Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

komşunuza binanın ses yalıtımının iyi olmadığını söyleyin olayın ertesi günü söylerseniz anlar zaten

Cute senin yorumlarin hep bir baska öne cikiyor yahu

düşündümdeee bizim yukardan böle ses gelse benim psikolojim bozulurdu...bizde ne sorun var diyeee eşime sarardım elin adamları neler yapıyor diye artıkkk

keşke herkes senin kadar önem verse ya da açıkça dile getirebilse. veya küçüklüğümüzden ayıp bir şey olarak eski kadınların ağızlarından dinlemesek. lisede falanım sanırım..
annemlerin günü var. kadınlar kendi arasında konuşuyor. konu nasılsa cinsellik hani pek konuşulmaz ya kalabalıkta...
ama kimse sevmiyor o işi...
denen şeyler:
--benden uzak olsun da kime gidiyorsa gitsin..
--kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.
--her zaman uyuyor numarası yapıyorum
--midem bulanıyor..

yani hiç bir baba yiğit de çıkıp çok güzel gecelerimiz demedi... biz bu kuşağın çocuklarıyız.

düşündümdeee bizim yukardan böle ses gelse benim psikolojim bozulurdu...bizde ne sorun var diyeee eşime sarardım elin adamları neler yapıyor diye artıkkk

isyan sorma canim ya bende yatak odasi komsularimiz ilk gece üstelik gerdek gecesi seslerini duydum sok oldum..
ulen dedim ben gerdek gecemde salya sümük agliyordum bu nasil ismis ya dedim

ay evet yaaa bende duyardım teyzelerin öyle konuştuklarını :) valla çoğu palavra bence....

Ya insan düşünüyor acaba bizden de ses gidiyor mudur diye

ahhahahah o değilde konu sahibi binada 48 daire olduğunu yazmış, 12 ile 4 ü çarptım 48 oluyor enee dedim, sormaya çekindim nerde oturuyor acaba diye ayyy koptum yahu

Son düzenleme:
Bizim klima çok gürültü çıkartıyor ben onu açıyorum sesi bastırsın diye

bir mikro dalga fırın işe yaramaz derdim artık limonları sulandırma işinde kullanıyorum ki aklıma gelmezdi.. şimdi bir de klima.. en kısa zamanda bir kampanya başattırmak lazım klimalarda

isyan sorma canim ya bende yatak odasi komsularimiz ilk gece üstelik gerdek gecesi seslerini duydum sok oldum..
ulen dedim ben gerdek gecemde salya sümük agliyordum bu nasil ismis ya dedim

yuhh ilk gecedemiii valla neler ver yaaa...
kesin bizde sorun var kesinnnn

Bizim klima çok gürültü çıkartıyor ben onu açıyorum sesi bastırsın diye

ama bizim klimamız yokkiiii

hoşşş bizde öle ses çıkcakk performansta yokkkk

Niye söylesinler ki bunu,kesin adamlara saldıran tiplerdir bunlar,şimdi kadın elimde kahve tepsisi dese bide önlük dese o dönemlerde ayıp kaçardı Şimdi öylemi herşey ortada

aslında ne kadar kötü bir durum. helal birşeyi sanki harammış, öcüymüş gibi anlatmaları....
ha o teyzelerin hiçbirine de inanmıyorum ayrıca...
evde oturan kadın enerjisini başka ne türlü boşaltacak, ama ben sevmem istemem diyince muhterem, namuslu kadın mı olduklarını düşünüyorlardı kiii. eh onlar da öyle görmüşler öyle diyorlar.
ayy yoksa bende bunları duyarak büyüdüm de ondan mı bilinç altım öyle teyzelerin amcaların sevişmesinden iğrenmemi söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…