Utancımdan uyuyamıyorum

Siz bi umut diye bakmis siniz sanirim
Hayır ya herhangi bisey yoktu aklımda. Bi umut olur mu eşimle boşansam bile o kişi benim seçeneğim olmaz artık olamaz asla kendimi böyle küçültemem. Bi umut diye bakmadım.

Hayır ya herhangi bisey yoktu aklımda. Bi umut olur mu eşimle boşansam bile o kişi benim seçeneğim olmaz artık olamaz asla kendimi böyle küçültemem. Bi umut diye bakmadım.
Ben öyle anladim k bakmayin

Siz bi umut diye bakmis siniz sanirim
Ama inkar edemeyeceğim kötü depresif bi paylaşım görmüş olsam bi mutlu olurdum hani. Yukarda da dediğim gibi sadece bana haksızlık yaptı hayat da ona haksızlık yapsın isterdim sanırım. Benden sonra hayatı çukura batsın falan ama bu tamamen seytani bi his. Duygusal değil yani.

Bende onu demek istemis dim.

Böyle zamanlarda insta story gizli izle yazın Google'a , çıkan sitelerden bakın:)

Eğer istemeden yaptıysan bu kadar pişmanlık duyma engellersin olur biter adam büyük ihtimalle fark etmeyecektir zaten

Kimse sosyal medyada kötü tecrübelerini paylaşmaz. Hep iyi şeyleri göreceğinize emin olun, ama hayatta takdir-i ilahi veya karma ne derseniz deyin bir denge ve adalet vardır ve insanlar yaşattıklarını mutlaka yaşarlar. Oyüzden siz aklınızdan geçmişi çıkartın tüm nefretide allah’a havale edin. Utanmanız ise doğal eşinizde baksa eski sevgililerine rahatsız olursunuz sanırım oyüzden bir daha yapmayın bunuda unutun gitsin

Artık hikaye silinmiştir saat 23.00 gibi baktım. Umarım uyuyordur

Paylasali 23 saat olmussa belki gormemistir. Son demleri cunku, 1 saat sonra siliniyor. Ama hikaye arsivine gidip bakarsa hikaye silindikten sonraki 48 saat boyunca bakanlari gorebilir. O yuzden engeli en az 2-3 gun acmayin dedim ki baktiginizi gormesin. Bunu ben de bilmiyordum KK'dan ögrendim :)))

İnsanız yahu robot değiliz bakılır merak edilir ne var bunda abartmayın bu da haksızlık falan olmaz.

Niye bu kadar dert ettiğinizi gerçekten anlayamadım. Görse en fazla nolacak? Diyeceklerinin ne önemi var?

Abartinin vücut bulmuş halisiniz..
Genel olarak her şeyi bu kadar düşünüp buyutuyorsaniz ömür geçmez,haberiniz olsun.

O kişiyi engellediğin zaman asla senin baktığını görmez. Story süresi bitince istersen açarsın engeli. Zaman zaman yaptığım şeydir onaylı bir yöntem yani

Aman bosverin ulasirsa bi sekilde keşfetten önüme çıktınız dersiniz .sosyal mecra derin kuyu kesfettende gelebilirdi .

amann sanki aldattınız. keşfetimde çıktı baktım öylesine dersini bişey olursada. takılmayın böyle basit şeyleree

Takmayın zaten 23 saat olmuş çoktan kalkmıştır story’si
Adam yazacak olsa yazardı görmüş olsa bile denk gelmiş der geçer icraat yapmaz yani sorun etmeyin bu kadar

Herkes ne kadar normal karşılamış kendimi sorguladım bir an. Yanlış anlamanızı istemem beni, ama eşiniz olsaydım size kırılırdım, ben mi çok kırılganım acaba ya. Yavan mavan bir sekilde 7 yıldır evliligimiz var hiç acımadı mı canın derdim. Ama sizin canınız acımış demek ki bu evlilik hala varacagı son yere varmamıştır belki kurtarılmayı bekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…