Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Dügününe 23 gün kalmis Allah`tan :):):):):)
Bazilari icin öncesi romantizm olarak kabul edilirken, bazilari icin o an da romantiktir. Bilmem aciklayici oldu mu?

evet gaaaayet açıklayıcı evlenmeden büyük konuşmak olmaz tabi

Bugünkü konular beni öldürdü gülmekten ya çok güldüm hele başlığa koptum
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim krize gircem şimdi gülemkten
Cidden kötü bi duurmmuş ama not fikri bence gayet mantıklı hele ilk yoruma katılıyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada çok dikkat ettimde nebilyim ölmek istiyorum derdim çok büyük vs..vs.. gibi konulara bile bu kadar yorumm yapılmıyo burdan yola çıkarak bir kanıya vardım ki bu kadın milleti de cinselliğe, cinsellik konularına amma meraklı

Hatirlarim. Universitede okuyoduk. Bir arkadasimla beraber yasiyorduk. Bir gece uyku tutmadi beni, salonda oturmaya basladim. Bu arada gece olunca heryerden bisey cikicak sanip cok korkardim. Sonra benim korkularimi dogrularcasina guvir gicir sesler gelmeye basladi. Nerden geldigjni bile anlayamamistim, baya dinlemistim ne bu ses, evin neresinden geliyor diye. Sabah ogrendihime gore ev arkadasim ( onun odasinin ustunde ) bu sesler hergun duyuyormus zaten :) ritmik ritmik :)
Yukardakileri de taniyorduk :) genc kizlik yillari valla ne zaman gorsem o cifti kizarirdi yuzum

Son düzenleme:

şimdi bakınca, 2 konu alt alta gelmiş benim de gülesim geldi.
ölmek istiyorum...
öldürmek istiyorum onu...
konularda, başlıklarda yıkılıyor.

yatak nasıl gıcırdıyor ayol.
Acaba bizim yatakta gıcırdıyomu.
Üst katta aile,alt katta üç erkek üniversite öğrencisi var.
Arkamdan ne diyorlar acaba?

hahaha bu harika işte kesinlikle bunu yapmalısın

Sana katiliyorum arkadasim. Bende şuan dusunmuypr değilim yukaridakiler bizi net dinliodur herhalde onlar yasli ve kizlari yaninda hepsi zaten ayri odalarda fakat ben bazen istemsiz abartiyorum sanirm utandim acikcasi)

sizde bi atraksiyon yok milleti mi dinliyosunuz şaka şaka kızmayın sakın. ama yani ne yapsınlar ki? bizim de duvarlar çok ince üst katta yaslı bi teyze var onun bile her çıtırtısını duyuyoruz. siz yatakta uyuyorken üst kattakilerin sevişiyo olmasına örnek vereyim; bazen ben tuvaletteyken teyze de tuvalette oluyo bütün gürültüsünü duyuyorum kadın resmen tepeme yapıyo:)) ne diyeyim şimdi bu teyzeye? gidip kapısına bi not mu bırakayım ''teyze biraz daha sessiz yap kakanı'' diye

şimdi diceksiniz aynı sey mi diğeri mahrem, hayır bence bu da mahrem sayılır ama hayatında bi gerçeği, şimdi bu teyze tuvaletini yapmasın mı ben duyarım diye? o ciftler sevişmesin mi ?

biraz karakter meselesi işte ben olsam olayın komik tarafından bakarım. teyzeden ses geliyo mesela ehh be teyzem ne yemişsin diyorum gülüyorum. aynı sekilde tepemde bi çift sevişse yanımda da kocamla bunu duysak atıyorum ayşe hanım da amma ateşliymiş filan der gülerim ona da. olay tamamen bakıs acısı, bence bu kadar katı olmayın

Of konuyu okuyunca bizim yatak geldi aklıma güldüm Nası bi gıcırtısı var anlatamam Bu yüzden kaç defa dikkatimiz dağıldı Hep merak etmişimdir aşağı ses gidio mu diye gidiomuş demek ouf Hiç duymadığım için nası bişi bilmiorum bn genelde üst komşunun çamaşır makinesi çalıştırma sesini duyuyorum gece 1,2,3 farketmiyor

