Utanma sebebinden fırsatımı kaçırdım. Adam gitdi

Ben kabayım sanırım ne bileyim hemen sizede kahve alayım demezdim...
Erkek olsam sanırım hiç demezdim çünkü bir kadın bundan rahatsızlık duyabilir...
Bana normal gelmedi açıkçası belkide sadece kibardı(!) evliydi...

bence iyi olmuş...
malum türkiye burası diye düşünürdüm...

Siz çocuklusunuz o çocuklu, yani ikinizinde evli olma ihtimali en az %50 , adam evli mi bekar mı olduğunu bilmeden yeni tanıdığı kadına hemen kahve daveti yapacak kadar cüretkar, siz sizin böyle bir daveti yapan büyük ihtimalle evli olabilecek bir adama gitti diye üzülecek kadar çaresiz. Bakın boşanmış olmak dünyanın sonu değil ama sizin hayatınıza alacağınız adamlara iki defa dikkat etmeniz gerekir, bunu boşanmış olduğunuz için değil anne olduğunuz için yapmalısınız. Sokakta sırf kendisine baktı diye çocuklu kadına direk kahve teklif eden adam saf duygularla etmiyordur emin olun. Bence sizin biraz özgüvenizi yükseltip , adımlarınızı dikkatli atmanız gerekir.

Su anlatim tarzinizla olay cok tuhaf , adam tuhaf siz de tuhafsiniz
Ancak adam bekarsa , sizin bekar oldugunuzu biliyorsa ( hani surekli ayni parka gidiyorsunuzdur bir sekilde ogrenmistir adam bekar oldugunuzu vs vs ) o zaman sizinle sohbet etmesi ve tanismak istemesi cok normal
Adam gayet medeni bir beyefendiymis kibarca yaklasip konustugu icin sizin tepkiniz cok sacma , illa aranizda birsey olmak zorunda degil ama sohbet edebilirdiniz
Ama adam bekar oldugunuzu bilmiyorsa , kendisi bekar degilse tamamen sacma bir diyalog ve olay , o zaman iyi yapmissiniz kahve icmemekle ama yine de daha saglikli bir iletisim kurabilirdiniz
Karsi cinse erkek gozuyle bakmadan once insan olarak gormenizi tavsiye ederim

Hic sevmem boyle tanimadigi insanla durduk yere iletisim kurmaya calisan insanları. etraf manyak dolu su gunlerde kimseye guvenmeyin zaten konusmamakla iyi yapmissiniz insanlarin o beyfendi goruntusunun altindan neler cikiyor neler tv de goruyoruz bosverin konusmamak en iyisi

Adam belki evliydi bunu bilemezsiniz ki , tabi boşandınız diye yeniden birileri olmayacak değil ama bekarda olsaniz evlide olsaniz hic tanimafiginiz biri sırf hos diye biseyler olsun. Bu adam belar mi onu bile bilmiyorsunuz

Biraz muge anli izleyin bence.ortalik cok kotu haberlere bakin.bunu kacirdiginiz bir firsat gibi dusunmeyin.benim gozum cok korktu son yillarda,inanilmaz tedirginim yabanci insanlara karsi.

Konuda bir fırsat olduğuna emin misiniz?
Bana dallamanın teki ava çıkmış gibi geldi. Çocuklarını getiren ebeveynlerin olduğu bir mekanda, kimin evli, kimin boşanmış olduğu alınlarında yazmıyor neticede. Ve paçalarımızdan medeniyet de akmıyor; öyle flört amacı olmadan, hiç tanımadığımız birinin yanına gidelim de, iki sohbet edelim filan, bu ülke topraklarına fazla. Valla ben yaklaşanı dövecekmişim gibi yürüyorum, oturuyorum dışarıda yalnız başıma isem. Tavsiye ederim. Görüyorsunuz her gün bir psikopata bir kadın kurban veriyoruz. Fırsat arıyorsanız, o fırsatı insanları daha uzun süre gözlemleyip, haklarında bilgi edinebileceğiniz ortamlarda arayın.

Pusuya yatmış leopar gibi resmen..

Konu sahibi de fırsat der, utandım der, kaçırdım der. Yahu asıl en temkinli olunması gereken durumlardan biridir bu.

Sevmek, sevilmek, heyecan istemek herkesin hakkı da biraz erkekle, adam arasındaki farkı anlamak için ağırdan almalı.
Efeler, yiğitler devri biteli çok zaman oldu..

Ne olduğu belirsiz bir adamı fırsat olarak görmeniz de ilginç.

Yani öyle devirdeyiz ki insan hep en kötüsünü düşünmek zorunda.
Zampara olma ihtimali daha bile masum kalıyor.
Nereden bilelim adamın organ mafyasından falan olmadığın?
Belki çocuk onun değil, belki kahveye ilaç atacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…