Sizin kafaniz birbirine uymamis bedeniniz uysa nolur ki???
ben kimseye atarlanmıyorum kızdığım nokta yapmasaydın etmeseydin bilmiyorsan niye yaptın gibi yorumlar yaptım ne yapayım zamanı
gerimi alayım olmuş bitmiş ben sizden sadece soruma cevap istedim eleştiri değil herkesin keni hayatı kimse kimseyi nedenlerle niyelerle eleştiremez
yahu kafamızın uymadığını nerden biliyorsunuz ??
Uymamis ki ayrilmissin yoksa ne diye surtundugun adamdan ayrilasin ki??
Atarlanmamışsın Allahtan :) etrafında sorabilecegin,paylaşabilecegin
yada hamilelik vs.söz konusu olursa yol gösterecek birileri yok mu?
güzelim bi karar ver ... aptal bı et parcasının derdıne dusmeyen bırının surtunme yoluyla ılıskı yasayıp sonra sorular sorması ne yaman bı celışkı ama..kızlığım kimseye saklanmıyor aptal bir et parcasının peşine düşecek kadarda geri kafalı değilim benim sorunum halime kalınıp kalınmaması
güzelim bi karar ver ... aptal bı et parcasının derdıne dusmeyen bırının surtunme yoluyla ılıskı yasayıp sonra sorular sorması ne yaman bı celışkı ama..
bıraz daha edep,terbiye bence.
Hah, tam ahlak bekçiliği yapılacak konu..
Neyse, erkeğin zevk suyunda da sperm olduğu için, ufak ta olsa her zaman bir risktir bu.
Ama sen sürtünmekten bahsediyorsun, yani içinde falan değil. Ayrıca prezervatif diyorsun..
Bu anlamda hamile kalma olasılığın imkansız.
kadınsınız biraz terbiye edep yazdığınız cümleye bakın
Sizden mi ogrenicem edep terbiyeyi konuyu okumadiniz herhalde yada okudunuz sizin icin gayet normal bi konu kusura bakmayin ben alisik degilim boyle konulara sizin gibi
Tartışma çıkmış. :18: Neyse ben direk soruya kendimce cevap vereyim, %0.01 olsa dahi ihtimal var arkadaşım. Zor mu evet zor hatta imkansız gibi bir şey, Allah'ın işi bilinmez yine de...
Bencede kadinsin edep terbiye yahu yaptigin seye bak ben yaziyorum en azindan sen bizzat yapiyosun ustune bide buraya konu acip yaziyosun yaptigini kim edepsiz acaba??
konuyu okudum da gayet sizene milletin hayatından ahlak bekçiliği yapıosunuz ki kız foruma soru sormuş,biriyle şunu yaptım yaşadım nasıl yorumluyosunuz dememiş. siz benim alışık olduğumu nerden biliosunuz bu konularla terbiyeniz kendini her daim belli ediyor zaten şu konuşmalarınızdan. klasik namuslu kız kadın ayakları.. biliriz sizin gibileri !!!
konuyu okudum da gayet sizene milletin hayatından ahlak bekçiliği yapıosunuz ki kız foruma soru sormuş,biriyle şunu yaptım yaşadım nasıl yorumluyosunuz dememiş. siz benim alışık olduğumu nerden biliosunuz bu konularla terbiyeniz kendini her daim belli ediyor zaten şu konuşmalarınızdan. klasik namuslu kız kadın ayakları.. biliriz sizin gibileri !!!
Alisik olduginuz yadirgamamanizdan belli com sukur benim kimseye veremeyecegim hesabim yok ozelliklede rabbime!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?