Üstüne alinma

Ee yaz durumuna onun "canımm sende mi birilerine kızdın. Ne kadar yazsak çizsek de anlamazlar ki boşuna yoruyoruz kendimizi aslında.." gibi birşey yazabilirsin
En azından senin ona yazmadığını anlar
Öyle insanlar her yerde var yazdım,tuhaf yaa... Teşekkür ederim canim

Karşımdaki yanlış anlarsa yapcagim bişey yok maalesef öbür turlusu tek taraflı iletişimden öteye gecemez

Bana paylaşmıştır demedim,bu durumunu üzerine alınıp yazması (ne için bilemiyorum) eğer öyle beni üzüyor dedim.

Bana paylaşmıştır demedim,bu durumunu üzerine alınıp yazması (ne için bilemiyorum) eğer öyle beni üzüyor dedim.

Ee yani?
Size laf sokmuş olma ihtimali için açmadınız mı bu başlığı? Derdiniz sizin paylaşımınızı üzerine alınıp size laf sokmuş olma ihtimali ve bu ihtimale üzülmüş olmanız değil mi?
Ben de diyorum ki amacınız ne?
Bakın kimin kime laf soktuğu belli değil, kimin neyi üzerine alındığı belli değil. Belki kuzeniniz kendisi için paylaştığınızı bile düşünmedi, şu an pireler uçuşuyor totosunda.
Durum böyleyken amaç ne?

Biri çiçekli yılanı değil durumunda paylaşmak direkt bana atsa bile üzerime alınmam aaa çok iyiymiş derim. Arkadaşınız niye alınsın ki? Onun hakkında da mi yılan olduğunu düşünüyorsunuz? Çok saçma. Bence yeterince iyi arkadaş değilsiniz.
Ve eklemeden geçemeyeceğim ciddi iletişim probleminiz var. Kuzeninize sorununuzu anlatmak yerine laf sokmalı durum atıyorsunuz hadi ona tamam diyelim. Arkadaşınız alınmış olabilir diye düşünüyorsanız niye sormuyorsunuz? Bir de onu suçlayıcı bir tavır sergiliyorsunuz yanlış anladıysa napiyim alıngan diye. Bu nasıl arkadaşlık?
Asıl konuya gelecek olursak bence size yazmamış sonuçta insan arkadaşı için oturup konuşmayacağım biri demez.

Kimle derdiniz varsa gidin kendisine soyleyin yahu.
İnsanlarin yuzune soylemeye korktugunuz seyleri boyle sacma sapan paylasip durursaniz herkes ustune alinir tabi ki. Sizin gibi boyle durum paylasanlari direk takipten cikiyorum.
İyi olmuş

Kimle derdiniz varsa gidin kendisine soyleyin yahu.
İnsanlarin yuzune soylemeye korktugunuz seyleri boyle sacma sapan paylasip durursaniz herkes ustune alinir tabi ki. Sizin gibi boyle durum paylasanlari direk takipten cikiyorum.
İyi olmuş
Korktuğunu kim söyledi? Yüzüne de söylüyorum kendi kuzenimin. Kinimi de kusuyorum

Ben taniyamamisim sanırım. Böyle şeylere alınma ihtimali olduğuna göre

Korktuğunu kim söyledi? Yüzüne de söylüyorum kendi kuzenimin. Kinimi de kusuyorum

Ee madem bu yazdiklarinizi soylemek istediginiz kisinin yuzune soyluyorsunuz niye durum paylasiyorsunuz?
Madem bu kadar sevmiyorsun o kişiyi neden sosyal medyanda ekli ve paylastiklarini gorebiliyor?

Millete şov mu yapiyorsun?

Durum bu. Okuduğunuz gibi. Bana paylaştı demedim. Böyle bi şey varsa bile üzüyor dedim.

Ee madem bu yazdiklarinizi soylemek istediginiz kisinin yuzune soyluyorsunuz niye durum paylasiyorsunuz?
Madem bu kadar sevmiyorsun o kişiyi neden sosyal medyanda ekli ve paylastiklarini gorebiliyor?

Millete şov mu yapiyorsun?
Durum benim herkes gibi paylaşırım. Ne alakası var şov yapıyorum evet. Herkes görsün diye tobe tobe

Olayı bilemem de, paylaşımın verdiği tavsiye kendi içinde çelişiyor yalnız çok enteresan. Başkasının hayatlarına şey etmeyin diyerek başkalarının hayatlarına şey etmiş oluyor. :)))

Birbirleerine böyle sosyal medyadan gönderme yapan kişiler bana komik geliyor ,size tafsiyem yapmayın . Bu arada size gönderme değil bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…