• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utandım yaaaa :(

o çıt çıtlı olayını ben de yaşadım ama başımdan daha beteri geçti
üstünden baya bi geçti ama yazım oteldeydim hani böyle oyunlar falan olur havuzlarda ona katılmıştım havuza atladım topu aldım attım falan her neyse ben tam çıkcam ama havalı havalı saçlarımın suyunu falan sıkıyorum sonra karşımdaki çocuk anneee kıza baaakk diye bağırdı başta anlamadım sonra bakışlarımı biraz aşağı kaydırına ne göreyim bikinimin ipi açılmış :30::30::30::30: allahım en çok utandığım anlardan biriydi allahtan çok büyük değildim dokuzuncu sınıftaydım şimdi gelse başıma utancımdan ölür o otele bir daha gitmem :52::52::52:

ayyyyy inanmıyorum çok fenaaaa bu daha betermiş :52:

benimde bikinimin üstü açıllmıştı Allahtan ben denizin altında hissettim hemen düzeltmeye çalıştım zar zor düzeltmiştim çok kötüydü :52:

kardeşimle geçen kış Tunada spor yapıyoruz ben tempolu şekilde koşuyorum kardeşim geride kaldı

bende yerimde sayıyorum terim soğumasın diye baktım kardeşim yaklaşıyor ona doğru koşayım dedim koşarken

koşarken eşofmanım aşagıya indi arkadam adamlar geliyor kimi yürüyor kimi koşuyor önden kadın

ablaaa ne yapıyonnn dedi ama ne yapayım düştü onu aceleyle çekmem süperdi yalnız

Son düzenleme:
kızlar merhaba hadi bana bişeyolmaz yaane olcak filan diyiverin
ayy az önce çokk utandım
:14:
önümde bir bay bir bayan müşterim vardı evli bir çift
kadın kaş gözyapıp duruyor
anladım bir tuhaflık olduğunu ama
sağıma bakıyorum yok
soluma bakıyorum yok
gögsüme bakıyorum frekikmi var e o da yok

kadın artık dayanamadı not kağıdı na aynen şunu yazdı
:17:

sütyeninizin askısı trikonuzun altından sarkıyor

çaktırmadan düzelttim ama

yaa çok utandım
gelemiyorum kendime

insanlık hali yaaa sonuçta daha kötü durumlar bile olabilir sana bi örnek vereyim benim arkadaşım kuaföre gidiyor saçlarına fön çektiriyor sonra kuaför koltuğundan kalkıyor ve kalktığı gibi eteği yere iniveriyor düşün kızın o anki durumunu arkadaşım değil o kuaföre gitmek bi daha o dükkanın olduğu mahalleden bile geçememişti.

ayy ben lise yıllarımdaydım daha lise 1deyim.. tenefüs oldu koridorlarda geziyorum faln sonra sırama geçtim oturdum arkdaşım koluna noldu dedi ayyy bi baktım sağ kolumda gömleğimde kırmızı büyükçe boyaaa..

dedim ayy bu ne nerden gelmiş arkamdaki çocukta g....den gelmiştir demez mi manyak hemen anladım onun bişey yaptığını terbiyesiz dedim montumu gydim üstüme hep gördüler çok berbattı :53:

geçen hafta da benim başıma geldi çıtçıtlı badimin kupçaları tam tutmuyordu nasıl olduysa açılmış belimden dışarı çıkmış şirkette öyle dolaşmışım:60::60: sonra wcye girince fark ettim:30:

Karşındaki bayan da kaş göz yapana, not yazana kadar niye sözlü olarak uyarmamış. Tuhaf ya.
Benim de iki olayım var. Lisede arkadaşlarla yürürken eteğim sırt çantam yüzünden yukarı toplanmış totom havadar havadar gidiyodum. Arkadaşlarımın kahkahasıyla uyandım.
Bir de bir yaz günü gömleğimi ters giyip işe geldim saat 7:30 dan 9:30 a kadar farketmedim. Tuvalete gidince karşılaştım.

Amaan olan olmuş boşver.

