UTANGAÇLIKTAN MI?

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.861
773
İstanbul
Kızlar merhaba, benim 3 haftadır mesajlaştığım biri var , kendisi ile lisede aynı okuldaydık fakat merhabamız dahi yoktu. Lise bitti 14 yıl geçti, bana 3 hafta önce ilk kez mesaj gönderdi, beni çok beğendiğini görüşmek istediğini fln söyledi. Çok şaşırdım tabi, ilk söylediğinde görüşemedim, müsait değildim, şaşkındım, 1 hafta erteledim, sonra ikimiz de grip olduk fln, buluşamadık o ara. Fakat çok utangaç çekingen olduğunu, beni yıllardır düşündüğünü ama cesaret edip de mesaj atamadığını söyledi. Biraz alkollü olduğu zaman, cesaretini toplayıp, Mesaj atıyo, mesajlarda, artık benimle olmak istediğini , ailesine bile söylediğini , bütün ailesini beni bildiğini söylüyor, neler neler söylüyor, şimdi böyle yazdığıma bakma, karşına gelsem ilk başta konuşamam hiç diyo, en yakın zamanda görüşelim diyor ama gün belirlemedi henüz, hadi bugün buluşalım demedi, 3 haftadır böyle bu. Arkadaşlarım, çekindiğini , cesaret edemediğini söylüyor ama anlamadım. Sizce ne olabilir? Burcu yengeç bu arada, belki öyle değerlendiren de olur :)
Kızlar dün akşam buluştuk, buluşma iyi geçti, zaten ayni liseden olduğumuz için genelde liseden konuştuk, güldük fln iyidi. 2 saat oturduk, ben kalkalım dedim sonra , beni bıraktı fakat hiç yazmadı dünden beri. Beğenmedi mi acaba? Rezillik :))

Son düzenleme:
klavye delikanlısı muhtemelen.. Buluşmadan anlayamazsın

Haklısın, zaten şuanda bile , keşke içse de güzel birşeyler yazsa diyorum içimden :))

Yengeçler alinmasın ama yengeçse koşarak uzaklaşın.
Eski erkek arkadaşım yengeçti. Bir anı bir anını tutmazdı. Bir gün arardı 5 kez,sonra aramazdı günlerce ortadan kaybolurdu.
Çata çat kavga ettik bir akşam arabada,indim eve geçtim,yarım saat sonra aradı sana ihtiyacim var diye,aşağıda beklemiş yarım saat acı çekmiş sonra aramış düşünün.
Bu burcun erkekleri acı çekmeyi seviyor,o melankoli halini aşırı seviyor.
İnsanı aptallastırıyor,neye uğradığını şaşırtıyor.
Ayrılırsın 2 hafta sonra arar seni özledim der onca kavgayı edip bitsin dememişiz gibi,sanki aramızda hiç sorun yaşanmamış gibi.
Ben yakamı zor kurtardım aman diyim.
Burcunun özelliklerini taşıyorsa asla net olmaz,hep dolanarak dolandırarak yaşar herşeyi.

14 yıldır aslında aklında olduğunuzu, sırf utangaçlıktan dolayı onca sene size açılmadığını düşünmüyorum. Otuzu geçkin olmalısınız ikinizde. Bu yaşa kadar ilişkileri olmuştur, onlarda da böyle tavırlar sergiliyor muydu acaba? Ya ben belli yaşa gelmiş insanların utangaçlık palavralarına inanmıyorum ya, soyunmuyo etmiyo, neyin utanması bu Allasen...

Burcunun özelliklerini taşıdığını düşünüyorum artık. Çünkü mesajlarda, sen benim hayatım ol, artık benim için tek kişi sensin, bu tür neler neler söylüyor, sonra 3 gün hiç mesaj atmıyor. İlk mesaj attığında hemen görüşmek istedi ertesi gün, görüşemedim o anda, şimdi 3 hafta geçti şu gün görüşelim demiyor.

Tabi 14 yıldır sürekli beni düşündüğünü düşünmüyorum ama hep bir beğenisi varmış bence. Çünkü, nerelerde karşılaştığımızı , yanımda kim vardı ,çok iyi hatırlıyor, göz göze geldik diyor, ben hiçbirini hatırlamıyorum mesela, yani onu gördüğümü hatırlamıyorum.

Klasik yengeç erkeği işte.
Kendi kendine acı cekecek durumlar yaratıp,melankolik melankolik takılıyor. Birlikte olsanız herşey yolunda gitse dahi kendini üzecek ortam yaratacaktır.

Ee siz diyin hadi bu hafta sonu bi kahve içelim diye.. belliki adam davet edemicek utangacliktan ☺ siz davet edin oturup konusun ona gore karar verin mesajla olucak is degil bu kocaman adamlarsiniz artik

Ee siz diyin hadi bu hafta sonu bi kahve içelim diye.. belliki adam davet edemicek utangacliktan ☺ siz davet edin oturup konusun ona gore karar verin mesajla olucak is degil bu kocaman adamlarsiniz artik
Ben de meraklı gibi olmayayım diyorum, bekliyorum öyle maalesef...

Biri birini beğeniyorsa buluşmak ister tarih belirlenir.
Ben bu durumu bir şeye benzetemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…