Romantizm mi
sessiz sessiz olunca romantikmi oluyor

Hem onunda bir ritmi var öğrenirsin üç güdüsel olaraktan şafak 22

konuya aciklik getiriyim normal gurultu icin uyardilar yanlis anlasilmis
o tarz bi ses icin uyarirlarsabayip maksimum 5 dk suruyor zaten

5 dakikamı
onca zahmete değmez ayol

Verdiğiniz bakış açısı örneği bana göre yerinde olmamış bu kişilik meselesi bakış açısı değil ...tuvaletle bu konuyu irdeştirmeniz ayrı bir alakasızlık olmus...normalde gece yatarken yukardan gelen herhangi takırtılar bile bazen insanı sinirlendirirken ... ikamet ettiğim evde oh ah diye çığlık sesleri 'yüksek sesle 'kımsenın sevişme iniltilerini duymak zorunda değilim...bizimde bir özel hayatımız var öküz gibi bağırmadanda gerçekleştirebiliyorum:) toplu yaşam alanlarında bunlara dikkat etmek zorunda herkes buna bende dahil

gülmeyin bana öğrenmeye çalışıyorum sayenizde öğrencem inşallah şimdi soruya geleyim:

neden ses çıkıyo kardeşlerim sizde ses çıkartıyomusunuz (yatak gıcırtısını sormuyorum) bu iş bukadar feryat figan bi olaymı azcık bilgilendirirmisiniz beni:26:

zevkin doruklarında oluşundan dolayı ses çıkıyo işte

5 sayfaya kadar geldim ama sayfa sayısı çok arttığı için benimde okumaktan gözlerim ağrıdığı için direk yoruma geçtim :))

aynı dertten muzdaribim ( üst katım yeni evli henüz 1 sene bile olmamıştır. bir ses bir ses algıda seçicilik felan değil zaten ev çok ses geçiriyo normal konuşsan bile ne konuştuğun duyulurken birde gecenin sessizliğinde olayların gidişatını anlıyorsun zaten olay başlıyo bağırma inleme sonuna kadar devam ediyo açıkçası banane demek isterdim ama diyemiyorum... tabi üst katta çocuk olmadığı için onlara her dakika serbest bir gün benim 9 yaşında bir kızım var tam onun uyuma saati başladılar bunlar işe kızım sordu anne ne oluyo yukarda diye ne diyebilirim şimdi Allahtan ogün yataklarının da çok gıcırdayacağı tuttu annecim mobilyaların yerini değiştirirken şakalaşıyolar galiba dedim bide kızdım bu saatte mobilyamı çekilir diye şimdi kızım hiçbirşey bilmediği ama merak ettiği anlamlandıramadığı bir yaş....

bu arada ben napıcam hala bilmiyorum kapının altından not felan atamam ama geceleri o acayip sesleri kız duyacak diye çok korkuyorum ((

Son düzenleme:
vay be şunlardaki seks iştahına bak napsınlar uçuşa geçiyorlar
ay anlamadığım evli kadınlar aynı hazzı almıyormu da sesleri çıkmıyo
bunlar aşmış kendini azıcık sahip çıksınlar kendilerine
herkes seks yapıyor ama etrafı inleterek değil

Benim üst komşum bayağı edepliymiş sadece gıcırtı geliyor oda ara ara ses seda yok garipler bayağı kasılıyormuş demek ki :)

Nottan ziyade direk dile getirmek kibar bir dille daha rahat olacaktır olmadı alttan verin mesajı apartmanda birileri var hangi daire anlamadık çok fazla sesleri çıkıyor gibi.

Simdiye kadar komsularimdan butur sesler gelmedi, rahatsiz olmadim sükür, yani eski komsularda ufak tefek arada yatk hoplamasi duyuyorduk ama bikere tatilde hotelde yan odadan öyle sesler geliyorduki bizde dayanamadik

Son düzenleme:
Simdiye kadar komsularimdan butur sesler gelmedi, rahatsiz olmadim sükür, yani eski komsularda ufak tefek arada yatk hoplamasi duyuyorduk ama bikere tatilde hotelde yan odadan öyle sesler geliyorduki bizde dayanamadik

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirden catlardım
dayanamamyı bırak
bende eşimi çok kıskanırım amannn evlerden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…