Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Komşun okuyosa veya komşun gibilere mi sesleniyosun

Bağırıyosunuz bari ağzınızı kapayın gibi

Valla benden tavsiye etmesi anlıyorum komşunun içindeki şehveti ama herkese tavsiyem sesi kısmanın fantastik yöntemleri var :))

Konuyu ilk okuduğum günü hatırladım tekrar görünce dayanamadım yazıcam
Ilk bir an irkildim konudaki anlatılan o mağlum komşu acaba benmiyim diye düşündüm,huzursuz oldum.akşam eşim eve gelince ona bile bu konuyu açtım 'dikkat edelim bundan sonra nolur nolmaz acaba o kişi bizim alt komşumuz mudur.'dedim o da saçmalama ne alaka demişti çok iyi hatırlıyorum
tabi konu sahibi istanbuldaymış bakmak çok sonradan aklıma geldi nedense şuan içim rahat (malum yeni evliyiz ses ayarı konusunda pek tecrübeli değiliz ) olsun ama bu konu biraz da olsa bilinçli olmamızı sağladı,dikkatli olmakta fayda var

Yani biz yapmadık misafirler yaptı imajı vermeye çalışıyorsun bizlere
ne gerek var yabancımıyız ki şuracıkta

Ay eyvahlar olsun insan gidip açıklayamaz da biz değildik misafirimizdi diye :)))

konuya aciklik getiriyim normal gurultu icin uyardilar yanlis anlasilmis
o tarz bi ses icin uyarirlarsabayip maksimum 5 dk suruyor zaten

Benim açtığım konudanmı bahsediyorsunuz ben bu konuyu sabah açtım :) başkalarıda vardır ama benim gibi rahatsız olan muhakkak:)

Benim açtığım konudanmı bahsediyorsunuz ben bu konuyu sabah açtım :) başkalarıda vardır ama benim gibi rahatsız olan muhakkak:)

Pardon o zaman karıştırmış olabilirim ama aynı şikayet aynı sorun üzerine açılmış bir konuydu:))konu sahibi siz değilseniz benim tedirginliğim devam ediyor demektir ne güzel istanbuldasınız diye sevinmiştim neyse artık hayırlısı

Son düzenleme:
Daha önce ki oturduğum dairede , yan komşumuzdan geliyordu bu tarz sesler,
yatak odaları bitişikti ve ben hamileydim o zamanlar.
Her akşam hatta bazen sabaha karşı 4-5 lerde bile çığlıklarını duyduğum oluyordu,
hamileyken acayip sinirimi bozuyordu ama uyarmak istemedim hiç.
Sadece merak ediyordum her gün her akşam bazen sabaha karşı, bu ne istek mübarek :)
Şimdi düşününce pek te umursamazdım açıkçası ama cinsellik ne kadar
doğal bir durum olsa da, belki bizim sesimiz de gidiyordur diye düşünmüyor değilim ben de,
insan yine de tuhaf oluyor, duymak istemiyor, rahatsız oluyor başkasının sesinden.

Şimdi konuyu inceleyen bayanlar gaza geldiyse bu konuyla akşam eşlerine kolay gelsin

kesinlikle çok doğru toplu halde yaşıyorsak malesef bunlara dikkat edilmeli.nasıl tw nin sesini son ses açamıyorsak yandakini alttakini düşünerek ,bu bağırtılarda da diğer insanlar düşünülmeli.kimsenin kimseyi rahatsız etme gibi bir lüksü yok

Hahâhaha sesli güldüm ne yalan soylım :) bu ne edepsizlik yahu komşularına gönderme yapıyo kadın bence komşular bakın kocam benı nasıl sey yapıo catlayın patlayın der gıbı :)))

İlahi kadınlar amada güldük çok yaşayın emi ,yatak gıcırtılarını yok ettln hiç değilse 2 ses başağrısı yapıyor

ben çok nazlıymışım narinmişim öyle derler evlensem garanti canımın tatlılılığından bağırır çağırırım milletde zevke bak beee diyip eşine yüklenir bende istiyorum diyeeee az boş bıraktım konu patlamış gitmiş

konuyu açan arkadaşımıza hak veriyorum yanlış anlaşımasın ancak şimdi ne yapsınlar yatakları gıcırtıyorsa.. birlikte olmasınlar mı.. ama diğer seslere birşey diyemem.. ona dikkat etmeleri lazım.. hatta ses çıkarmaları lazım.. sonuçta duvarlar belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…