büyük konuşmayın kimin ne olacağı belli olmaz cirkefleşmeyin yapıyorsamda beden benim günah benim sizene demi sizene
çok sağolun gerçekten o kadar iyi anladınız ki
boşver sen arkadaşım her yerde çıkıyor böyle insancıklar. hayat senin, günah senin ,sevap senin kimseyi ilgilendirmez. iyi akşamlar içini ferah tut.
Namus bekcileri gene basmis konuyu gina geldi sizin gibilerden. Kimse kimseden akil istemiyor kizcagiz bir soru sormus verecek cevabin varsa yazarsin yoksa da cevap vermeden gecersin! Herkes istedigini yasar kimseye de hesap vermez bunu ne zaman anlayacaksiniz acaba? Peeehhhh...
Namus bekcileri gene basmis konuyu gina geldi sizin gibilerden. Kimse kimseden akil istemiyor kizcagiz bir soru sormus verecek cevabin varsa yazarsin yoksa da cevap vermeden gecersin! Herkes istedigini yasar kimseye de hesap vermez bunu ne zaman anlayacaksiniz acaba? Peeehhhh...
Cevabini bilmedigi islere kalkismasin o zaman sonrada boyle dert yanmasin
Dusenin halinden dusen anliyo guzelim napican kaderiniz boyleymis
Biri bu tarz konu açsın yeter ki .. hazırda bekleyen bi sürü kişi var tetikte her konuda gördüğümüz gibi.. klişe oldu artık çok ağır şeyler yazılmış neyse ...
soruna gelince : hamile kalmazsın canım detaylı şekilde bikaç arkadaş yazmış zaten
kalmazsın merak etme! bız ne soylersek soyleyelım su an ayrılmıs olmanız kadar sana dokunmaz,senı dusundurmez emınım ..kımsenın ahlak bekcısı değiliz tabii ki.. sadece bı bayan olarak bu tur konuların ne yazık kı yaygınlasması ve normallestırılmeye calısılması canımı sıkan..yanlıs algılama ama ınan uzuldugumuz ıcın bu tepkımız .. umarım daha secıcı olursun,umarım bır gun karsına ıyı kı o olay bana ders olmusta bedenımı ve bu aptal et parcasını saklamısım dedırtecek bırı cıkar.. bunu kalpten dılıyorum arkadasım.benim tek korkum hamilelik
Alisik olduginuz yadirgamamanizdan belli com sukur benim kimseye veremeyecegim hesabim yok ozelliklede rabbime!!!
kalmazsın merak etme! bız ne soylersek soyleyelım su an ayrılmıs olmanız kadar sana dokunmaz,senı dusundurmez emınım ..kımsenın ahlak bekcısı değiliz tabii ki.. sadece bı bayan olarak bu tur konuların ne yazık kı yaygınlasması ve normallestırılmeye calısılması canımı sıkan..yanlıs algılama ama ınan uzuldugumuz ıcın bu tepkımız .. umarım daha secıcı olursun,umarım bır gun karsına ıyı kı o olay bana ders olmusta bedenımı ve bu aptal et parcasını saklamısım dedırtecek bırı cıkar.. bunu kalpten dılıyorum arkadasım.
"Yanacaksınız, kavrulacaksınız" diye yorumlar başlamış..Allah bazı arkadaşları elçi tayin etti sanırım,:44:
Herkes kendi ahiretiyle ilgilense ne güzel olur..
Bence bu konuyu kapattırın.
Sorunuzun cevabını aldınız zira.
"Yanacaksınız, kavrulacaksınız" diye yorumlar başlamış..Allah bazı arkadaşları elçi tayin etti sanırım,:44:
Herkes kendi ahiretiyle ilgilense ne güzel olur..
Bence bu konuyu kapattırın.
Sorunuzun cevabını aldınız zira.
fazla sürtünmeyin hamile kalmazsınız ama çok sürtünmeyle mazallah kıvılcım çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?