En azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.
Ben kafama yorganı tamamen kapatıyordum :) Birinin kapısına not bırakmak ne kadar doğru. Biri sizin kapınıza böyle bir not bıraksa ne düşünürdünüz? Çok rahatsız oluyorsanız eve davet edip yüzüne söylemeniz gerekmez mi?
odanıza ebeveyn yaptırın bari..ayy ne kötü durum baba oğul yarışıyorlar mı ne
En azından sizin komşunuz, ben kv ve kp yatak gıcırtısından ve banyo sırasından usandım. Her gün banyo için sıraya giriyoruz resmen.
odanıza ebeveyn yaptırın bari..ayy ne kötü durum baba oğul yarışıyorlar mı ne
Kaynanaların kıskanclıkta geldıgı son nokta
Önümüzdeki yilin enlerine bu konuyu en evlere senlik konu olarak secmeyi unutmasak iyi olacak :)
Gülmekten öldüm ya, yeter!
Kayinpeder sey diyomus: "Ne bakiyosun gelinnn, biz böyle olmasaydik kocani kim getirecekti bu dünyaya?"
samimiyeti olmayan insanlar için yüz yüze ne kadar doğru?hiç muhabbetleri yokmuş.ilk gün eve davet, arkasından da bu konu olur mu:)))
Ben genede daha can alıcı muhabbetler beklerdim
Acaba bizdende ses gidiyormu diye düşünüyor insan okuyunca
Arkadaşlar o ınsanlar sesın bence okadar dısarıya yansıyacagını dusunmemışelerdır yoksa kım kendını bu kadar deşıfre eder lutfen
Sen yap da biz görelim can alıcı nasıl oluyormuş.. şöyle şanına yaraşsın ama.beklentilerim çok yüksek senden
Aynisini ben düşündüm ve bizim yatakta cidde ses cikaran cinsten
ben şöyle böyle diye değil yahu konukomşu hikayeleri bekliyordum daha güzel otelde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?