Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

samimiyeti olmayan insanlar için yüz yüze ne kadar doğru?hiç muhabbetleri yokmuş.ilk gün eve davet, arkasından da bu konu olur mu:)))

En azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.

çok zor ya hiç ayrı eve çıkmayı düşünmedinizmi insan gönlunce yaşayamazki

benimde bir arkadasıma kayınvalidesi sormustu aynı evde yaşıyorlardı...kadın demişki kızım sen gusul almıyormusun nıye hiç banyo yapmıyorsunuz:)

Kaynanaların kıskanclıkta geldıgı son nokta

Önümüzdeki yilin enlerine bu konuyu en evlere senlik konu olarak secmeyi unutmasak iyi olacak :)
Gülmekten öldüm ya, yeter!

Kayinpeder sey diyomus: "Ne bakiyosun gelinnn, biz böyle olmasaydik kocani kim getirecekti bu dünyaya?"

Ben genede daha can alıcı muhabbetler beklerdim

Sen yap da biz görelim can alıcı nasıl oluyormuş.. şöyle şanına yaraşsın ama.beklentilerim çok yüksek senden

ben şöyle böyle diye değil yahu konukomşu hikayeleri bekliyordum daha güzel otelde olur

bir video falan açacaksın en güzeli kapılarına ileştirilmiş.son ses bütün apartman inleyecek
not: sizi seven komşunuz

Okudukça güldüm. Hepimizin içinde olduğu yaşadığı ve rahatsız olduğu bi durum . Ama açıkça ifade edilemeyen nasıl derim ne tepki alırım düşüncesiyle içe bastırılmış düşünceler.. Ama hepsi doğru ve yorumlarla çok eğlenceli bir hal almış. Okudukça aa komşu şöyle böle demişti acaba niyet bumuydu ki diye düşünmeye başladım . Yok yani öle yaramazlık filanyapmayız da biz işte insan sorguluyor kendini. Bizim apartmanda suyu açsan sanki evde musluk açık kaldı sanır gider bakarsın yani o derece komşularımız ayak üstü sohbetlerde hep ay evler çok ses geçiriyor çocuklar kavga ediyor seslerinden hep duyuluyorduk filan diyo ama ! Acaba dedim şimdi mahçup oldum

Konunun sonunda neler olacak acep beklemedeyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…