• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum..

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
arkadaşım acayip derecede pis kokuyor bundan rahatsız oluyorum tabiki benden başka bi çok kişide onun küçük düşmesini istemiyorum bunu ona söyleyemem utanırım ne yapcammm

valla söyle gitsin..
başında belirt "bak ben yabancı değilim senin iyiliğin için söylüyorum" diye...
yani çok zor gerçekten bunu söylemek ama uygun dille bi derece kurtarabilirsin bence...

canım kırmadan söyle ama bence arkadısının iyiligi icin soylemelisin.Bi bayan her zaman temiz olmalı.Bundan utancak hic bisey yok

İş yerinde bir arkadaşımız vardı, odaya gelsin istemezdik.
O derece ağır kokardı kızcağız.
Kendide farkındaydı ama ne parfüm , ne deodorant hiçbirşey fayda etmezdi.
Temiz bir kız olmasına rağmen ten kokusu çok ağırdı.
Parfüm sıktıkça daha ağırlaşırdı koku.
Sizin arkadaşın durumunu bilmiyorum, tenden mi yoksa pislikten mi ama ne kadar duş alırsa mümkünse her sabah
Onun için o kadar iyi olur.
Çamaşırları hergün değişmeli.
Sıkıntılı bir durum ama uyarmak lazım tabi.

arkadaşım acayip derecede pis kokuyor bundan rahatsız oluyorum tabiki benden başka bi çok kişide onun küçük düşmesini istemiyorum bunu ona söyleyemem utanırım ne yapcammm

baskasından bahseder gibi konuşssan önce? ay bugün dolmuşta bi kız vardı nasıl pis kokuyordu üzüldüm ya herkes üfleyerek baktı kıza hep felan gibilerinden. neden olabilir acaba diye. tepkisni ölç bakalım acaba farkında mı değil yoksa tınlamayan bi tip mi... cevabına göre yavaştan yavaştan uyarırsın:) kozmetik ürünleri hediye edebilirsin:)

İnsanların arasında değil de yalnız kaldığınız birlikte olduğunuz zaman kibarca dile getirebilirsin.

baskasından bahseder gibi konuşssan önce? ay bugün dolmuşta bi kız vardı nasıl pis kokuyordu üzüldüm ya herkes üfleyerek baktı kıza hep felan gibilerinden. neden olabilir acaba diye. tepkisni ölç bakalım acaba farkında mı değil yoksa tınlamayan bi tip mi... cevabına göre yavaştan yavaştan uyarırsın:) kozmetik ürünleri hediye edebilirsin:)[/QUO

aynen canım olmadı öyle yapcam :(

Öyle bir konu aç ki temizlikle alakalı, sonucunda bak sende bazen pek güzel kokmuyorsun neden acaba filan de. Beraber sebebini ve de çözümünü ararmış bir pozisyona getir konuşmayı. Bu şekilde incitmemiş olursun diye düşünüyorum. Bazı insanların teni sürekli banyo bile yapsalar ağır kokar, bazısı da tam tersi.

Öyle bir konu aç ki temizlikle alakalı, sonucunda bak sende bazen pek güzel kokmuyorsun neden acaba filan de. Beraber sebebini ve de çözümünü ararmış bir pozisyona getir konuşmayı. Bu şekilde incitmemiş olursun diye düşünüyorum. Bazı insanların teni sürekli banyo bile yapsalar ağır kokar, bazısı da tam tersi.

ya kız kendine bakmıyo biliyorum ama o kadarda olmazki. ona parfüm almayı denicem.s

ona bi parfüm hediye alın ya da deodorant kendimede aldım çok güzel havalar ısınıyo ter kokmayalım de hediye et belki kullanır

acaba pislikten mi yoksa başka bir sebebi mi var.benim annem öğretmen.bir öğrencisi çok pis kokuyormuş.temiz olduğu halde koktuğunu farketmiş.bu bir deri rahatsızlığıymış.annem kızla konuşmuş,tedavi olmasına yardımcı olmuş.genç kız ne kadar iyi oldu,tedavi oldu falan diye anlatmıştı.şimdi hatırladım.belki onda da deri rahatsızlığı vardır,tedavisi de var olsa keşke.

söyleyemiyorsan, en doğrusu arkadaşına bir deodorant yada parfüm hediye etmek olur..bu şekilde durumu anlar herhalde

Bende yaşadım aynı durumu arkadaşıma onlarda yemek yerken 'kızım ya çok kötü kokuyosun yıkan' dedim vallamı dedi evet dedim birde ben klozeti kullanırken banyolarında kese gibi birşey görmemiştim kabak kese aldım ona sadece suyla yıkanma sabunla iyice keselen dedim derin nefes alsın.Şimdi birkaç günde bir kesin yıkanıyor.Ama ten kokusu yiyeceklerle de alakalıdır ona göre beslenmeli yıkanmasına rağmen koku varsa.Bence çok narin değilse ve samimiyseniz direk yüzüne söyle ima edersen falan daha çok kırılabilir.

Lafı ortaya bırakma bence, gücenmesini istemiyorsan şöyle bir cümle kurabilirsin arkadaşına karşı; "Bugün nedense biraz terliyor gibiyim, kendime kokuyorum gibi geliyor eğer öyle isem kusura bakma" gibi... Kokmayalım, temiz olalım gibi cümlelerden uzak dur, yoksa kokmayan biri bile acaba kokuyor muyum diye üzerine alınabilir :34: Kokmasan bile kendin kokuyormuşsun ve rahatsız olup dikkat ediyormuşsun havası vermelisin.

Maalesef açıkça söylemedikçe anlamayacaktır.
Ama mesela sen kokuyorsun demek yerine,kazağın mı kokuyor,saçların mı kokuyor şeklinde ifade edilebilir.
Mesela bir koku var,kazağın mı kokuyor acaba,yıkanınca değiştirmiyor musun gibisinden...
Parfüm hediye etmenin işe yarayacağını düşünmüyorum.Pisken parfüm sürmek fayda sağlamaz.

Back
X