- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
ayyy alemsiniz yaHiç farkında değil. 14 yıllık evliyim hiç bilmez bu durumumu![]()

Neyse enişte bilmiyorsa sıkıntı yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy alemsiniz yaHiç farkında değil. 14 yıllık evliyim hiç bilmez bu durumumu![]()
:) Çok iyi bakar kendisine benden güzel cildi var göçmen olduğu içinYazikya öyle cildi kurur bende huylanirim biri üstüme dogru hapsursa yada öksürse fln elimi yikamadan edemem ama sürekli dus alirsa cildi kurur cildi tahris olur erken yaslanir eger nemlendirmezse ..
Aynen :)))))Komşularda ne rahat insanlarmış![]()
Üzüldüm canım psikolojik olabilir ozaman şuan ki hissettiklerin..Hatta o olaydan birkaç ay sonra kardeşim olacağını öğrenmiştim üzerine de bütün seneyi hasta geçirmiş ne hamile anneme yaklaşabilmiştim ne de adam gibi okula gidememiştim o sene. Alakası var mıdır bilemem tabi
Benim de var o tarz bir takıntım. Yanımdan geçen insanın yaptığı hava akımı sırasında nefesimi tutarım.
Neden böyle bir huyum var bilmiyorum ama genel olarak koku takıntısı olan insanlarda var sanırım. Sürekli evde tazı gibi koku peşindeyimdir. Perdem bile kokmamalı toz toz. Anne baba çocuk toplu taşıma sokak hepsi bir. Takıntı işte. Sevmeyle alakası yok. Ter kokan hiçbir erkekten hoşlanmadım bugüne dek. Allah bana acımış, hiç ter kokmayan bir eşe sahibim ilginçtir. Bebekken tuzlamışlar güya ondanmış kaynanamın söylediğine göre. Koksaydı asla evlenmezdim. Ama yine de eşim bile geçse yanımdan nefesimi tutuyorum![]()
Bende de var bu nefesimi tutma olayi bak simdi baskasindan duyunca sasirdimBenim de var o tarz bir takıntım. Yanımdan geçen insanın yaptığı hava akımı sırasında nefesimi tutarım.
Neden böyle bir huyum var bilmiyorum ama genel olarak koku takıntısı olan insanlarda var sanırım. Sürekli evde tazı gibi koku peşindeyimdir. Perdem bile kokmamalı toz toz. Anne baba çocuk toplu taşıma sokak hepsi bir. Takıntı işte. Sevmeyle alakası yok. Ter kokan hiçbir erkekten hoşlanmadım bugüne dek. Allah bana acımış, hiç ter kokmayan bir eşe sahibim ilginçtir. Bebekken tuzlamışlar güya ondanmış kaynanamın söylediğine göre. Koksaydı asla evlenmezdim. Ama yine de eşim bile geçse yanımdan nefesimi tutuyorum![]()
Bulaşık makinesinde tabaklar küçükten büyüğe,taslar arkada,bardaklar sinifına göre dizilmediyse ve ben bunu düzeltmezsem uyuyamam.perdenin kenarı hafif kıvrilmış mesela ve ben cok önemli bir toplantıda,cenazede bile olsam onu düzeltmezsem kıvranır,acı çekerim.çok sevdiğim köpegimin su içme sesini duyamam mesela kaçarım.sakız çıgnenmesine dayanamam ortamı hemen terk ederim.Okb yi duymustum bende. Belirtileri nelerdir ? Nasil anladin obsesif oldugunu? Bazen bende oyle oldugumu dusunuyorum. Olup olmadigimi nasil anlarim?
