• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utandığım derdim

delibal24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
39
16
3
32
Herkese iyi ramazanlar. Şu yaşıma kadar kimseye söyleyemediğim, utandığım bir derdim var, büyük ihtimal psikolojik ve yine bunları yazdığım için değer bilmemekle suçlanıcam ama sadece içini dökmek istedim. Benim derdim annem ve babamla ilgili. Onları sarılıp öpemiyorum, sanki bende onları iten bir güç var. İkisini de çok seviyorum ama onlara sarılmayı beceremiyorum. Hani insanın kendine has ten kokuları olur ya, onlarınki beni istemsiz olarak rahatsız ediyor. Böyle düşündüğüm için kendimi çok suçluyorum ama engel de olamıyorum.
Bir köpeğim var bazen o benim yatağımda uyuyunca ben de annemin yatağına yatmaya gidiyorum ama yok olmuyor o koku beni çok rahatsız ediyor kalkmak zorunda kalıyorum. Aynı şekilde babam da kanepede uyur geceleri, o kanepeye hayatta uzanamam kokusu sinmiş üzerine çünkü. Önceden ergenlikten diye düşünürdüm geldim 24 yaşıma mezun oldum hala böyleyim. Onlara belli etmiyorum tabi bu durumu ama içim içimi yiyiyor resmen. Ben sadece derdimi yazmak istedim buraya. Herhangi bir fikri veya çözüm önerisi olan varsa tavsiyelerinize açığım:KK43:

utanılacak bişey yok. kafaya takılacak bişey de yok. ben de anne babama sarılıp öpmem. kokularına hiç dikkat etmedim gerçi. ama mesela babamın nefes alıp verişi bile rahatsız ediyor. ramazan sebebiyle 1 ay aynı sofrada nasıl sabredicem onu düşünüyorum. insan o kadar derinden ve sesli nefes alır mı yha :/ neyse. yani senin durumun da çok anormal değil. anne babamız diye kokularına aşık olacak halimiz yok ya. çözüm aranacak bi mesele göremiyorum ben.

İyi de onların ten kokusu güzeldir diye bir genelleme olmaz ki yani tüm anne ve babaların....
utanılacak bişey yok. kafaya takılacak bişey de yok. ben de anne babama sarılıp öpmem. kokularına hiç dikkat etmedim gerçi. ama mesela babamın nefes alıp verişi bile rahatsız ediyor. ramazan sebebiyle 1 ay aynı sofrada nasıl sabredicem onu düşünüyorum. insan o kadar derinden ve sesli nefes alır mı yha :/ neyse. yani senin durumun da çok anormal değil. anne babamız diye kokularına aşık olacak halimiz yok ya. çözüm aranacak bi mesele göremiyorum ben.
Hani derler ya anne kokusu nedir bilmem diye, ya da annene sarıl öp kokla lafları bana iyi şeyler canlandırmıyor kafamda. Tuhaf geliyor bu durum ne biliyim. Anne bu sonuçta

İlginç geldi devamlı kokuyor olmaları ya. Arada olabilir hepimiz zaman zaman denk gelmişizdir hatta kendimiz bile kokmuşuzdur hayatımızda 1 kez bile olsa. Ama devamlı kokmaları psikolojik olabilir. Garlı sabunla yıkananların kokusu beni genelde rahatsız eder çok sevmem kokusunu. Ona benzer bir şey olabilir mi sizinki?

İlginç geldi devamlı kokuyor olmaları ya. Arada olabilir hepimiz zaman zaman denk gelmişizdir hatta kendimiz bile kokmuşuzdur hayatımızda 1 kez bile olsa. Ama devamlı kokmaları psikolojik olabilir. Garlı sabunla yıkananların kokusu beni genelde rahatsız eder çok sevmem kokusunu. Ona benzer bir şey olabilir mi sizinki?
Sabunla değil duş jeli kullanıyoruz ama bu banyo kokusu ya da ter kokusu değşl ya başka bir kokudan bahsediyorum ben.

Hani derler ya anne kokusu nedir bilmem diye, ya da annene sarıl öp kokla lafları bana iyi şeyler canlandırmıyor kafamda. Tuhaf geliyor bu durum ne biliyim. Anne bu sonuçta

valla ben bayramdan bayrama ellerini öpüyorum o kadar. herkes bir olacak diye bi kanun yok.

Sabunla değil duş jeli kullanıyoruz ama bu banyo kokusu ya da ter kokusu değşl ya başka bir kokudan bahsediyorum ben.
Peki bu sadece anne babanıza özel bir durum mu yoksa sarıldığınız her insan size kokuyor mu? Ya da başka kişilerde aynı tiksintiyi hissettiniz mi?

olabilir, güzel kokmuyorlardır, ya da kokuları normaldir de sizin hoşunuza gitmiyordur.
herkes ailesinin kokusuna bayılmak durumunda değil ki.

Peki bu sadece anne babanıza özel bir durum mu yoksa sarıldığınız her insan size kokuyor mu? Ya da başka kişilerde aynı tiksintiyi hissettiniz mi?
Sadece onlara karşı. Kız kardeşim var o mis gibi kokuyor bana mesela ya da köpeğimi bile koklayarak öperim. Sorunum ne anlamıyorum ki. Küçükken bile emmek istememişim zaten.

Sadece onlara karşı. Kız kardeşim var o mis gibi kokuyor bana mesela ya da köpeğimi bile koklayarak öperim. Sorunum ne anlamıyorum ki. Küçükken bile emmek istememişim zaten.
Acaba öz anneniz babanız olmayabilir mi? Aklıma artık başka bir şey gelmiyor. o_O

Back
X