24 yaşına geldim ve çalışıyorum tek başıma bir ev tuttum ailemle yasarkende bunları yaşadım ailem kapıyı kilitlemek hiç yazları balkonda uyurlar herkesi kendi gibi sanan insanlar sende inanmıyorsun kimse inanmıyor banaAilenle yaşamıyor musun nasıl sürekli tecavüze ugruyorsun
Canım ailen neden sana destek olmuyor destek alabileceğin hiç mi kimse yok etrafında psikolojik yardım al unutmuyorsan çok zor bir durum allah yardımcın olsun.Mrb ne yazacağımı nasıl yazacağımı bilmiyorum bu ilk ve son topigim korkuyorum utanıyorum artık ölmek istiyorum ama Allah korkusu var. Ben 13 yasimdatecavüze uğradım bayiltilarak korktum aileme anlatamadım ve korkularım daha beter oldu kim benden neyin intikamını alıyor kime yaptım bilmiyorum nereye gitsem orda hemen adım çıkarılıyor ve evime girilip bana tecavüz ediliyor kimse bana inanmıyor ailem bile ama yolda bile yuruyemiyorum bu o parayla yapıyor maç yapalım mı kaca kaç daha neler duyuyorum birkaç kez intihar etmeye çalıştım ama kurtardı ailem bir kez polise gittim açık açık telefonuma gelen msj çok sıcaktı devamını yazamıyorum bile .polis tabiki hiçbirşey yapmadı ve bir kaç telefon daha elimizde çıplak resimlerin var ailene göndereceğiz istediğimizi yapacaksın ben tabiki hayır dedim ve gönder dedim seni bulup rezil edeceğim dedim ama yapamadım buldum da birini ama ben zavallının önde gideniyim hicbirsey yapamadim bana napiyorlar bilmiyorum tek bildiğim bayıltıcı ilaca maruz kaldığında burnum kanıyor kime naptım bu nasıl bir sınav bilmiyorum inanın ki artık intihar kurtuluş gibi geliyor hiç kimse bana yardım etmedi kimse ne yaşıyorsun demedi kendi ayağımla tedavi olmaya gitmeyi bile düşündüm ben psikolojik olarak bunları uyduruyorum dedim ama tanımadığım insanların dedikleri allah sahidim ben öyle bir şey yapmadım kimse bana yardım etmedi herkes dilsiz şeytan oldu hayatım bitti hala unutamıyorum 1 2 saat uyuyunca hüngür hungur ağlıyorum yine gelirlerse diye allah aşkına bana ölmek için bir yıl gosterin
Bunları benim beynim uyduruyor olsun diye her gün dua ettim tedavi olmayı hep düşündüm ama yolda yürürken insanların bana bakışi cümleleri artık dayanamıyorum insan bilmeden niye birini yargılar hiç düşünmüyor kimse ya soylenen gerçek değilse bir insan diliyle insan öldürür mu ben artık dayanamıyorum ne tedavi ne aile bağı hiçbir şeyi gözüm gormuyorCanım ailen neden sana destek olmuyor destek alabileceğin hiç mi kimse yok etrafında psikolojik yardım al unutmuyorsan çok zor bir durum allah yardımcın olsun.
Anlaşılan sakın yanlış anlama ama kötü bişey yaşamışsın ve etrafındakiler bunu bildiği halde sana kötü gözlemi bakıyorlar ?Bunları benim beynim uyduruyor olsun diye her gün dua ettim tedavi olmayı hep düşündüm ama yolda yürürken insanların bana bakışi cümleleri artık dayanamıyorum insan bilmeden niye birini yargılar hiç düşünmüyor kimse ya soylenen gerçek değilse bir insan diliyle insan öldürür mu ben artık dayanamıyorum ne tedavi ne aile bağı hiçbir şeyi gözüm gormuyor
Kucuk yasta yasadiginiz travmayi atlatamadiginiz icin insanlarin bakislarini farkli yorumluyor olabilir misiniz?Bunları benim beynim uyduruyor olsun diye her gün dua ettim tedavi olmayı hep düşündüm ama yolda yürürken insanların bana bakışi cümleleri artık dayanamıyorum insan bilmeden niye birini yargılar hiç düşünmüyor kimse ya soylenen gerçek değilse bir insan diliyle insan öldürür mu ben artık dayanamıyorum ne tedavi ne aile bağı hiçbir şeyi gözüm gormuyor
Yahu ne demek nereye gitsem adım çıkıyor,siz buna nasıl sessiz kalabiliyorsunuz???Sorarım size.Ne intiharı,yapılacak şey belli.Bu işin peşini bırakmayacaksınız.Bir de bunu doğal bir şey gibi anlatmışsınız,bu CİNSEL İSTİSMAR!Lütfen sahte olmasın bu konu,bu ihtimali düşünmek istemiyorum.Lütfen derhal sizi istismar eden herkesten şikayetçi olun.Sonuna kadar hakkınızı savunun!Mrb ne yazacağımı nasıl yazacağımı bilmiyorum bu ilk ve son topigim korkuyorum utanıyorum artık ölmek istiyorum ama Allah korkusu var. Ben 13 yasimdatecavüze uğradım bayiltilarak korktum aileme anlatamadım ve korkularım daha beter oldu kim benden neyin intikamını alıyor kime yaptım bilmiyorum nereye gitsem orda hemen adım çıkarılıyor ve evime girilip bana tecavüz ediliyor kimse bana inanmıyor ailem bile ama yolda bile yuruyemiyorum bu o parayla yapıyor maç yapalım mı kaca kaç daha neler duyuyorum birkaç kez intihar etmeye çalıştım ama kurtardı ailem bir kez polise gittim açık açık telefonuma gelen msj çok sıcaktı devamını yazamıyorum bile .polis tabiki hiçbirşey yapmadı ve bir kaç telefon daha elimizde çıplak resimlerin var ailene göndereceğiz istediğimizi yapacaksın ben tabiki hayır dedim ve gönder dedim seni bulup rezil edeceğim dedim ama yapamadım buldum da birini ama ben zavallının önde gideniyim hicbirsey yapamadim bana napiyorlar bilmiyorum tek bildiğim bayıltıcı ilaca maruz kaldığında burnum kanıyor kime naptım bu nasıl bir sınav bilmiyorum inanın ki artık intihar kurtuluş gibi geliyor hiç kimse bana yardım etmedi kimse ne yaşıyorsun demedi kendi ayağımla tedavi olmaya gitmeyi bile düşündüm ben psikolojik olarak bunları uyduruyorum dedim ama tanımadığım insanların dedikleri allah sahidim ben öyle bir şey yapmadım kimse bana yardım etmedi herkes dilsiz şeytan oldu hayatım bitti hala unutamıyorum 1 2 saat uyuyunca hüngür hungur ağlıyorum yine gelirlerse diye allah aşkına bana ölmek için bir yıl gosterin
Konu gerçek ise "ŞİZOFREN" net !!! Lütfen tedavi olun , kendinizi düşünmüyorsanız çevrenizdekileri düşünün.Ya şizofrensin
ya da dikkat çekmek için böyle bir konu açtın.
malum bu aralar bu konular çok gündemde
inandım mı tabii ki hayır !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?