Yandirganicak biseymi yok??hepimiz mi boyle seyler yasadik ??yuh artik diyorum size baya genismissiniz ams kendi adiniza konusun herkes sizin gibi degil
Paniklersen adetini geciktirir daha çok paniklersin. Evet hepimiz yaşadık böyle şeyler. Yadırgayacak durum yok ama korkmayacagın şekilde önlemini al kendini üzme sürtünme yoluyla da ilişki olmaz önsevişme olur:)
erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk.biraz sürttükten sonra prezervatif takıyoruz sorunum ise zevk suyu zevk suyu boşalmadan hemen öncemi geliyor yoksa sertleşince mi hamile kalma olasılığı var mı?????? lütfen sert eleşritiler yapmayın sadece yardım istiyorum.
kızlığım kimseye saklanmıyor aptal bir et parcasının peşine düşecek kadarda geri kafalı değilim benim sorunum halime kalınıp kalınmaması
yerden göğe kadar haklısınız yapmamam gerekirdi sorsanız pişman mısın diye evet pişmanım erkek arkadaşımdan da 2 gün önce ayrıldık
Paniklersen adetini geciktirir daha çok paniklersin. Evet hepimiz yaşadık böyle şeyler. Yadırgayacak durum yok ama korkmayacagın şekilde önlemini al kendini üzme sürtünme yoluyla da ilişki olmaz önsevişme olur:)
Kizligin korunmasi neden geri kafalik ki pardon??madem bi et parcasinin pesine dusmedin ne diye surtunuyon tam iliski yasasaydin ileri kafali hatun
Kızlığını kaybetmekten korkmuyosan hamile kalmaktan da korkmamalısın..her şey olabilir..dikkatli olmanda fayda var..birlikte olacağın insanla ayrılmışsın iki gün olmuş..ya hamile kalsaydın napacaktın ?? o yüzden sen sen ol bir aptal bir et parçasına takılmıyorum diye emin olmadığın bir erkeketen hamile kalma...kimin ne olacağı belli değil..
Atarlandığınız insanlara dert yanmak da ayrı bir ironi....
ayrılma sebebimizin ne olduğu bilmiyorsunuz 2,5 yıllık ilişkide yeteri kadar emin oldum ve yaşadım
ayrılma sebebinizin ne olduğunu bilmiyorum fakat hayatta görüldüğü üzere her şey olabiliyor diyorum..dikkatli olmanızda fayda var diyorum..
benim ilşkim benim bedenim merak etme herşeyin zamanı var evlenince olsun diyenlerden değilim vücudun birbirine uyum evresi ben sizden sadece fikir istedim eleştiri değil
benim ilşkim benim bedenim merak etme herşeyin zamanı var evlenince olsun diyenlerden değilim vücudun birbirine uyum evresi ben sizden sadece fikir istedim eleştiri değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?