Yok ben kuzenime laf söylüyorum o aliniyor. Daha önce sormuştu kim için diye ondan dedim teşekkür ediyorum. Yani gereksizse üzüyor diye dedim.Kuzenin mi arkadaşın mı anlamadım ama alınacak bir şey yok ortada sana tavır koymadiysa alınma zaten ortaya atmış odak noktası illa ki sen değilsin başka şeyler de yaşıyordur.
Birkaç saat sonra paylaşmış. Yaa ben Çiçekli yılan paylaşmıştım hani insanın içiyle dışı bır olmuyor diye. Kuzenim dıştan iyi görünen biridir. Yılan diye ona gönderme yapmıştım ama gereksiz alınganlıklari üzüyor beni. Ona mı alındı başka bişey mi bilmiyorumSiz ne paylaştınız da üzerine bu geldi peki?
Birkaç saat sonra paylaşmış. Yaa ben Çiçekli yılan paylaşmıştım hani insanın içiyle dışı bır olmuyor diye. Kuzenim dıştan iyi görünen biridir. Yılan diye ona gönderme yapmıştım ama gereksiz alınganlıklari üzüyor beni. Ona mı alındı başka bişey mi bilmiyorum
Hayır alınmadım canım ama acaba üzerine mi alındı da bunları üzdü diye üzüldümAnladım bu dalga geçme olmuyor ki.
Acaba siz üzerinize alınmış olabilir misiniz? Size değildir belki ona laf çarpan birisi vardır o da öyle paylaşmıştır.
Ayrıca çiçekli yılanı sevdim.
Kuzenim için diyorum. Bence öyle bı tıp ama canımı sıkmaya başladı bu durumKimsenin durumunu hiç üstüme alınmadım ilginçmiş bir de sormus o sorunca siz ne söylediniz. Belki her şeyi üzerine alınan bir tiptir.
Hayır alınmadım canım ama acaba üzerine mi alındı da bunları üzdü diye üzüldüm
Eminim demedim sadece benim durumumu üzerine alındıysa üzülüyorum dedim. Ne gerek var bu kadar duygusal olmaya. Son cümleyi anlamadimPeki siz arkadaşınızın durum mesajını sizin için paylaştığından nasıl bu kadar eminsiniz? Kanımca arkadaşınızın hayatındaki tek kişi siz değilsinizdir öyle değil mi? Pek tabii o da kuzeni, yeğeni, akrabası, arkadaşı, dıdısı için böyle bir paylaşım yapmış olabilir.
Öte yandan; velev ki arkadaşınız bu mesajı size gönderme yapma maksadı ile paylaştı diyelim. Bu uslupta size karşılık verebileceğini düşündüğünüz birinin arkadaşlığını bu kadar umursayıp da kafaya takmamalısınız. Kime gönderme yapmış bilinmez lakin arkadaşınız laf cambazlığı yaparak satır aralarında ince hakaret etmiş çünkü.
Bilmiyorum hoşuma gidiyor durum atmakYaw bi mesaj verecekseniz niye muhatabına iletmek varken, ortaya salıyorsunuz? Bunu da ben anlamıyorum.
Onun yaptığı da çok çocukça.
Baska seyler paylaştığınızda yine bu sekilde bir şey paylaşırsa gün içinde bilin ki sizin içindirKuzenim için diyorum. Bence öyle bı tıp ama canımı sıkmaya başladı bu durum
Paylaşmadi öncedenBaska seyler paylaştığınızda yine bu sekilde bir şey paylaşırsa gün içinde bilin ki sizin içindirbilmiyorum ben bazen durumlara bakıyorum da bazen paylaşmak bile zor geliyor bana
Ee yaz o zaman. Bana mı alındın canım de. Öyleyse üzülürüm, mesajım asla sana değildi deBilmiyorum hoşuma gidiyor durum atmak
Her yerde öyle insanlar var boşver yazdımEe yaz o zaman. Bana mı alındın canım de. Öyleyse üzülürüm, mesajım asla sana değildi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?