Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

ben de aynısını dedim. o halde eve yerleşirken bütüm komşuların oturma planlarını alıp ince bir fizibilite çalışması yapmak lazımmış. biz yanlış biliyoruz.

'siz bu seslerden rahatsız olmayabilirsiniz' derken ki o alttan basite alarak saldırınız bile algılarınızın ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor aslında öncelikle söz söyleyene aittir, neyseki ben sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum ne de olsa üst komşunuzun özgürlüğü kadar sizin de rahat uyuma özgürlüğünüz var, tek anlamak istediğim acaba fazla mı duyuyorsunuz seçicilik yapıyorsunuz diyeydi ve anladım ki gerçekten bir aşırılık var rahatsız olmakta haklısınız, aşırıya kaçan her ses beni de rahatsız eder tabi ki. Ama evli olmadıklarından emin olamazsınız neticede başka şehirden geçici olarak taşınıp eşya almamak durumunda da kalmış olabilirler.

asker bir akrabamız; komutanının özellikle cam kenarlarında ve balkon yakınlarında eşiyle birlikte olduğunu ve eşinin bağırması ile övündüğünü anlatmıştı. BAK İŞTE BÖYLE BİR ERKEĞİM nasıl bağırıyor bizim hanım şeklinde övünüyormuş. TİKSİNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

tamamen yanlıs anlamışssınız basite alarak saldırma felan yok doğru rahatsız olmayabilirsiniz birçok insanda olmuyordur belki ben hassasım bu konuda eşimle karşılasmasını eşiminde bu kadını ınlemelerıyle tanımasını ıstemıyorum sadece anlaşılmışımdır umarım :)

okurken aklıma geldi öğrenciyken kaldığım evde yan komşunun sesleri gelirdi odama önce dayak sonra yatak
adamıda görseniz dışardan hiiiiiiiç alakası ilgisi yok, tiksinirdim görünce adamı
Bazı konularda olduğu gibi bu konudada mahremiyet var hele ki edebin önemini insan daha iyi kavrıyor.. edepten kastım kimsenin evlilik hayatına şöyle olmalı böyle olmalı şunu yapıyorsa edebsızdır seklınde degıl buna karar verıcek bız değilz tabı kı ancak insanın kendini bilmesi gerek vesselam

gerçekten rahatsız edici bi durum ama demek ki onlarda farkında değil.nasıl uyarılır bilemiyorum.

bizimde yan komşu ile yatak odasının duvarları bitişik sevişme sesi falan duymuyoruz şükür ama adam çok fena horluyor anlatamam böğürtülü makamlı bi horlama sanki kendi evinde değilde bizim aramızda yatıyor gibi

inanmayanlara ses kaydı yapıcam hararetli bir gecelerinde

Son düzenleme:
inanmayanlara ses kaydı yapıcam hararetli bir gecelerinde

tencere kapakmış ama. eşi de erkek olarak mahremini gizleme gereği duymuyor demek ki karısını uyarmıyor. şahsen benim eşim dönmelerimize karşı bile yatağın gıcırdama durumu için yağlar demirleri.. insanlar yanlış anlamasın diye...

cinsellik ayıplanacak birşey değil tamam da
toplu yaşanılan yerlerde dikkat edilmeli
cinsel hayat özel yaşam diye geçer her zaman
rahatız olmakta haklısın canım
bence en mantıklısı not.. ama kapının önüne koyma
kapının altından sığarsa ordan aatabilirsin

Son düzenleme:
Konudaki yorumlarin masallahi var gülmekten kirildim. Bir yandan söyle düsünüyorum, apartmanlara tikilmak zorunda olan bizleriz, ic ice yasamak zorunda olan bizleriz, cinsellik sirasinda alt komsu duyacak aman diye yasamanin da bir mantigi yok. Sonucta bu insanlar disarida sokakta cinsellik yasamiyorlar, kendi evlerinin dört duvari icerisinde cinselliklerini yasiyorlar. Ne yapsinlar? Birileri duyacak diye kendi zevklerinden niye mahrum olsunlar?

