• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utandım yaaaa :(

hahaha bence bunda hıcbısey yok gecen sene bı bayan zıbın gıymıs :D ve o pantolonunun dısından sarkıyordu :9: baya baya herkez ona bakıp guluordu sutyen askısı okdrda utanılcak bı durum degıl bence o duruma dusenı dusun bıde :D

zıbın derken
:9:

evet bu iyi geldi
teşekkürederim

:60: :60: :60: geçen hafta başıma gelen birşeyi anlatayım da haline şükret o zaman. :9:

akşamdan güzelce yıkandım atletimi giydim siyah kazak giyeceğim diye siyah :1:

sabah uyku sersemi apar topar giyinip montumu da üstüme geçirip işe gittim.

birşey için işyerinden dışarı çıktım bir tuhaflık var. Sutyenimin askısı ne kadar gevşemiş hiç sıkmıyor diyorum işyerine bir geldim :44::44::44:

:53::53::53: sutyen takmayı unutmuşum iyi mi :60: :17: :47: Kimbilir kimler gördü beni düşün memişler free sarkmış ananemşn gibi :9:

hemen apar topar montumun önünü kapatıp bir çamaşırcıya koştum ..tüm gün kendime söylendim :24:

üstüne akşamına eşimden de fırça yiyip dalga geçmesine maruz kaldım :9:

:17::17::17::17::17:
ayyy buda kötüymüş

bıde ne anlatıcam
bı gun benım eskı luzumsuz ılk sevgılım vardı bununla 5 yıl cıktık 2 yıllıkda tanıoduk bırbırımızı
ılk bulusmamız
ındım arabadan yanına gıdıyorum koşar adım...tam karsıdayms ıste meraba fılan yabancılıyoruz bırbırımızı hanı sevgılılık ne bılıyım ılk bulusma fılan
pantolonum yenı aldıydım anam ıyıce kay kay kay bodym de salakmıdır nedır ustte dogru cıkmıs koşuodum ne bılıyım. baktı bı bana .
bu nıye bakıokı sınırli sınirli dıye yarım saat sonra ustume basıma baktıydım
kılodum meydanda
body uste kay pantolon asagı
kılot ortada apaçık
bıde ust alt sıyah kılot cıvcıv sarısı :D abaaaooov:(

Olur olur benimde çıtçıtlı badimin askısı milletin içinde uzun kollu kazağımın içinden aşağıya kayıp şak diye düşüvermişti önüme :9:
Sevgilimde yanımda o ne be diyor :60: her yerinden bir şeyler fırlıyor :1:

ben şimdi sana gülücemde
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
bana da güldüleri diye düşünerek
tutyoeum kendimi

:60: :60: :60: geçen hafta başıma gelen birşeyi anlatayım da haline şükret o zaman. :9:

akşamdan güzelce yıkandım atletimi giydim siyah kazak giyeceğim diye siyah :1:

sabah uyku sersemi apar topar giyinip montumu da üstüme geçirip işe gittim.

birşey için işyerinden dışarı çıktım bir tuhaflık var. Sutyenimin askısı ne kadar gevşemiş hiç sıkmıyor diyorum işyerine bir geldim :44::44::44:

:53::53::53: sutyen takmayı unutmuşum iyi mi :60: :17: :47: Kimbilir kimler gördü beni düşün memişler free sarkmış ananemşn gibi :9:

hemen apar topar montumun önünü kapatıp bir çamaşırcıya koştum ..tüm gün kendime söylendim :24:

üstüne akşamına eşimden de fırça yiyip dalga geçmesine maruz kaldım :9:

Ayy buna çok güldüm, hep korkarım bundan. Hiç sütyenle yatmam sabahları da hep sarhoş gibi hazırlanırım her gün işe gelince taktım mı diye kontrol ediyorum :52::52::52:

senın olaya bayıldım yaa sevgılının tepkısınede cok guldum
yalnız askısımı dustuu kendıdemı kaydı asagı

