuk odasını açıyorum bir bakıyorum orada altta otursan bir dert, üste çıksan bir dert.. en iyisi gitmek valla çok taktım bu aralar yine

varya böyle komşulara ne yapmak lazım bilmiyorum ama şuan sinirden çıldırmış durumdayım deliricem valla
defalarca uyarmama rağmen biraz önce yine balkonun kenarları yıkadı ıslak halıyı sarkıttı,balkonum cam mahvoldu heryer
kavgada ettim güzelliklede uyardım yok anlamıyor
en son artık zabıtaya mail attım ondanda sonuç alamazsam arıycam artık dayanamıyorum offf offf

Her komşunun farklı derdi oluyor bizimkilerin derdi bizim evde böcek olmaması.
Karşı komşumuzun evini böcek batıydı. Mutfaklar yanyana ve havalandırma boşluğunda
bizim mutfağada böcek bastı. Karşı komşu ilaçladı. Kurtuldu. Bende mutfakğı dip köşe temizleyip ilaçladım böcekler
gitti.
Bizim üstümüzden başlayarak binada böcek olan dairelere var. Başka bir komşuya bizde böcek var mı diye sormuşlar.
Komşu bize sordu : Bizde böcek yok sadece karınca var dedik.
Tatmin olmamışlar izinli olduğum zaman bana sordular bizde böcek yok olsaydı bayram temizliği yaptığımızda görürdük
sadece karınca var onların da çıktıkları delikleri kapattık azaldılar dedi.
Bitti mi yok.
Yine böcek var mı diye diğer komşuya sormuşlar komşu demiş ki (annem için) X abla olsaydı söylerdi .
Sabrım taşmak üzere bir gün böcek meraklılarını çağırıp kontrol ettireceğim .

Benim üst komşuda aynı ne zaman cam silsem yada temizlik yapsam ya birşey silkeler yada cam önünü yıkar düzgün yolla uyardım baktım olmadı en son halı silkelerken gittim bağardım baya sinirle sen ne yapmaya çalışıyosun bugün pazartesimi camım açıktı tüm pislik eve doldu diye öyle bir kükredimki birdaha korkudan hiçbişey silkeleyemiyo bence sert şekilde bağır yoksa anlamıyolar iyilikle konuşmaktan

HAHA BENİM DE ALT KOMŞUMUN. SÜREKLİ ISLIK SESİ ÇIKARAN SİFONLARI GECELERİ AĞLAMAMA SEBEP OLUYOR. BİR DE KARI KOCA CAMDA SİGARA İÇİYORLAR VE O DUMAN NASIL OLUYORSA GELİP BİZİM CAMDAN İÇERİYE GİRİYOR. KIŞ GELSE DİYE BEKLİYORUZ ARTIK NAPALIM :)

Saygsz insan cok bu ulkede heleki o ev sahibi sen kiracysan butun hak onlarn sanyorlar sizde cam silmeden once haber vern balkonunu ykasn

Ne guzel iste en azından sana haber veriyor benimkinin umrunda degil[/QUOTE]

hayır asmadan önce söylese içim yanmıycak ıslak çamaşırları topluycamışım işi itince tekrr sercekmişim

Ne guzel iste en azından sana haber veriyor benimkinin umrunda degil

hayır asmadan önce söylese içim yanmıycak ıslak çamaşırları topluycamışım işi itince tekrr sercekmişim[/QUOTE]
Valla ben ona da raziyim. Bizimki tinlamiyo bizi

aynen gazı aldım komşuya dalasım var...
öyle deme,benı apartmandan atarlar valla..

hergun hem benım kız,hem yegenlerım apartmanı yıkıyorlar bağrış,çağrış..

alt katım boştu,dolmuş meğer,bende bışe sırkelefım,kapıyı kapatmamla,alt komsum geldı..sevımsız bu tanışmamız oldu..tabı hatalı bendım..

2 ay gectı üstünden bu olayın..hergun bızım evde kıyamet kopuyor,ama sıkayete gelen yok,sagırlar herhalde..

bende utanmadan üst kattakının çocuklarının sesınden sıkayet ediyorum..aayy ne salak apartmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…