utanarak soruyorum ama sormak zorundayım!!

Namus bekcileri gene basmis konuyu gina geldi sizin gibilerden. Kimse kimseden akil istemiyor kizcagiz bir soru sormus verecek cevabin varsa yazarsin yoksa da cevap vermeden gecersin! Herkes istedigini yasar kimseye de hesap vermez bunu ne zaman anlayacaksiniz acaba? Peeehhhh...

Biri bu tarz konu açsın yeter ki .. hazırda bekleyen bi sürü kişi var tetikte her konuda gördüğümüz gibi.. klişe oldu artık çok ağır şeyler yazılmış neyse ...

soruna gelince : hamile kalmazsın canım detaylı şekilde bikaç arkadaş yazmış zaten

Cevabini bilmedigi islere kalkismasin o zaman sonrada boyle dert yanmasin

çok sağolun anladığınız için cok teşekkür ederim

Dusenin halinden dusen anliyo guzelim napican kaderiniz boyleymis

ççok düştün ya da düşürüldün canım çok iyi biliyosun maşallah :) Allah kurtarsın :)) ben düşmediğim için seni anlayamıyorum kusura bakma yaaaa.... :)))))))))))))))))) hadi by.

insanlar o kadar kolay yargılıyorlar ki herkes namuslu birtek ben namuzsum oldum gibi çok sağolun yorumunuz için

benim tek korkum hamilelik
kalmazsın merak etme! bız ne soylersek soyleyelım su an ayrılmıs olmanız kadar sana dokunmaz,senı dusundurmez emınım ..kımsenın ahlak bekcısı değiliz tabii ki.. sadece bı bayan olarak bu tur konuların ne yazık kı yaygınlasması ve normallestırılmeye calısılması canımı sıkan..yanlıs algılama ama ınan uzuldugumuz ıcın bu tepkımız .. umarım daha secıcı olursun,umarım bır gun karsına ıyı kı o olay bana ders olmusta bedenımı ve bu aptal et parcasını saklamısım dedırtecek bırı cıkar.. bunu kalpten dılıyorum arkadasım.

Bazı tip insanlar mide bulandırıcı. Sanki Ortaçağda kiliseden fırlama tipler gibi korkutucu. Böğk.

"Yanacaksınız, kavrulacaksınız" diye yorumlar başlamış..Allah bazı arkadaşları elçi tayin etti sanırım,:44:
Herkes kendi ahiretiyle ilgilense ne güzel olur..

Bence bu konuyu kapattırın.
Sorunuzun cevabını aldınız zira.

Alisik olduginuz yadirgamamanizdan belli com sukur benim kimseye veremeyecegim hesabim yok ozelliklede rabbime!!!

Allahla kul arasına girilmez bu 1. Söyleyeceğim, İkincisi de madem hoşunuza gitmiyor bu tür konular okumayın girmeyin foruma.Burası özgür bir ülke, kimse kimsenin ahlak bekçiliğini yapma hakkına sahip değil.

emin olun çok fazlasıyla aldım dersimi çok teşekkür ederim inş herkesin karşısına çıkar öyle birisi

Bence de kapattırın artık.evet çok ağır sözler yazılmış ama kabul ediyorsunuzdur ki yaptığınızın doğru tarafı yok ,o yuzden normal kabullendirilmemesi adına artık kapatılmalı konu

[video=youtube;d1V7V_cVIfQ]http://www.youtube.com/watch?v=d1V7V_cVIfQ[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…