Bu arada birkaç sene önce yolda yürürken kızın biri 'pardon arkamda birşey var mı bakar mısınız?' dedi yürümeye devam etti. Hem şaşırdım hem de kızın kalçasına bakakaldım :) ben olsam şüpheden ölsem de isteyemem.

gecen de ablam bebegını emzırdı ıste tısort ıcınde atlet var :D sutyenı atletı tısortu sıyırıp emzırıo yukarı dogru
sutyenı atletı gecırdı emzırme ısı bıttıkten sonra . tısortu cekmemıs ama
evde tum aıle bır aradayız odaya bı gırdı :D tısort yukarda kaldı ya atlet sutyen gozukuo :D
annemın tepkısı :D
adaaaaaaaaaaa nabıyon ıyımısın

:1::1::1::1::1::1::1::1:

bizim lise de bir bayan arkadaşda öğle arası parka gitmiş
parkda çimlerin üzerine oturmuş, oturduğu yere de herhalde köpek pislemiş
eteğine bulaşmış tabi oturuncada bir güzel yayılmış sınıfa kadar o şekilde gelmişti :1:
sonra öğrtmenden izin alıp eve gittti oluyor yani böyle şeyler dert etmeyin

Ben de beyaz kıyafetle banka oturmuştum. Meğer orayada vişneli dondurma dökülmüş üstüne oturmuşum. İki kadın geldi yanıma adet misiniz dediler yoook dedim. Aslında öyleydim ama asla sızdıracak kadar olmaz o kadar eminim ki. Sonra ıslak mendil verdiler Allah razı olsun hemen çıktı. Kan olsaydı zordu valla.

bıde ne anlatıcam
bı gun benım eskı luzumsuz ılk sevgılım vardı bununla 5 yıl cıktık 2 yıllıkda tanıoduk bırbırımızı
ılk bulusmamız
ındım arabadan yanına gıdıyorum koşar adım...tam karsıdayms ıste meraba fılan yabancılıyoruz bırbırımızı hanı sevgılılık ne bılıyım ılk bulusma fılan
pantolonum yenı aldıydım anam ıyıce kay kay kay bodym de salakmıdır nedır ustte dogru cıkmıs koşuodum ne bılıyım. baktı bı bana .
bu nıye bakıokı sınırli sınirli dıye yarım saat sonra ustume basıma baktıydım
kılodum meydanda
body uste kay pantolon asagı
kılot ortada apaçık
bıde ust alt sıyah kılot cıvcıv sarısı :D abaaaooov:(

amannn amnnn
dosttan değil düşmandan ıraK
:1::1::1::1::1::1:

:60: :60: :60: geçen hafta başıma gelen birşeyi anlatayım da haline şükret o zaman. :9:

akşamdan güzelce yıkandım atletimi giydim siyah kazak giyeceğim diye siyah :1:

sabah uyku sersemi apar topar giyinip montumu da üstüme geçirip işe gittim.

birşey için işyerinden dışarı çıktım bir tuhaflık var. Sutyenimin askısı ne kadar gevşemiş hiç sıkmıyor diyorum işyerine bir geldim :44::44::44:

:53::53::53: sutyen takmayı unutmuşum iyi mi :60: :17: :47: Kimbilir kimler gördü beni düşün memişler free sarkmış ananemşn gibi :9:

hemen apar topar montumun önünü kapatıp bir çamaşırcıya koştum ..tüm gün kendime söylendim :24:

üstüne akşamına eşimden de fırça yiyip dalga geçmesine maruz kaldım :9:

bende geçen sene nisan ayında unutmuştum içime sütyen giymeyi:9:içimde beyaz kısa kollu badim vardı üstümede deri çeketimi giymiştim uyku sersemi servise binip işe geldim tam çekeyimi çıkarıcam ana önümde kabartı olması lazım yok:9::9:beyaz badidende heryerim görünüyordu:17:12 saat boyunca ceketle oturmak zorunda kalmıştım:31:

