utanarak soruyorum ama sormak zorundayım!!

Yandirganicak biseymi yok??hepimiz mi boyle seyler yasadik ??yuh artik diyorum size baya genismissiniz ams kendi adiniza konusun herkes sizin gibi degil

Konuşan kişi 24 yaşında evli bir bayan. Hamilelik korkusu yaşamayı kastetmiş olsa gerek arkadaşım

çok sağolun yorumlarınız için

Şu güzel ülkem korunarak sevişmeyi ne zaman öğrenecek merak ediyorum.

Bu kadar korkuyorsan da yapmayacaksın bu kadar basit.

kızlığım kimseye saklanmıyor aptal bir et parcasının peşine düşecek kadarda geri kafalı değilim benim sorunum halime kalınıp kalınmaması

o zaman tam ilişkiye gir ve bu tarz eylemler ile hamile kalma riskin tabi ki var korunursun geri kafalı değilsin ama sürtünme ilginç. Bişey olmaz ya dediğim gibi stresden adetin gecikebilir ama panikleme.

Madem korkuyorsunuz yapmayıverin arkadaşım bu kadar basit.
Sonra günahsız bebekler de canından oluyor.

Kizligin korunmasi neden geri kafalik ki pardon??madem bi et parcasinin pesine dusmedin ne diye surtunuyon tam iliski yasasaydin ileri kafali hatun

Kizligin korunmasi neden geri kafalik ki pardon??madem bi et parcasinin pesine dusmedin ne diye surtunuyon tam iliski yasasaydin ileri kafali hatun

benim ilşkim benim bedenim merak etme herşeyin zamanı var evlenince olsun diyenlerden değilim vücudun birbirine uyum evresi ben sizden sadece fikir istedim eleştiri değil

Kızlığını kaybetmekten korkmuyosan hamile kalmaktan da korkmamalısın..her şey olabilir..dikkatli olmanda fayda var..birlikte olacağın insanla ayrılmışsın iki gün olmuş..ya hamile kalsaydın napacaktın ?? o yüzden sen sen ol bir aptal bir et parçasına takılmıyorum diye emin olmadığın bir erkeketen hamile kalma...kimin ne olacağı belli değil..

ayrılma sebebimizin ne olduğu bilmiyorsunuz 2,5 yıllık ilişkide yeteri kadar emin oldum ve yaşadım

Atarlandığınız insanlara dert yanmak da ayrı bir ironi....

ben kimseye atarlanmıyorum kızdığım nokta yapmasaydın etmeseydin bilmiyorsan niye yaptın gibi yorumlar yaptım ne yapayım zamanı gerimi alayım olmuş bitmiş ben sizden sadece soruma cevap istedim eleştiri değil herkesin keni hayatı kimse kimseyi nedenlerle niyelerle eleştiremez

ayrılma sebebimizin ne olduğu bilmiyorsunuz 2,5 yıllık ilişkide yeteri kadar emin oldum ve yaşadım

ayrılma sebebinizin ne olduğunu bilmiyorum fakat hayatta görüldüğü üzere her şey olabiliyor diyorum..dikkatli olmanızda fayda var diyorum..

Bizde Utanarak Cevap Verelim Bari Madem Bu Kadar Paniksin Korktun Ne Diye Sürtünüyosun Be Kardeşim Elin Adamına Bak İş Bitmiş 2 Gün Önce Ayrıldık Diyorsun Bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…