- 28 Kasım 2010
- 42.549
- 141.335
- 798
- Konu Sahibi Buhayatbeni7bitirdi
-
Konu sahibi de fırsat der, utandım der, kaçırdım der. Yahu asıl en temkinli olunması gereken durumlardan biridir bu.
Sevmek, sevilmek, heyecan istemek herkesin hakkı da biraz erkekle, adam arasındaki farkı anlamak için ağırdan almalı.
Efeler, yiğitler devri biteli çok zaman oldu..
afsmin evli olma ihtimalini hic dusunmedin mi adam capkin bellikiCanlar
Demin bir konu açtım bunu ekliyimmi eklemeyimmi diye biraz tereddütte kaldım. Sonuçta yeni boşanmiş kadınım ve bir oğlum var. Ön yargılardan korktum sanırım ama olsun yinede paylaşmak istiyorum sizinle.
Dün ilginç bir olay coçugumla alış-veriş merkezinde oyun bölümünde oğlum oyun oynarken bende bir köşeden onu izliyordum. Önümden bir adam geçti ve hiç huyum degildir ama arkasından baktım. Oda bunu farkedince kızını oyun oynaması için yere koydu ve bana yöneldi. Merhaba sizdemi çoğunuzla geldiniz gibi bir cümle bende hıhı diye bir cevap. Havdan girdi su dan çıktı ama benden bir dialog gelmeyince ben şurada kahve alıcam istermisiniz deyince ben kendimi çok kötü hissetdim ve baya utandım. Hayır saolun dedim oğlumun yanına gitdim. Ama adam cok hoş cok ince birine benziyordu. Biraz dialog kursam sanki samimi olacakmışım ve bunu yanlış anlamasından da korktum. Hemen bitirdim gitdim. Sonradan çok pişman oldum.
Birde adamdaki cesarete bak,kahve içmek ayağıyla yaklaşıyor niyeti bellide..
Bizim bebe buyuyunce herifi tek gondermemek lazim saga sola demek kiEşim de çocuklarla yalnız gidiyor avm oyun alanına, bekar sanıyorlar mı acaba
Adam.kiziyla gelmiş ve siz nerden biliyorsununnuz evlimi degilmi .. ve okadar rahat bir adam olması bana şaşırtıcı geldi .. belki.niyeti sadece sohbet etmekti sonuçta sizin boşanmış olduğunuzu nerden bilecikte bi.iliski icin yaklaşacak size.Canlar
Demin bir konu açtım bunu ekliyimmi eklemeyimmi diye biraz tereddütte kaldım. Sonuçta yeni boşanmiş kadınım ve bir oğlum var. Ön yargılardan korktum sanırım ama olsun yinede paylaşmak istiyorum sizinle.
Dün ilginç bir olay coçugumla alış-veriş merkezinde oyun bölümünde oğlum oyun oynarken bende bir köşeden onu izliyordum. Önümden bir adam geçti ve hiç huyum degildir ama arkasından baktım. Oda bunu farkedince kızını oyun oynaması için yere koydu ve bana yöneldi. Merhaba sizdemi çoğunuzla geldiniz gibi bir cümle bende hıhı diye bir cevap. Havdan girdi su dan çıktı ama benden bir dialog gelmeyince ben şurada kahve alıcam istermisiniz deyince ben kendimi çok kötü hissetdim ve baya utandım. Hayır saolun dedim oğlumun yanına gitdim. Ama adam cok hoş cok ince birine benziyordu. Biraz dialog kursam sanki samimi olacakmışım ve bunu yanlış anlamasından da korktum. Hemen bitirdim gitdim. Sonradan çok pişman oldum.
Ben özelikle gönderiyorum ya hu, gidin de film keyfi yapıyım sessiz sessiz diyeBizim bebe buyuyunce herifi tek gondermemek lazim saga sola demek ki
Gerci adam da az degilmis. Hemen kahve teklif ettigine gore. Densiz manyak
yav artik millet evli bekar kendi evli bekar diye bakmiyor oylr asmisiz durumlari bizim burda adam rvli kadin rvli kadin cocugugunu yrni kaybetmis hastahane gidip duruyor boylr bir atmacayla tanisiyor tabi adamida doktor olarak kaydetmis sonuc bu salak teli.birakmis uykuya dalmis kocasida buna supriz yapmis sehir disindan gelmis sonra adam mrsaj atmis ordamisin askim kocan mi evde diye sonuc bosandilar adam bunu itirafinida kaydedip whatsaptan tum akrabalarina atmis rezil olduguyla kaldi mal kadinCok ilginc geldi bana
Neden derseniz adam bekardir diye varsayiyoruz,peki adam sizin bekar olup olmadiginizi nereden tahmin ediyor da kahve muhabbetine girebiliyor? Hemen 30 saniyede bu nasil bir ozguvendir? Ozguven mi desem ne desem bilemedim gerci o da ayri mesele
Sanki ışıktan daha hızlı giriş yapmış gibi geldi banaAdam ışık hızıyla geliyor kahve içermisiniz diyor enteresan.
Cok ilginc geldi bana
Neden derseniz adam bekardir diye varsayiyoruz,peki adam sizin bekar olup olmadiginizi nereden tahmin ediyor da kahve muhabbetine girebiliyor? Hemen 30 saniyede bu nasil bir ozguvendir? Ozguven mi desem ne desem bilemedim gerci o da ayri mesele
benim de ilk aklıma gelen bu olduO adamın evli olup olmadığını biliyor muyuz?
Gözünü dört aç negoEşim de çocuklarla yalnız gidiyor avm oyun alanına, bekar sanıyorlar mı acaba
Daha gönderir miyim he heyyGözünü dört aç nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?