Ee ,nolmuş yani!o çift de tuhafmış,kağıda yazana kadar söyleseymiş ya!ne insan evlatları var pehh!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

utancımı arttıran zatgen kadının tavrıydı
eşi görmesin diye öyle işaretler çekti ki
aman allahım
mal meydanda gezdim sanki
:35:

bir de kendi başıma gelen bi olayı anlatayım. yeni bi kazak aldım eve geldim denedim tam o sırada hatırladım ki evde ekmek yok hazır giyinikken markete gideyim bari dedim gittim marketten alışveriş yaptım tam çıkıcam arkamdan genç bi çocuk ''ablaa kazağın güzelmiş güle güle giy ama başkaları görmesin yanlış anlarlar fiyat etiketiyle geziyosun'' der demez nasıl utandım şaşkınlıktan o anda etiketi koparmadan tekrar öyle fiyatı üstünde bi şekilde eve koştum :))))

bı kerede bana ne oldu :D:D işten cıkıcam patronun arabasıyla dershanenın onune geldık tam arabadan kalkarken cartttt dıye bı ses eyvah dedım :D pantolon yırtıldı kumastı popodan gıttı ama kocaman ya bu kdr olur allahm dedım napıcam napıcam kalkar kalkmaz cantayı popoya tuttum :1: allahtan hava karanlıktı oyle bır eve gıdısm vardı kı gormelıydınız :27::27: mıllet ne dusunmustur acaba demıstır bu kadın reglımı yoksa altınamı yaptı hahaha uctum eve resmen topuklularla allahtan ev 15 dk uzaklıkdaydı eve gıdınce o pantolonu parçaladımm:52:

ben bide ateşe verirdimherhalde

:46::46::46::46:
geçmiş olsun sanada

o çıt çıtlı olayını ben de yaşadım ama başımdan daha beteri geçti
üstünden baya bi geçti ama yazım oteldeydim hani böyle oyunlar falan olur havuzlarda ona katılmıştım havuza atladım topu aldım attım falan her neyse ben tam çıkcam ama havalı havalı saçlarımın suyunu falan sıkıyorum sonra karşımdaki çocuk anneee kıza baaakk diye bağırdı başta anlamadım sonra bakışlarımı biraz aşağı kaydırına ne göreyim bikinimin ipi açılmış :30::30::30::30: allahım en çok utandığım anlardan biriydi allahtan çok büyük değildim dokuzuncu sınıftaydım şimdi gelse başıma utancımdan ölür o otele bir daha gitmem :52::52::52:

Yahu siz yazdıkça aklıma geliyor meğer ben ne talihsiz bedeviymişim :) Lise çağımda bayanlar plajında denizden çıkınca göğsüm açılmış ben birkaç saniye sonra uyarılınca farkettim.
Allahtan sadece bayanlar vardı :)

Kadın olmak zor vesselam askısı pedi hastalığı rezil olacak baya bi detaya sahip :9::9: sürekli kontrollü olmak lazım

Olur olur benimde çıtçıtlı badimin askısı milletin içinde uzun kollu kazağımın içinden aşağıya kayıp şak diye düşüvermişti önüme :9:
Sevgilimde yanımda o ne be diyor :60: her yerinden bir şeyler fırlıyor :1:

ben bide ateşe verirdimherhalde

:46::46::46::46:
geçmiş olsun sanada

valla ya ınsan halı ıste her şekle gırıyor:1::1::1::1::1::1:

herkesin başına gelir insanız neticede..
özellikle yurtlarda felan çok olurdu hatta bende çıtçıtı çıkmış bir kız görmüştüm bide temiz değildi özel günündeydi hem geçmiş hemde dışarı çıkmış çıtçıtlı bölümü o da kötü oluyor.
uyarıldığınız için utanmayın bence güzel bir şey bazen uyarmaya korkuyoruz acaba tepki alırmıyım diye ama öyle gezsekde çok kişiye rezil olcaz uyarılmak daha iyi
bence sutyen askısının görülmesi çok büyük bir hadise değil utanmanıza gerek yok..

evet haklısın
ama gözümde canlandırıyorum şimdi
benim bide böyle biraz attıra attıra yürüyüşümvardır
arkadan nasıl sallanmıştır
bir sağa bir sola
:17::17::17::17::17:
bunu düşünmek utandırıyor işte

Back
X