üst komşumun ağzına kürekle vurasım var

bizim üst komşudan bahsediyorsunuz sandım...

ya gerçekten yok böyle bir komşu evimizin tavanını onların yüzünden su bastı bir gün kafamıza şıp şıp su damladı tavandan birde bakarızki tavanda yağmur yağıyor evde yoklardı hemen aradık geldiler meğersem muslukları açık unutmuşlar(sabah sular kesikti ondan heralde) tabi onlaın evi de aldı başını gidiyor ama böyle sorumsuzluk olmazki evimiz sigortalı olmsına rağmen aramadık sigortacıyı.

3kere branda değiştirdik artık değiştirmiyoruz.çünkü ailecek sigara içiyorlar ve küllerini kül tablasını sokağa doğru atıyorlar o küller yüzünden brandamız delik deşik oldu çamaşır asamadık balkona doğru düzgün

biz ne zaman çamaşır assak balkonu yıkıyor.ama nasıl yıkamak bu kardeşim bir kova suyu brandamızın üstüne döküyor ve biz işlek bir cadde üzerinde oturuyoruz yoldan gelen geçen sövüyor yukarıya doğru ve tabiki bizim çamaşırlarda sırılsıklam oluyor haliyle

artık renkli çamaşır asamıyoruz balkona çünkü tüm koyu renkli çamaşırlarımızın üstü leke leke çamaşır suyu oldu

ne dediysek ne yaptıysak boş kendi bildiğini okuyor gene...hele birde gece gece eşyaları devire devire temizlik yapmasıda cabası.kaç kez korkuyla uyandım noluyo diye..

bu tarz insanlara birşey denmiyor bacım Allah a havale ediyoruz artık biz ama komşuluk hakkı diye de birşey varsa çok hakkımız geçmiştir yani.

bende üst komşumdan nefret ediyorum 2. katta halı çırpıyorum kendi 5.katta oturuyor buraya toz geliyo halı çırpma diyor bana ya kaçık kadın 5. kata toz nasıl gidiyosa artık

Komşum benim tozların ayakları yok yukarı çıkamıyorlar de sende:))))

Merhaba arkadaşlar bu üst komşumdan çektiğim nedir ya ne zaman cam silsem balkon yıkıyor yok benim çiçeklerimin üstüne birşeyler silkeliyor gidip düzgünce konuştum yine olmadı ne yapsam bilemedim.

kapısının önüne çöp suyu dökün...kısasa kısas..

kadına ne dediysen bi daha gelememiş.....
hanım hanıııım la başladın .... senin ağzını yırtarım la bitirdin zaar

Hakikaten ev alma komşu al . Komşunun tutumu hala aynıysa sen de aynısı ona yap . Benim alt komşum içer içer karısına küfreder ben de açarım müziğin sesini tepinip dururum. Eşim de işinden dolayı her zaman evde olmaz ama daha bugüne dek tek bir laf edemedi müziğin sesine

Merhaba arkadaşlar bu üst komşumdan çektiğim nedir ya ne zaman cam silsem balkon yıkıyor yok benim çiçeklerimin üstüne birşeyler silkeliyor gidip düzgünce konuştum yine olmadı ne yapsam bilemedim.

Oncelikle basliga cok guldum : ))))) Allah sabir versin. Komsuluk hakkini bilselerdi yapmazlardi herhalde. Bende komsu magduruyum malesef cozum bulamamistim

Allah sabır versin canım ya senin komşu daha betermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…