Neden o kadar dert ettiniz ki kendimize bakmis siniz onda bi sakinca yok yazsaydiniz sakincasi olurduBöyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam.
Bu ise yarayabilir hemen yapıyorumEngelleyince belki görmez. Bide erkekler hikayeme kim bakmış diye girip kontrol etmez. Engelleyin ne düşünürse düşünsün
Takipçi sayısı çoksa araya kaynarsiniz farketmezBöyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam.
Ne bileyim ya bi an esimin bunu yaptığını düşündüm… belki yapmıştır bilemiyorum ama yine de hikayede sesini duydum yüzünü gördüm içim bi cız etti hani duygu değil de haksızlık hissi oluştu. Bir de buna üzüldümNeden o kadar dert ettiniz ki kendimize bakmis siniz onda bi sakinca yok yazsaydiniz sakincasi olurdu
Engelleme yapın bence şimdi görüp mesaj/dm atarsa ortalık karışır.Eşiniz aynı şeyi yapsa nasıl tepki verirdiniz? Yavanda olsa 7 yıl olmuş.Böyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam.
Dedigim gibi bu normal benimde baktigim olmus dur, yazsaydiniz haksizlik ederdiniz bence kendinizi fazla üzmeyin.Ne bileyim ya bi an esimin bunu yaptığını düşündüm… belki yapmıştır bilemiyorum ama yine de hikayede sesini duydum yüzünü gördüm içim bi cız etti hani duygu değil de haksızlık hissi oluştu. Bir de buna üzüldüm
Artık hikaye silinmiştir saat 23.00 gibi baktım. Umarım uyuyordurCok mu oldu bakali? Baktiginizda 23 saat once paylastiysa belki gormemistir. Ama engelleyin ve en az 3-4 gun acmayin engeli.
SağolunDedigim gibi bu normal benimde baktigim olmus dur, yazsaydiniz haksizlik ederdiniz bence kendinizi fazla üzmeyin.
Siz utanilacak bisey yapmamis siniz.Sağolun
Engelleme yapın bence şimdi görüp mesaj/dm atarsa ortalık karışır.Eşiniz aynı şeyi yapsa nasıl tepki verirdiniz? Yavanda ol
Böyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam.
Hala o son yerdeyiz. Yavanliktan kastım bu. Belki de sebep budur. Sebebinin bu olduğunu düşünmek bile daha da üzdü şimdi…Evliliğinizi aklınızda tamamen bitirdiniz mi ? 26 Mart 2022 konunuzda "Gittiği yere kadar gitsin umrumda değil."demiştiniz. Evliliğinizin gittiği son yerde misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?