Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Bu seferde diğerlerinin canı çekerse ne olacak,toptan olsunda çıksın aradan işte
Pazar tail olsun millet yorgun uyuyacak sonuçta

Birilerinin özel hayatına karışmak bana çok doğru gelmiyor. Hani arkadaş olsanız laf arasında söylenir ama bu şekilde kapıma biri not bıraksa aaa deli mi ne? derim.

Insanda sinir felan bırakmadınız ha ne güldüm ya kafam dağıldı şu sıralar bebek düşünüyorum aklım fikrim bebekteydı iyi geldi

Tamam iste senin niye üsttekilere sinir oldugun ortaya cikti.
Sen hala düsünme asamasindasin diye bütün problem!

Konu iyice amacini asti.
Mune`ye desek mi acaba konuyu baska bir yere tasi da biz de rahat rahat geyik yapalim diye.

Bu seferde diğerlerinin canı çekerse ne olacak,toptan olsunda çıksın aradan işte
Pazar tail olsun millet yorgun uyuyacak sonuçta

canı çok çekenler yöneticiye yazılı müracaatta bulundukları takdirde özel izin çıkarılabilir...
ama pazarları kesi tatil, bundan taviz veremiyoruz efem

Birilerinin özel hayatına karışmak bana çok doğru gelmiyor. Hani arkadaş olsanız laf arasında söylenir ama bu şekilde kapıma biri not bıraksa aaa deli mi ne? derim.

evet ama kendini bilseydi o kişi de kimse dinlemek zorunda değil o sesleri

ne yorumlar ne yorumlar var gülmekten boğulucam şimdi ne ka ayıplısınız be ya

bugünü kk sevişgenler günü ilan edelim

HEUE YOK BİZİM CİNSEL HAYATIMIZDA Bİ SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜRDE

BU SESLERLE NASIL GECELER GECECEK ONU DÜŞÜNÜYORUM NEYSE HEPİNİZİ GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERİM ELBET BİRYERDE KADIN BAĞIRMAKTAN YORULUR daha sessiz inler

Teyze harika ya, acaip güldüm ben

Ayy ayyy konunun en can alıcı yerinde birileri geldi.. çatlıyorum yazamıyorum resmen…daha leyleklerin bizi nasıl getirdiğini konuşacaktık halbuki…

Yorumlar falan çok güldürdü beni ya
Trajikomik bir durum
İnsan sesinin komşulara gideceğini bilir. Hiç bilmez mi ya :26:
Ben bile az biraz sesim çıksın acaba duyulmuş mudur diye tedirgin oluyorum. Valla komşumuzdan da öyle sesler duymadım hiç. Hatta düşünüyodum bunlar hiç şey etmiyo mu diye Neyse ki kadın hamile kaldı , kurtardı beni bu düşüncelerden
Not ne derece etkili olur bilmem, daha tanımadan düşman olmasın size. Bir gün bayanı eve davet etseniz o arada konuşsanız daha iyi olur bence.:26:

Benimde alt komşumdan o tarz sesler geliyordu. Bende rahatsız oluyordum fakat not bırakmadım. Biri de bıraksa normal olmadığını düşünürüm.

o zaman açıkça söyleyin madem ben hoş karşılayamam malesef böyle rahatsız durumları

En azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.

ahahahahhaha aayyyyy allahıımmm ay alem bunlar yaa nispet mi yapıolar acaba hayır yarışa neyim girmeseler bari .. mazallah...

En azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.

aynı evde yaşıyorsunuz galiba. şahsen o durumda olmak istemezdim... aynı evde yaşamak zaten itici de bu şekilde örneklem yapınca çok daha itici oluyor.

o zaman açıkça söyleyin madem ben hoş karşılayamam malesef böyle rahatsız durumları

Ben kafama yorganı tamamen çekiyordum :) Birinin kapısına not bırakmak ne kadar doğru. Biri sizin kapınıza böyle bir not bıraksa ne düşünürdünüz? Çok rahatsız oluyorsanız eve davet edip yüzüne söylemeniz gerekmez mi?

Son düzenleme:
en azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.

ayy benim bir arkadaşım da kaynanayla oturuyor. Aynı dertten muzdarip. Hatta bir keresinde arkadaş banyodan çıkmış. Odası tam banyonun karşısında. Tam odaya girecekken kayınpederi havluya sarılmış bir şekilde yan odadan çıkmış. Kız kendini hemen içeri atmış. Fena pişti olmuşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…