Diger yandan sürekli baskalarinin sevisme sesleriyle uyumak zorunda olmak da hic hos bir durum olmasa gerek. Sonucta bu seslere maruz kalan da kendi evinin sinirlari icerisinde. :)

Asagi tükürsen sakal, yukari tükürsen biyik durumu. :)

Iki tarafinda bir sucu yok yani. Duyana da yazik, kendini kisitlamak zorunda olana da yazik.

Lambrusco yorumun çok mantıklı. zaten genel çerçevede beğeniyorum yorumlarını. ancak sormak isterim ki. sen gece 1 de çamaşır makinası çalıştıyor musun? ya da pazar sabah 6 da mutfak robotu. ya da tv yi nasıl olsa kendi evim diye son ses izliyor musun, yoksa az da olsa komşularının rahatsızlık durumunu ele alıyor musun? peki bu bağırtılarla bunların arasındaki fark ne?

benim üst katımdada var öyle uyuzlar..kimsenin hayatına birşey dediğimiz yok isterse 100lerce kişi istediğini yapabilir yalnız senin özgürlüğün benimkini kısıtlıyorsa o özgürlük değildir şimdiki binalar kağıt gibi dikkat etmek kendini sakınmak mecburiyetinde...benim şuan bebeğim var yalnız ilerde üst kattakilerin banyoda sen beni tatmin edemiyosun yok git başımdan gibi sözlerini duyup bana gelirse ozaman 3. meydan muharebesi çıkar...bak bakalım ozaman ses çıkıyormu birdaha

ben bı kere markete gıderken baska bır sıteden nasıl inleme sesleri gelıyordu bıldıgın caddede markete gıdıyorum duraksadım soyle bı şok oldum camları acık bırakmıslar galıba. gercekten dınleyen ıcın hıc hoş olmuyor olabıldıgınce dıkkat etmek lazım o işi yaparkende:)
konu sahıbı ıcın çözüm aklıma gelmıyor eger çekinmezsenız bayanı gorunce soyleyın aksamları bıraz gurultu gelıyor dıye

hep bu amerikan filmlerinden bu kadınlar böyle oldu sanki şart sevişirken çığlık atmak... rol yapıyorlar yaa orgazm olamıyor bari bağırayımda adam gaza gelsin diye:) insan sesim gider mi diye düşünür ya öyle düşünmeden de garip sesler çıkartmasa iyi. bence sizde uyanık olduğunuzu ve rahatsız olduğunuzu belli edinyüksek sesle konusun bu çığlık nereden geliyor felan deyin ama not işi sakat dengesiz tiplerse takarlar...

Yaptıkları ayıp tmm ama kiracı olmaları sevişmelerine engel mi :)

Kiracıysan, öl, sevişme coğalma

Aklıma geldi bende dertliyim

öncelikle yatak odası sorununu şöyle çözdüm ben , üst kattakinin oturma odasıan yatak odamı yaptık kurtulduk bizden gidiyorsa gidiyordur onlardan gelmesinde senelerce anırmalar yüzünden salonda uyuyan biri olarak bunu hakediyorlar
fakat apartmanda yaşamayı bilmeyenler var

çalışmıyor ama gece 12 de süpürge acabiliyor hemde bütün evi evlerimiz koca han gibi zar zar orayı car car car obur tarafı çekiyor neyse bizdede cocuk var
nasıl sinir oluyorum anlatamam
sonraki ilk hafta sonu sabah 8 de uyanan cocugumun elıne fıse takılı elektrık supuırgesını verıyorum 1 saat calıstırıyor oglum
oh olsun ıyı oluyor
o yuzden sabah 6da robot calıstırmaya utanmıyorum ınadıma yapıyorum

cumartesı gece uyuyorum bırden dan dan dan seslerle uyandım dısarıdan gelıyolar gece 3 , aman uyuyorlar yavas gırelım gıbı bır tripleri yok öküz gibi girip çıkıyorlar
öyle yani içimi döküm dedim

evli olmayadabilirler bu sizi ilgilendirmez

vay arkadaş bizim memlekette ne renkli hayatlar varmış
yani ne denir bilemiyorum inşallah bizden şikayet eden olmamıştır çünkü yalıtım namına bişey yok gerçi bende hamileyim tavuk gibi yatıyorum 9da

Kapıya not yerine posta kutusuna not daha mantıklı gelir bana hep. Sonuçta kimse okuyamaz posta kutusundaki notu ama kapısındaki not rezil edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…