- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Bizim apartmanımızın da yarısı yeni evli
Sesler azımsanmayacak ölçüde.
Ben de rahatsız oluyorum banyoda olabildiğinde sessiz olmaya calısıyorum.
Yatak odamda duymadıgım için pek sorun yok ama sizin hissettiklerinizi anlayabiliyorum.
Banyolarımızdan hersey net bi şekilde duyuluyo malesef.
Öyle ki 2 kat altta oturanları bile cok net duyuyoruz.
Eğer ben mutfakta ugrasırken eşim bana seslense o bile duyuluyo. Bide direk banyodan gelen sesleri tahmin edin.
Beyfendinin saçma sapan sözlerini duymustum bi kez.
Belki diğer sesleri bi şekilde çocuklara anlatılır ama küfürler??
Ki eminim herkes banyodan gelen seslerin farkında cünkü cocuklar banyoda genelde aglıyorlar ve odalara gelebiliyo ses. Yani sesimiz gider diye düşünülmeli.
Elbette herkes istediğini yapar ama ben bunları duymak zorunda değilim.
Biraz daha dikkat edilebilir. En azından buradan ses gidebilir burası uygun değil denilebilir.
Ne bileyim biz duysak ne hissederiz denilmeli.
Anneruhu belki farkında değildir komsunuz?
O evdeyken herhangi bi ses duymadıgı için sesinin gitmeyecegini düşünmüş olabilir.
Not falan cok yanlış olur bence.
Böyle bi durumda bana not yazılması yerine iyi niyetle uyarılmak isterim.
3 aydır sürekli olsa uyarın derdim ama 2 hafta olmus biraz daha sabredin yine aynı sekilde devam ederse sesiniz cok geliyo rahatız oluyoruz gibi değilde sesiniz dışarıdan duyulabiliyo fatketmiyosundur belki diyebilirsin.
Yorumlara cok güldüm aksam aksamm.
Bir durup acaba dedim. Konunuz farkındalık sağladı. TeşekkürlerBence bir şekilde uyarın belki de farkında değiller. off çok utanç verici
benim anlamadığım şu ki nasıl o denli ses çıkabiliyor
şimdi yorumumu okuyan kk nın güzel bayanları evlen görürsün der gibiler sankiancak bana garip geliyor nasıl oluyor o kadar bağırış çağırış bir şekilde romantizm nerede peki??
şimdi yorumumu okuyan kk nın güzel bayanları evlen görürsün der gibiler sankiancak bana garip geliyor nasıl oluyor o kadar bağırış çağırış bir şekilde romantizm nerede peki??
Amaaan bırakın millet sevişsin...
Öyle yorumlar yazılmış ki...Bu kadar çocuk nasıl doğuyor diye sormadan edemedim kendime.
Romantik zaten bence bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?