• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanarak soruyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konuda haklısınız yeterince tahrik olamadım. çünkü kafayı sonuca takmıştım nasıl olcak napıcam falan diye konsantre olamadım. ama uyarılmadığım içn vücudum gerekli kayganlığı sağlamadı ama kayganlaştırıcı kullandık biz. ona rağmen olmaması düşündürdü beni.
Cevabi kendiniz vermissiniz zaten..sonca odaklanip nasil olacak, ne yapacagim diye konsantre olamamissiniz.
Akisina birakip devamini dusunmezseniz, sadece o anin keyfini cikarirsaniz biter gider.

4 aydır evliyim aynı problemi yaşıyorum. Her denemede kan da geliyor ama daha bugün vajinal muayenede kızlık zarım sapasağlam çıktı. Psikolojik olarak da bir problemim yok aslında..

Kızlar namahrem bir konuyu buraya sorduğum için gerçekten kusura bakmayın. Ben zaten takıntı hastalığımdan dolayı tedavi gören biriyim. Son yaşadığım olayı da aşırı kafama takmamdan ötürü sormak istiyorum tekrar özür dileyerek. Özellikle evli ve cinsel deneyimi olanlar bana yardım edebilir sanırım.

Biz nişanlımla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Geçenlerde bir plan yaptık nişanlım bulunduğum şehre gelicekti ve anlarsınız beraber özel bir 3 gün yaşayacaktık.

Ama bu üç gün tamamen hayal kırıklığı oldu. Şöyle anlatayım nişanlımla daha önce yüzeysel şeyler dışında bir şey yaşamadık. Ama bu sefer geldiğinde tam ilişkiyi denemeye karar verdik ve sebebini hala anlayamasam da başarısız olduk.

Utanarak söylüyorum. Deneme yaparken canım çok az yanıyor, kendimi de kasmıyorum kayganlaştırıcı şeyler kullaıyoruz bir sıkntı yok ama penis vajinaya 3 cm den fazla asla girmiyor. Sanki ucu girdikten sonra dar bir geçit var ordan girse gerisi geçicek ama kesinlikle girmiyor.

Üç gün boyunca denedik bir peçeteyi kirletecek kadar kan geldi. Sonra da bıraktık zaten. Nişanlım da dönmek zorunda olduğu için gitti.

Şimdi ben takıntı rahatsızlığımdan dolayı bu olayı da tabiki kafaya aşırı taktım. Neden olmuyor, neden girmiyor soruları beynimi yiyor.. Benim bir sıkıntım mı var.? Nasıl anlatsam orası penis için çok küçük girmesi imkansız gibi. Zaten ne kadar zorlasak da girmedi.

Kızlar normali bu mudur ilk başlarda böyle mi olur yoksa ben de bir problem mi var çok kafaya taktım. Nişanlım da cinselliğe çok önem veren biri. evlenince de böyle olucak diye kabuslar görüyorum. normalde yüzeysel ilişkimizden çok zevk alırdım. şu an psikolojik olarak soğudum resmen. hep böyle zor mudur ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.
Bence bir sorun yok .ilk zamanlar bunu yaşaman normal -ki ben de yaşadım ,çok zorlandım . Sonrasında düzeliyor ..yani alekta movik movik :)

bu konuda haklısınız yeterince tahrik olamadım. çünkü kafayı sonuca takmıştım nasıl olcak napıcam falan diye konsantre olamadım. ama uyarılmadığım içn vücudum gerekli kayganlığı sağlamadı ama kayganlaştırıcı kullandık biz. ona rağmen olmaması düşündürdü beni.
Kayganlaştırıcı da bir yere kadar, 3cm'e yetmiş ;) kasmadım deseniz de, sonuca odaklandım diyorsunuz, yeterince ıslanamayınca çok normal. Bir de ilk ilişki.. İlk ilişkide acı da olabilir zorlanma da, kafa rahat değil bi kere:)

Kayganlaştırıcı da bir yere kadar, 3cm'e yetmiş :KK66: kasmadım deseniz de, sonuca odaklandım diyorsunuz, yeterince ıslanamayınca çok normal. Bir de ilk ilişki.. İlk ilişkide acı da olabilir zorlanma da, kafa rahat değil bi kere:)
gondermeyecekti adami yarim kalmis is :))))))

Kan gelmis ufakta olsa girmis demekki. Cok kafana takma. Guzel seyler dusun. Olacak herkes yapiyor:KK76:

vajinusmus dediniz iyice telaş yaptım şimdi. sadece 3 kez denedik ama. hemen vajinusmus diyebilirmiyiz ki.sizin de atlattığınıza sevindim geçmiş olsun insanı psikolojik olarak insanı yıpratan bir şey çünkü. son sorunuza cavaben de tabiki hayatta hiç bir şey kesin değildir allah nasip ederse inşallah düğün tarihimiz evimiz eşyamız ayarlı :)
Bence psikolojik ! İlk seferde oldu yada acı duymadım ,zevk aldım diyenini görmedim .. ilk zamanlar köşe bucak kaciyordum eşimden :D aylar sonra zevkine varabildim, acım azaldı . Zamanla alışacaksın sende ..evlenince herşey rayına oturur .takma kafaya !

