Siz bi umut diye bakmis siniz sanirimHala o son yerdeyiz. Yavanliktan kastım bu. Belki de sebep budur. Sebebinin bu olduğunu düşünmek bile daha da üzdü şimdi…
Hayır ya herhangi bisey yoktu aklımda. Bi umut olur mu eşimle boşansam bile o kişi benim seçeneğim olmaz artık olamaz asla kendimi böyle küçültemem. Bi umut diye bakmadım.Siz bi umut diye bakmis siniz sanirim
Ben öyle anladim k bakmayinHayır ya herhangi bisey yoktu aklımda. Bi umut olur mu eşimle boşansam bile o kişi benim seçeneğim olmaz artık olamaz asla kendimi böyle küçültemem. Bi umut diye bakmadım.
Ama inkar edemeyeceğim kötü depresif bi paylaşım görmüş olsam bi mutlu olurdum hani. Yukarda da dediğim gibi sadece bana haksızlık yaptı hayat da ona haksızlık yapsın isterdim sanırım. Benden sonra hayatı çukura batsın falanSiz bi umut diye bakmis siniz sanirim
Bende onu demek istemis dim.Ama inkar edemeyeceğim kötü depresif bi paylaşım görmüş olsam bi mutlu olurdum hani. Yukarda da dediğim gibi sadece bana haksızlık yaptı hayat da ona haksızlık yapsın isterdim sanırım. Benden sonra hayatı çukura batsın falanama bu tamamen seytani bi his. Duygusal değil yani.
Şimdi anladım. SağolunBende onu demek istemis dim.
Güzel bilgiBöyle zamanlarda insta story gizli izle yazın Google'a , çıkan sitelerden bakın:)
Eğer istemeden yaptıysan bu kadar pişmanlık duyma engellersin olur biter adam büyük ihtimalle fark etmeyecektir zatenBöyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam.
Kimse sosyal medyada kötü tecrübelerini paylaşmaz. Hep iyi şeyleri göreceğinize emin olun, ama hayatta takdir-i ilahi veya karma ne derseniz deyin bir denge ve adalet vardır ve insanlar yaşattıklarını mutlaka yaşarlar. Oyüzden siz aklınızdan geçmişi çıkartın tüm nefretide allah’a havale edin. Utanmanız ise doğal eşinizde baksa eski sevgililerine rahatsız olursunuz sanırım oyüzden bir daha yapmayın bunuda unutun gitsinAma inkar edemeyeceğim kötü depresif bi paylaşım görmüş olsam bi mutlu olurdum hani. Yukarda da dediğim gibi sadece bana haksızlık yaptı hayat da ona haksızlık yapsın isterdim sanırım. Benden sonra hayatı çukura batsın falanama bu tamamen seytani bi his. Duygusal değil yani.
Artık hikaye silinmiştir saat 23.00 gibi baktım. Umarım uyuyordur
Niye bu kadar dert ettiğinizi gerçekten anlayamadım. Görse en fazla nolacak? Diyeceklerinin ne önemi var?Böyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam.
O kişiyi engellediğin zaman asla senin baktığını görmez. Story süresi bitince istersen açarsın engeli. Zaman zaman yaptığım şeydir onaylı bir yöntem yaniBöyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?