Üstüne alinma

Alınmış mıdır alınmamış mıdır bilmiyorum ama benim de bir kuzenim var durumlarıyla dolduruyor her yeri Ve bende ona çok sinir olmuşumdur yani bu sosyal medya üzerinden birbirine gönderilen mesajları anlamıyorum ve anlamayacağım da. Oldukça çocukça geliyor bana maalesef Bir sıkıntın varken söylemek varken neden durumdan gönderme yapmak. Kusura bakmayın sizi incitmek için demiyorum asla ama benim kuzenimle sıkıntım olmadığı halde bu davranışı beni bile soğutuyor ona karşı

İşte benim sıkıntım var ama kuzenimle ama paylaştıklarımi o niye üzerine alınıyor merak ediyorum

Siz kuzeniniz için paylaşıyorsunuz, arkadaşınız da kendi kuzeni ya da arkadaşı için paylaşmıştır belki.
Böyle ortadan ortadan laf sokmak, paylaşılan laf sokmaları üzerine alınmak, "bana mı ona mı şuna mı" diye dert etmek...
Şu yaptığınız çok amaçsız ve komik gelmiyor mu size?

Eminim demedim sadece benim durumumu üzerine alındıysa üzülüyorum dedim. Ne gerek var bu kadar duygusal olmaya. Son cümleyi anlamadim
Arkadaşınızın bu mesajı size karşılık olarak yazdığını düşünüyorsanız ya hani, o mesajda alenen beyinsiz ve kalitesiz demiş size arkadaşınız o zaman. Sizin hakkınızda bu minvalde düşünceleri olan birini önemsemeyin diyorum..

Yok alınmadım ama alınıp paylaşması uzdu eger oyleyse. O bendeki değerini görmemiştir diyeceğim o zaman. Yazık yani. Bilemiyorum. Ya o çok alıngan ya da ben onu tanıyamiyorum

Bı de oturup konuşmayacağım biri falan demiş tuhaf. Bilemedim. Boşver oinsanlar her yerde var dedim bişey yazmamış gorup

Ee yaz durumuna onun "canımm sende mi birilerine kızdın. Ne kadar yazsak çizsek de anlamazlar ki boşuna yoruyoruz kendimizi aslında.." gibi birşey yazabilirsin
En azından senin ona yazmadığını anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…