- 21 Kasım 2013
- 334
- 147
- 123
Dügününe 23 gün kalmis Allah`tan :):):):):)
Bazilari icin öncesi romantizm olarak kabul edilirken, bazilari icin o an da romantiktir. Bilmem aciklayici oldu mu?
Ben olsam tam o anda zile basar kaçardım inanki
Bu arada çok dikkat ettimde nebilyim ölmek istiyorum derdim çok büyük vs..vs.. gibi konulara bile bu kadar yorumm yapılmıyo burdan yola çıkarak bir kanıya vardım ki bu kadın milleti de cinselliğe, cinsellik konularına amma meraklı
Daha başlığı okuyunca aklıma not fikri gelmişti :)
Hatta biraz esprili bile yaklaşabilirsiniz, mesela "Sevgili komşularımız, binanın duvarları sandığınızdan daha fazla ses geçiriyor. Her gece komşularınız olarak size istemeden 'kulak misafiri' oluyoruz. Yatak odasında yaşananların yatak odasında kalması dileğiyle..." gibi :))
bizim binada hapşursan duyuluyor.
biz üst katı duyuyoruz. onlar üst katlarını. alt kat bizi
e ne yapalım yani.
yeme gibi ihtiyaç.
ben komşudan inleme sesi geldiğinde ayy ne terbiyesizler edep yahu diye düşünmüyorum .
hatta takılmıyorum bile.
hayatın içinde olan normal bir durum.
ufak çocuk ya da ergen olsaydı aynı odaya denk gelen belki sorun olurdu.
inşaat şirketleri incecik duvarlar yaptıysa milletin suçu ne.
cinselliğini yaşarken komşuyu nasıl rahatsız ediyorlar? son ses açık. alem mi yapıyorlar çıplaklar girip çıkıyor mu eve?
camlar mı sonuna kadar açık?
yatak gıcırtısı ve inleme gayet normal. bilgisayarları alıp karşılıklı sanan seks mi yapacak karı koca?
Romantizm mibenim anlamadığım şu ki nasıl o denli ses çıkabiliyor
şimdi yorumumu okuyan kk nın güzel bayanları evlen görürsün der gibiler sankiancak bana garip geliyor nasıl oluyor o kadar bağırış çağırış bir şekilde romantizm nerede peki??
konuya aciklik getiriyim normal gurultu icin uyardilar yanlis anlasilmis
o tarz bi ses icin uyarirlarsabayip maksimum 5 dk suruyor zaten
sizde bi atraksiyon yok milleti mi dinliyosunuzşaka şaka kızmayın sakın. ama yani ne yapsınlar ki? bizim de duvarlar çok ince üst katta yaslı bi teyze var onun bile her çıtırtısını duyuyoruz. siz yatakta uyuyorken üst kattakilerin sevişiyo olmasına örnek vereyim; bazen ben tuvaletteyken teyze de tuvalette oluyo bütün gürültüsünü duyuyorum kadın resmen tepeme yapıyo:)) ne diyeyim şimdi bu teyzeye? gidip kapısına bi not mu bırakayım ''teyze biraz daha sessiz yap kakanı'' diye
şimdi diceksiniz aynı sey mi diğeri mahrem, hayır bence bu da mahrem sayılır ama hayatında bi gerçeği, şimdi bu teyze tuvaletini yapmasın mı ben duyarım diye? o ciftler sevişmesin mi ?
biraz karakter meselesi işte ben olsam olayın komik tarafından bakarım. teyzeden ses geliyo mesela ehh be teyzem ne yemişsin diyorum gülüyorum. aynı sekilde tepemde bi çift sevişse yanımda da kocamla bunu duysak atıyorum ayşe hanım da amma ateşliymiş filan der gülerim ona da. olay tamamen bakıs acısı, bence bu kadar katı olmayın
gülmeyin bana öğrenmeye çalışıyorum sayenizde öğrencem inşallah şimdi soruya geleyim:
neden ses çıkıyo kardeşlerim sizde ses çıkartıyomusunuz (yatak gıcırtısını sormuyorum) bu iş bukadar feryat figan bi olaymı azcık bilgilendirirmisiniz beni:26:
Simdiye kadar komsularimdan butur sesler gelmedi, rahatsiz olmadim sükür, yani eski komsularda ufak tefek arada yatk hoplamasi duyuyordukama bikere tatilde hotelde yan odadan öyle sesler geliyorduki bizde dayanamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?