hah hah haaaa :)) ay o teyze utansın sen niye utanıyosun şekerim :)))
Sex bombasıdır dediğin kadınlar foss çıkabiliyor gayet tabikide
yada 2 metre dalyan gibi erkeklerde fos çıkabiliyormuş arkadaşlardan konu komşudan öğrendikkine :)
ama bence sevişmedeki kalite ve haz erkeğede bağlı kadının manevi olarak rahat olmasınada baglı
rahat rahat diyoruzda patates cuvalı gibi salsınlar demiyoruz :)
daha önce söylemişimdir annemlerin daha o iş olmadan 3 gün dolmazmış
ama hiç öpüşmemişler
ben gene öpüşmeden yapamam arkadaş konstre olamam
Ya insan düşünüyor acaba bizden de ses gidiyor mudur diye
Öyle değil daha neler :) cinsellik önemli benim için ama herdaim her zaman cinsellik deseydim sanırım evlenmez çoklu eşli olarak hayatıma devam ederdim :)
en azından cinsellik mühim değil önemli dğeil diyen bir kedicik vardı hatırlarmısınız onun gibi değilim
neyse dünyadaki en güzel ve en keyifli şeyden keyif almak güzel bişey daha siz anlattınız amcalar teyzeler vııırrak vıraaak vırakk vırakmaa diye bagırdıklarını demekki neymiş
insanların ortak noktası bence sex yapmak
:))) anladımm.... çok güldüm ama yaaa... e dikkat etmek gerek tabi
düşündümdeee bizim yukardan böle ses gelse benim psikolojim bozulurdu...bizde ne sorun var diyeeeeşime sarardım elin adamları neler yapıyor diye artıkkk
keşke herkes senin kadar önem verse ya da açıkça dile getirebilse. veya küçüklüğümüzden ayıp bir şey olarak eski kadınların ağızlarından dinlemesek. lisede falanım sanırım..
annemlerin günü var. kadınlar kendi arasında konuşuyor. konu nasılsa cinsellik hani pek konuşulmaz ya kalabalıkta...
ama kimse sevmiyor o işi...
denen şeyler:
--benden uzak olsun da kime gidiyorsa gitsin..
--kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.
--her zaman uyuyor numarası yapıyorum
--midem bulanıyor..
yani hiç bir baba yiğit de çıkıp çok güzel gecelerimiz demedi... biz bu kuşağın çocuklarıyız.
Bizim klima çok gürültü çıkartıyor ben onu açıyorum sesi bastırsın diye
Ya insan düşünüyor acaba bizden de ses gidiyor mudur diye
komşunuza binanın ses yalıtımının iyi olmadığını söyleyin olayın ertesi günü söylerseniz anlar zaten
isyan sorma canim ya bende yatak odasi komsularimiz ilk gece üstelik gerdek gecesi seslerini duydum sok oldum..
ulen dedim ben gerdek gecemde salya sümük agliyordum bu nasil ismis ya dedim
keşke herkes senin kadar önem verse ya da açıkça dile getirebilse. veya küçüklüğümüzden ayıp bir şey olarak eski kadınların ağızlarından dinlemesek. lisede falanım sanırım..
annemlerin günü var. kadınlar kendi arasında konuşuyor. konu nasılsa cinsellik hani pek konuşulmaz ya kalabalıkta...
denen şeyler:
--midem bulanıyor..
yani hiç bir baba yiğit de çıkıp çok güzel gecelerimiz demedi... biz bu kuşağın çocuklarıyız.
Bunu yan komşum demişti bi ara bana... acaba bu konuyumu kasdetti??
denen şeyler:
--midem bulanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?