Bence var gibi.. Tabi burda psikologluk yapamayız.Hatta o olaydan birkaç ay sonra kardeşim olacağını öğrenmiştim üzerine de bütün seneyi hasta geçirmiş ne hamile anneme yaklaşabilmiştim ne de adam gibi okula gidememiştim o sene. Alakası var mıdır bilemem tabi
Bir tane daha bendenBende de var bu nefesimi tutma olayi bak simdi baskasindan duyunca sasirdimama herkesin kendine has kokusu vardir ve bazi insanlarin ten kokusu agirdir.bir de yaslaninca insanlarda yasli kokusu oluyor.baya baya oyle bi koku var bence.genclerde denk gelmedim o kokuya ama yaslilarda var.bence sizde bi gariplik yok.ben opmeyi cok severim mesela ama operken koklamam asla.koku gelmesin belki hosuma gitmez diye dusunurum ama hep sarilir operim annemi.
![]()
Dikkat daginikligi ve gorsel duzen. Bendede dikkat daginikligi var. Birisi dikkatimi dagittigi zaman kesinlikle tahammul edemem. Resmen küserim. Temizlik konusunda bukasiklari senin dedigin gibi dizerim cunku zaten karisik koymam. Bu duzenli olgum icin sanirim. Ama su var. Bak simdi cay bile icsem o tek bardagi orda oylece kaderine teslim edemem. Ya makinaya koyarim yada yikarim. Yikamayinca kendimi kotu hissederim. Ne biliyim sakiz cignemeyide severim şişirip dişleriyle çıtırt diye patlatanida. *sen bunu okurken umarim icin gicik gicik olmaz*Bulaşık makinesinde tabaklar küçükten büyüğe,taslar arkada,bardaklar sinifına göre dizilmediyse ve ben bunu düzeltmezsem uyuyamam.perdenin kenarı hafif kıvrilmış mesela ve ben cok önemli bir toplantıda,cenazede bile olsam onu düzeltmezsem kıvranır,acı çekerim.çok sevdiğim köpegimin su içme sesini duyamam mesela kaçarım.sakız çıgnenmesine dayanamam ortamı hemen terk ederim.
Eşime ara ara takarım,nefret eder,tiksinirim.Bu kişi bir ara babamdı mesela.
Ben psikiyatriye gidiyorum yıllardır canım.
Aynen dediğin gibi yarım adım atıp üç adım cekiliyorsun:)Dikkat daginikligi ve gorsel duzen. Bendede dikkat daginikligi var. Birisi dikkatimi dagittigi zaman kesinlikle tahammul edemem. Resmen küserim. Temizlik konusunda bukasiklari senin dedigin gibi dizerim cunku zaten karisik koymam. Bu duzenli olgum icin sanirim. Ama su var. Bak simdi cay bile icsem o tek bardagi orda oylece kaderine teslim edemem. Ya makinaya koyarim yada yikarim. Yikamayinca kendimi kotu hissederim. Ne biliyim sakiz cignemeyide severim şişirip dişleriyle çıtırt diye patlatanida. *sen bunu okurken umarim icin gicik gicik olmaz*![]()
Kiyafetlerimi de katlamadan oyle birakmam. Ama bazende hic temizlik yapmam canim sıkkınsa. Ne bulasik ne camasir. Tabi gece yine cirpinirim temizlicem diye oda ayri bi dert
Obsesiflige giden yolda yarim adim atip 3adim geri cekiliyorum sanirim3sene onceyr kadarda biriktirme huyum vardi. Anca kurtuldum o tuhafliktan. Sonrada anladim istifcilikmis daha ilerlemis hali. Allah korumus beni..
Katılıyorum ya bende ailemi severim ama sadece aşık olduğum adamı koklarım anne babamla tensel bi bağ kurmak zorunda değilim kokularınıda sevmek zorunda değilim zaten bunlar çok öznel şeyler kişiden kişiye göre değişir sen böylesin böyle olduğun için kendini suçlu hissetmeKızlar neden konuya ah ben şöyle koklarım böyle koklarım kurban ol falan yazıyosunuz?Konu sahibi zaten bu duruma üzülmüş ailesini sevmediği falan da yok bana göre.Ayrıca terli atlet tülbent koklamaktan daha normal rahatsız olması .Sevgi kıstaslarınız ne tuhaf ayol![]()