Bana da gecmiste yaşadığınız olayın etkisiyle beyniniz bu tarz düşünceler üretiyor gibi geldi. Ama yine de gerçek olma ihtimaline karşı cevap yazacağım.
Böyle bir olay yasarsan ya da tehdit şantaj içerikli bir mesaj alırsan doğru polis karakoluna koş. Onlar sana inanmadı mi? Başka bir polis karakoluna gidip hem olayı anlat hem onlar hakkında şikayetçi ol
Benim Afrika ulkelerinden bir arkadaşım var, okumaya gelmiş Türkiye'ye ama ailesi yok-koruyacak kimsesi yok diye defalarca tacize uğramış. Yetmemiş erkek arkadaşı onun telefonundan ailesinin numarasını almış ve siddet gorup ayrilmak istediğinde ailesine özel fotoğraflarını atmakla tehdit Edip uzun süre daha kızı istismar etmis. Yetmemiş gectigimiz sene İstanbul'da sapığın teki tecavüz etmiş. Bunca aciya-tacize-sindirilmeye dayanamayan kız en son olaydan sonra koşmuş karakola. Hazır gitmisken eski sevgilisini de şikayet etmiş.
Şerefsiz sapik 17 yıl hapis cezası aldı, eski sevgilinin davası hala sürüyor.
Peşpeşe yaşadığı çirkin olaylardan sonra kiza bir özgüven geldi, gerçek manada feminist oldu çıktı. Bu saatten sonra yaşadığı en küçük bir taciz olayında mahkemeye kosacagina eminim.
Lütfen susma.
Bir adım atarsan eminim o şerefsizleri hapse tiktirabilirsin