Üstüne alinma

Bir derdiniz varsa yüzüne söyleyin nedir bu laf çarpıtmalar? Gerçekten anlayamıyorum

Sosyal medyada igneleyici laflar paylasmak bana cok tuhaf ve manasiz geliyor, komik buluyorum. Liselileri bir nebze anlayabilirim, yas kücüklügünden dolayi. Fakat belli yasa gelmis insanlar problemlerini konusarak halledebilmeli.. sanalda laf sokarak degil. Bence bunu sürdürmemelisiniz, kendi hayatiniza huzurunuza odaklanin..

Sosyal medyadan laf sokma olayi bana o kadar komik geliyor ki. Lafi ortaya atmis simdi 100 takipcisi varsa hepsi ustune alinacak. Cok itici bir durum. Varsa bir derdin lafini o kisiye soyle.
Vardi boyle bir tanidik, hikayesine verdigim cevabi begenmedi bana oradan buradan laf soktu. Ben de cikardim arkadasliktan. Boyle seylere hic gelemem

Ben kimse icin imali söz resim vs paylasmadigim icin paylasilan seyleri de ustume alinmam. Bence siz kendiniz yaptiginiz icin baskasinin da sizin icin yapacagi endisesiyle ustunuze alinmissiniz. Yani arkadasinizla aranizda herhangi bir kotu durum yoksa sanmiyorum sizden dolayi oyle paylassin bir sey. Belki ornek olmussunuzdur o da baskasi icin paylasmistir. Ama komik yani cidden bence hic oyle seylere girismeyin derim. Lafi soylediginiz kisi hic orali olmaz durduk yere sizi seven insanlari gerersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…