utanarak soruyorum ama sormak zorundayım!!

Atarlanmamışsın Allahtan :) etrafında sorabilecegin,paylaşabilecegin
yada hamilelik vs.söz konusu olursa yol gösterecek birileri yok mu?

Atarlanmamışsın Allahtan :) etrafında sorabilecegin,paylaşabilecegin
yada hamilelik vs.söz konusu olursa yol gösterecek birileri yok mu?

benim kızdığım noktalar eleştiriler napsaydn etmeseydinler onun dışında birine bişey demedi gayette iyi cevap yazanlara eleştiri yapmadan yazanlara teşekkür ettim yorumları için.yok hayır fazla arkadaş cevrem yok 1,2 kişi onlarla da bu konu hakkında konuşamam

kızlığım kimseye saklanmıyor aptal bir et parcasının peşine düşecek kadarda geri kafalı değilim benim sorunum halime kalınıp kalınmaması
güzelim bi karar ver ... aptal bı et parcasının derdıne dusmeyen bırının surtunme yoluyla ılıskı yasayıp sonra sorular sorması ne yaman bı celışkı ama..

güzelim bi karar ver ... aptal bı et parcasının derdıne dusmeyen bırının surtunme yoluyla ılıskı yasayıp sonra sorular sorması ne yaman bı celışkı ama..

benim tek korkum hamilelik

Hah, tam ahlak bekçiliği yapılacak konu..

Neyse, erkeğin zevk suyunda da sperm olduğu için, ufak ta olsa her zaman bir risktir bu.
Ama sen sürtünmekten bahsediyorsun, yani içinde falan değil. Ayrıca prezervatif diyorsun..
Bu anlamda hamile kalma olasılığın imkansız.

Tartışma çıkmış. :18: Neyse ben direk soruya kendimce cevap vereyim, %0.01 olsa dahi ihtimal var arkadaşım. Zor mu evet zor hatta imkansız gibi bir şey, Allah'ın işi bilinmez yine de...

çok teşekkür ederim ne demek istediğimi anladığınız için

Sizden mi ogrenicem edep terbiyeyi konuyu okumadiniz herhalde yada okudunuz sizin icin gayet normal bi konu kusura bakmayin ben alisik degilim boyle konulara sizin gibi

konuyu okudum da gayet sizene milletin hayatından ahlak bekçiliği yapıosunuz ki kız foruma soru sormuş,biriyle şunu yaptım yaşadım nasıl yorumluyosunuz dememiş. siz benim alışık olduğumu nerden biliosunuz bu konularla terbiyeniz kendini her daim belli ediyor zaten şu konuşmalarınızdan. klasik namuslu kız kadın ayakları.. biliriz sizin gibileri !!!

Tartışma çıkmış. :18: Neyse ben direk soruya kendimce cevap vereyim, %0.01 olsa dahi ihtimal var arkadaşım. Zor mu evet zor hatta imkansız gibi bir şey, Allah'ın işi bilinmez yine de...

teşekkür ederim yorumunuz için

Bencede kadinsin edep terbiye yahu yaptigin seye bak ben yaziyorum en azindan sen bizzat yapiyosun ustune bide buraya konu acip yaziyosun yaptigini kim edepsiz acaba??

büyük konuşmayın kimin ne olacağı belli olmaz cirkefleşmeyin yapıyorsamda beden benim günah benim sizene demi sizene

Alisik olduginuz yadirgamamanizdan belli com sukur benim kimseye veremeyecegim hesabim yok ozelliklede rabbime!!!

çok sağolun gerçekten o kadar iyi anladınız ki

Alisik olduginuz yadirgamamanizdan belli com sukur benim kimseye veremeyecegim hesabim yok ozelliklede rabbime!!!

allah inancınız olsaydı şuan insanların kusurlarını yargılamaz yardım ederdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…