- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
ama herkes aynı günlerde yaparsa bu kez civar apartmanlar rahatsız olabilir
ondandır ki kapı numaraları tek olanlar pztsi, çarşamba , cuma kapı nosu çift olanlar öteki günler de yapabilir...
pazar gününü tatil ilan ediyoruz.
uyulması önemle rica olunur.....
Insanda sinir felan bırakmadınız ha ne güldüm ya kafam dağıldı şu sıralar bebek düşünüyorum aklım fikrim bebekteydı iyi geldi
Bu seferde diğerlerinin canı çekerse ne olacak,toptan olsunda çıksın aradan işte
Pazar tail olsun millet yorgun uyuyacak sonuçta
Birilerinin özel hayatına karışmak bana çok doğru gelmiyor. Hani arkadaş olsanız laf arasında söylenir ama bu şekilde kapıma biri not bıraksa aaa deli mi ne? derim.
evet ama kendini bilseydi o kişi de kimse dinlemek zorunda değil o sesleri
canı çok çekenler yöneticiye yazılı müracaatta bulundukları takdirde özel izin çıkarılabilir...
ama pazarları kesi tatil, bundan taviz veremiyoruz efem
Benim üst katımda 50 yaş civarı çift vardı. İnlemeleri hatta daha da abartı kadının hadi kocacımlarını biz aşağıdan duyuyorduk. Bir gün kadına maaşallah x abla bu yaşta performansın bayağı iyi sanırım en azından öyle duyuluyor dedim (ki ben bu lafı hani anlasın ve kendine çeki-düzen versin biraz diye söyledim) ama kadın bozulmak yerine herhalde canım sizde gençmisiniz içiniz göçmüş sizin, hiç sesiniz gelmiyor nasıl gençsiniz siz diye cevap verdi bana gerisini siz düşünün artık.
Benimde alt komşumdan o tarz sesler geliyordu. Bende rahatsız oluyordum fakat not bırakmadım. Biri de bıraksa normal olmadığını düşünürüm.
En azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.
En azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.
o zaman açıkça söyleyin madem ben hoş karşılayamam malesef böyle rahatsız durumları
en azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?