bide eşinin ağzını eliyle kapatması var
Allahım ne diye açtım konu nerelere geldi
yok yaaa.. iyi aile çocuğuyum ben
Komşun okuyosa veya komşun gibilere mi sesleniyosun
Bağırıyosunuz bari ağzınızı kapayın gibi
Komşun okuyosa veya komşun gibilere mi sesleniyosun
Bağırıyosunuz bari ağzınızı kapayın gibi
Yani biz yapmadık misafirler yaptı imajı vermeye çalışıyorsun bizlere
ne gerek var yabancımıyız ki şuracıkta
Ay eyvahlar olsun insan gidip açıklayamaz da biz değildik misafirimizdi diye :)))
Konuyu ilk okuduğum günü hatırladım tekrar görünce dayanamadım yazıcam
Ilk bir an irkildim konudaki anlatılan o mağlum komşu acaba benmiyim diye düşündüm,huzursuz oldum.akşam eşim eve gelince ona bile bu konuyu açtım 'dikkat edelim bundan sonra nolur nolmaz acaba o kişi bizim alt komşumuz mudur.'dedimo da saçmalama ne alaka demişti çok iyi hatırlıyorum
tabi konu sahibi istanbuldaymış bakmak çok sonradan aklıma geldi nedense şuan içim rahat(malum yeni evliyiz ses ayarı konusunda pek tecrübeli değiliz ) olsun ama bu konu biraz da olsa bilinçli olmamızı sağladı,dikkatli olmakta fayda var
konuya aciklik getiriyim normal gurultu icin uyardilar yanlis anlasilmis
o tarz bi ses icin uyarirlarsabayip maksimum 5 dk suruyor zaten
öylesinden korkucan derim de hadi neyse
Benim açtığım konudanmı bahsediyorsunuz ben bu konuyu sabah açtım :) başkalarıda vardır ama benim gibi rahatsız olan muhakkak:)
Lambrusco yorumun çok mantıklı. zaten genel çerçevede beğeniyorum yorumlarını. ancak sormak isterim ki. sen gece 1 de çamaşır makinası çalıştıyor musun? ya da pazar sabah 6 da mutfak robotu. ya da tv yi nasıl olsa kendi evim diye son ses izliyor musun, yoksa az da olsa komşularının rahatsızlık durumunu ele alıyor musun? peki bu bağırtılarla bunların arasındaki fark ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?