Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Tavana vurun, bu iş için süpürge sapını kullanabilirsiniz ...

Son düzenleme:
Konunun gidişatı almış başını gitmiş
Konunun taşınması gerek, ziyaretçiler hiç azalmıyor çünkü
Herkes ne dertliymiş komşularından ya koptum gülmekten

Bizim apartmanımızın da yarısı yeni evli
Sesler azımsanmayacak ölçüde.
Ben de rahatsız oluyorum banyoda olabildiğinde sessiz olmaya calısıyorum.
Yatak odamda duymadıgım için pek sorun yok ama sizin hissettiklerinizi anlayabiliyorum.
Banyolarımızdan hersey net bi şekilde duyuluyo malesef.
Öyle ki 2 kat altta oturanları bile cok net duyuyoruz.
Eğer ben mutfakta ugrasırken eşim bana seslense o bile duyuluyo. Bide direk banyodan gelen sesleri tahmin edin.
Beyfendinin saçma sapan sözlerini duymustum bi kez.
Belki diğer sesleri bi şekilde çocuklara anlatılır ama küfürler??

Ki eminim herkes banyodan gelen seslerin farkında cünkü cocuklar banyoda genelde aglıyorlar ve odalara gelebiliyo ses. Yani sesimiz gider diye düşünülmeli.
Elbette herkes istediğini yapar ama ben bunları duymak zorunda değilim.
Biraz daha dikkat edilebilir. En azından buradan ses gidebilir burası uygun değil denilebilir.
Ne bileyim biz duysak ne hissederiz denilmeli.

Anneruhu belki farkında değildir komsunuz?
O evdeyken herhangi bi ses duymadıgı için sesinin gitmeyecegini düşünmüş olabilir.
Not falan cok yanlış olur bence.
Böyle bi durumda bana not yazılması yerine iyi niyetle uyarılmak isterim.

3 aydır sürekli olsa uyarın derdim ama 2 hafta olmus biraz daha sabredin yine aynı sekilde devam ederse sesiniz cok geliyo rahatız oluyoruz gibi değilde sesiniz dışarıdan duyulabiliyo fatketmiyosundur belki diyebilirsin.

Yorumlara cok güldüm aksam aksamm.

en komik yorumu seçelim bence konu sahibi arkadaşım moralim felç olmuştu sayende tebessüm ettim iyiki açmışın konuyu

Bir durup acaba dedim. Konunuz farkındalık sağladı. Teşekkürler Bence bir şekilde uyarın belki de farkında değiller. off çok utanç verici

2 günde bir demek:)
Bebek çalışmaları yapıyordur onlar hihiih:))))))))

Şaka bi yana hiç hoş bir şey değil tabi. Ben de olsam ya kadınla konuşurum ya da kapısına not yazarım.

benim anlamadığım şu ki nasıl o denli ses çıkabiliyor
şimdi yorumumu okuyan kk nın güzel bayanları evlen görürsün der gibiler sanki ancak bana garip geliyor nasıl oluyor o kadar bağırış çağırış bir şekilde romantizm nerede peki??

Bir durup acaba dedim. Konunuz farkındalık sağladı. Teşekkürler Bence bir şekilde uyarın belki de farkında değiller. off çok utanç verici

Ben de acaba dedim şimdi.
Benim yatak odası yan dairenin mutfağına denk geliyor..
Saçmalık değil mi şimdi bu?

Bizimde üst komsumuzdan her hafta kavga sesleri duyuyoruz.
Yani üst komsudan daha farkli seyler duysak artik çift adina seviniriz

Romantik zaten bence bu

evet evlenince görürsün romantizmin bu bağırışlarda olduğunu

Ay konuyu ve yazılanları okudukça bu eylemi merak etmeye başladım evlenince görücem artık
Konuya gelince evet gerçekten rahatsız edici bi durum ama yüz yüze tatlı dille uyarmak daha mantıklı

Amaaan bırakın millet sevişsin...

cok guldum sagolasin .

canim bence al bir sevisme sahnesini kaydet teybe yada nereye kaydediyorsan. Sonra bunu bagla bir hoporlere, onlarin malum isi bittikten 20 dakika sonra falan, (tam rahatlayip uyumaya hazirlanirken) daya tavana,onalara da sen bir ziyafet ver :)
bak bakalim ne kadar devam ediyor bu halleri?

Dügününe 23 gün kalmis Allah`tan :):):):):)
Bazilari icin öncesi romantizm olarak kabul edilirken, bazilari icin o an da romantiktir. Bilmem aciklayici oldu mu?

Öyle yorumlar yazılmış ki...Bu kadar çocuk nasıl doğuyor diye sormadan edemedim kendime.

offf offf konuya bak

ara ara sayfaları okudum,konu komşudan belli yaşın üstündekiler o işi yapmasına daha sonra da kaynanaların kıskançlığına gelmiş

ne yani belli yaşa geldik oğlumuzu evlendirdik diye duygularımıza gem vurup karı koca ayrı mı duracağız

bunları yazanları o yaşta görmek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…