Bendede oyleydi
Doktora gıttım megerse cift kalın ve septalı zar cesıdıne sahıpmısım zarında zarı vardı yanı
Hemen ılla ılkınde olacak dıye bırsey yok evlenınce daha rahat olur

Canim kelin ilaci olsa basina surermis ben bi yil evli kaldim her seferinde zorlandim.Hele ilk olmasi icin bi ay ugrastik cok az giriyordu sonra yok mumkun degil kapali gibiydi.Ama ben kitleniyordum sen kasilmiyormussunda anlamadim belki de kasiliyon farkinda degilsin.Hem bence evlilige birakin boyle seyleri kafani takma olur.Hele bi evlenin hergun berabersiniz asarsiniz
Belki yanlis yeri denediniz. Oluyormus oyle. Bence sevismeyi akisina bırakın kendiliginden dogru yolu bulut

canım bende nişanlıyım bizde iki kere denedik az miktar kan geldi acı da oluyordu ama ben kendimi kastığım için oluyordu sende kasmıyorum diyorsun ama kasıyorsun. evliliğe bırak kaygınlaştırıcı kreme ne gerek var mastürbasyon da yapabilirsin o daha orjinal:KK70:ama ben günah olduğu için kendimi kastım olmasını istemedim sadece nişanlımı kırmamak için denedim oda allahtan olmadı şimdi oda anlayış gösteriyor ilk gecemize sakladık allahın emri bu. sende psikolojik etki olmuş düşünme kasma kendini canım ya

takabilir çünkü konu sahibi okb hastası :) şu an tıbbi müdahaleden geçemem heralde bir gören duyan olur :) evlendikten sonra aynı problem devam ederse jinekoloğa gidicem mutlaka fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek için
Kendinize teşhis koymayın. Vajinismus falan demeyin hemen. Yeterince ıslanmadığınızı söylemişsiniz sorunu başka yerde aramayın.

Normal bence en takmayanin bile beynine bir sekilde bekaret baskisi islendigi icin acir mi olur mu diye dusunce beyinde kaliyor illa. Psikolojik olabilir hem ilk deneme sayilir arkadasimda da olmamisti ki kiz asiri rahatti boyle konularda yapayim bitsin kafasindaydi o bile yapamamisti. Yani illa tibbi bir sorun oldugu anlamina gelmez. Gerci benim 1 yildir yaptigim bisey yok da o yuzden arkadasi ornek verdim...

evet ben de öyle düşünüyorum. kafa, düşünce yapısı olarak sorun yok ama sanki fizyolojik birşey gibi bir engele takılıyor gibi anlayamadım
Garip bir durum böyle bir konuya yorum yapacağım asla aklıma gelmezdi :bicak: neyse konuya döneyim en yakın arkadaşım evlendi bir yıldır bebeği olmamıştı ve hep biz tam ilsikiye giremiyoruz ya diye anlatırdı ve garip ki pek de zevk almıyorum diyordu çünkü eşi tam seyapamamis abla ışte senin gibi bi kaç santim gerisi hep dışarda kalıyormuş sonra biz bununla kadın doğuma gittik ben bekardim henüz o zamanlar arkadaşım anlatınca garip olduğunu anlayamamistim her neyse çocuğu olmadığı için doktora gidince kızlık zarinin baya içte olduğunu ve henüz bozulmadigini o gelen azıcık kanın da zorlamadan dolayı olduğunu söylemişti doktor sonra eşinizle beraber gelin muayene deyip bizi göndermişti. Doktor cerrahi işlemle kızlık zarina çizik atmış yani tam bir yıl ilişki olmamış aslında. Bu kadar biliyorum konuyla ilgili başka bir fikrim yok sizin de kızlık zarı bata içerde olabilir birde esnek falan mi ne oluyor ya yirtlmasi zor olandan. Bir kadın dogumcuya gidin aksatmayin . Önemli bir sorun olduhunuda düşünmüyorum

3 cm olduğunu nasıl bildiniz ben de oraya takıldım,
İsteksizlikten diye düşünüyorum.

Garip bir durum böyle bir konuya yorum yapacağım asla aklıma gelmezdi :bicak: neyse konuya döneyim en yakın arkadaşım evlendi bir yıldır bebeği olmamıştı ve hep biz tam ilsikiye giremiyoruz ya diye anlatırdı ve garip ki pek de zevk almıyorum diyordu çünkü eşi tam seyapamamis abla ışte senin gibi bi kaç santim gerisi hep dışarda kalıyormuş sonra biz bununla kadın doğuma gittik ben bekardim henüz o zamanlar arkadaşım anlatınca garip olduğunu anlayamamistim her neyse çocuğu olmadığı için doktora gidince kızlık zarinin baya içte olduğunu ve henüz bozulmadigini o gelen azıcık kanın da zorlamadan dolayı olduğunu söylemişti doktor sonra eşinizle beraber gelin muayene deyip bizi göndermişti. Doktor cerrahi işlemle kızlık zarina çizik atmış yani tam bir yıl ilişki olmamış aslında. Bu kadar biliyorum konuyla ilgili başka bir fikrim yok sizin de kızlık zarı bata içerde olabilir birde esnek falan mi ne oluyor ya yirtlmasi zor olandan. Bir kadın dogumcuya gidin aksatmayin . Önemli bir sorun olduhunuda düşünmüyorum
Ya şu meşur kızlık zarı zor yırtılan bişey mi kii ?

Back
X