Askı ek yerlerinde kurtulup kolumdan aşağı ip gibi kaydı :1: askı sarksa bi demek değil :1: bu meret firar etti bildiğin hemde kolumdan aşağıya :9:

çıtçıtlı badı o alttan baglanan kısmı kadının poposundaydı :D:D hahaha hala gozumde ya kot gıymıs uzerındende oyle beyaz sarkmıs allahtan temızdı hahahahah allahm ya :D

ayyyyy uyarsaydınnnnnn
:17::17::17::17::17::17:
cideen berbat bir durummm

Ben bi kere regl olmuşum saatlerce ankara kızılayda gezdim bi kere de aceleyle evden çıkmıştım elbisemin yandan fermuarı boydan boya açık kalmış
O yüzden boşverin :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy oyyy oyyyyy
:1::1::1::1:
valla iyi geliyor insana
azcık geçtigibi
teşekkürederim

Ee ,nolmuş yani!o çift de tuhafmış,kağıda yazana kadar söyleseymiş ya!ne insan evlatları var pehh!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
:14:
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok

kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
:17:

sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor

çaktırmadan düzelttim ama

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

hahah :1:
kendimi hayal ettim bi an :1: bi kez başıma gelmişti hem de çok önemli bir toplantıdaydım, ve ayaktayım, kokteyl gibi birşeydi
kız arkadaşım hemen içine soktu askımı :1: tabi o şekilde ne kadar dolandım ortalıkta bilmiyorum :1:

o çıt çıtlı olayını ben de yaşadım ama başımdan daha beteri geçti
üstünden baya bi geçti ama yazım oteldeydim hani böyle oyunlar falan olur havuzlarda ona katılmıştım havuza atladım topu aldım attım falan her neyse ben tam çıkcam ama havalı havalı saçlarımın suyunu falan sıkıyorum sonra karşımdaki çocuk anneee kıza baaakk diye bağırdı başta anlamadım sonra bakışlarımı biraz aşağı kaydırına ne göreyim bikinimin ipi açılmış :30::30::30::30: allahım en çok utandığım anlardan biriydi allahtan çok büyük değildim dokuzuncu sınıftaydım şimdi gelse başıma utancımdan ölür o otele bir daha gitmem :52::52::52:

kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
:14:
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok

kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı

sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor

çaktırmadan düzelttim ama

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

Ahahahahahaaa çok güldürdün beni yaaaaaa :52: :52: :52: :52:

benimde başıma okulda gelmişti ayyy çok fenaydı nasıl düzeltceğimi şaşırmıştım :52: :52: :52:

geçti ama utanma boşwer insanlık hali canımmmmmm.................. =)

bı kerede bana ne oldu :D:D işten cıkıcam patronun arabasıyla dershanenın onune geldık tam arabadan kalkarken cartttt dıye bı ses eyvah dedım :D pantolon yırtıldı kumastı popodan gıttı ama kocaman ya bu kdr olur allahm dedım napıcam napıcam kalkar kalkmaz cantayı popoya tuttum :1: allahtan hava karanlıktı oyle bır eve gıdısm vardı kı gormelıydınız :27::27: mıllet ne dusunmustur acaba demıstır bu kadın reglımı yoksa altınamı yaptı hahaha uctum eve resmen topuklularla allahtan ev 15 dk uzaklıkdaydı eve gıdınce o pantolonu parçaladımm:52:

herkesin başına gelir insanız neticede..
özellikle yurtlarda felan çok olurdu hatta bende çıtçıtı çıkmış bir kız görmüştüm bide temiz değildi özel günündeydi hem geçmiş hemde dışarı çıkmış çıtçıtlı bölümü o da kötü oluyor.
uyarıldığınız için utanmayın bence güzel bir şey bazen uyarmaya korkuyoruz acaba tepki alırmıyım diye ama öyle gezsekde çok kişiye rezil olcaz uyarılmak daha iyi
bence sutyen askısının görülmesi çok büyük bir hadise değil utanmanıza gerek yok..

Back
X