Adı üstünde zevk suyu erkek arkadaşının hoşuna gitmeye başladığında ilişkiye hazır olması için gelir de o ordan yolu bulcak içinde sperm olcak senin yumurtlama günün olcak falan ben yazarken yoruldum tini minicik bir spermcik hiç zahmet etmez diye düşünüyorum totosunu kaldırıp da
hesaplamama göre yumurtlamanın 2. günüydü ilişki yaşamamız
E prezervatif de kullanıyormuşsunuz? Tam bir ilişki de olmamış? O noktaya boşalmamış da? Değil mi? O halde korkacak bir şey yok :)
Böyle konulara imkansız yazmaktan ben sıkıldım. siz sormaktan sıkılmadınız. :))
Korkma canım. Zevk suyuna tesadüfen sperm bulaşıcak ve senin yumurtlama günün olucak vajinana bile girmemiş penisin zevk suyunun içindeki sperm senin yumurta hücrelerinle birleşicek. ohooooo :)
hamile kalırsan bravo :)
haklısınız ama biraz panik biriyim aklıma sürekli ya olursa diye geliyor
Bende utanarak cvp vermeye calisiyim :)) zevk suyu sertlesincede gelebilir.ama bosalmadan hemen oncede gelebilir.yani oyle bisey gelmesi icin illa bosalmasi gerekmez.cok dikkatli olmaninz lazim.ben boyle biliyrum.sert elestiri yapmayin demissin.demekki yaptiginin yalnis oldigunun farkindasin.bence nisanlin diil sozlun diil bukadar ileriye gitmemelisin.kizma ama ben karsiyim butur iliskilere.ya hamile kalirsan.napcan?
O zaman yapmayın canım?
Offfffff yine aynı teraneleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam bir daha yapmam. ben sadece sizden fikir istedim eleştiri değil eleştirilerinizi kendinize saklayın
Yandirganicak biseymi yok??hepimiz mi boyle seyler yasadik ??yuh artik diyorum size baya genismissiniz ams kendi adiniza konusun herkes sizin gibi degilPaniklersen adetini geciktirir daha çok paniklersin. Evet hepimiz yaşadık böyle şeyler. Yadırgayacak durum yok ama korkmayacagın şekilde önlemini al kendini üzme sürtünme yoluyla da ilişki olmaz önsevişme olur:)
Kusura bakmayın bende eleştirecem madem öyle yapmayın yada korunun tam yapın kızlığınız kime saklanıyor ? Altı üstü bir zar parçası ve gerilmeye bak... Soruna gelince bir şey olmaz sakin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?