Utanma sebebinden fırsatımı kaçırdım. Adam gitdi

Cok ilginc geldi bana
Neden derseniz adam bekardir diye varsayiyoruz,peki adam sizin bekar olup olmadiginizi nereden tahmin ediyor da kahve muhabbetine girebiliyor? Hemen 30 saniyede bu nasil bir ozguvendir? Ozguven mi desem ne desem bilemedim gerci o da ayri mesele

Türkiye'de bekar kadın, erkek bile bu kadar rahat iletişim kuramaz ki. Kadınlar, erkeklerden korkuyor, haklılar da. Selam versen iş attı sanan erkek dolu bu ülke. Adamlarsa, kadınların kendine sapık muamelesi yapmasından, terslemesinden çekiniyor. Onlar da haklı çünkü biz yabancı her erkeği potansiyel sapık olarak görüyoruz, görmek zorunda bırakılıyoruz. Kaldı ki siz çocuk sahibisiniz, ikinizin de evli olma ihtimali yüksek. Demem o ki, cool story bro !

Birde adamdaki cesarete bak,kahve içmek ayağıyla yaklaşıyor niyeti bellide..

afsmin evli olma ihtimalini hic dusunmedin mi adam capkin belliki

Birde adamdaki cesarete bak,kahve içmek ayağıyla yaklaşıyor niyeti bellide..

Açıkcası konuyla ilgili şüphelerim de var.
Herkes bilir ki bu coğrafyada kolay değildir yabancı kadın erkek direk konuya girmeler..
İki taraf da birbirinden çekinir ki bence haklı sebeplerle..

Bu diyaloğa nasıl "fırsat" gözüyle bakılıyor hala anlamış değilim. Ben olsam "densiz" diye tanımlardım..

Adam.kiziyla gelmiş ve siz nerden biliyorsununnuz evlimi degilmi .. ve okadar rahat bir adam olması bana şaşırtıcı geldi .. belki.niyeti sadece sohbet etmekti sonuçta sizin boşanmış olduğunuzu nerden bilecikte bi.iliski icin yaklaşacak size.

Bizim bebe buyuyunce herifi tek gondermemek lazim saga sola demek ki
Gerci adam da az degilmis. Hemen kahve teklif ettigine gore. Densiz manyak
Ben özelikle gönderiyorum ya hu, gidin de film keyfi yapıyım sessiz sessiz diye
Kocam öyle bir şey yapsa çocuklar bana hemen yetiştirir

Adam baktıgını hıssetmıs hemen muhabbete dalmıs utanma mevzusu drgılde ne bu hız derdım ben olsam konusmazdım bıde belkı evlıdır adam

yav artik millet evli bekar kendi evli bekar diye bakmiyor oylr asmisiz durumlari bizim burda adam rvli kadin rvli kadin cocugugunu yrni kaybetmis hastahane gidip duruyor boylr bir atmacayla tanisiyor tabi adamida doktor olarak kaydetmis sonuc bu salak teli.birakmis uykuya dalmis kocasida buna supriz yapmis sehir disindan gelmis sonra adam mrsaj atmis ordamisin askim kocan mi evde diye sonuc bosandilar adam bunu itirafinida kaydedip whatsaptan tum akrabalarina atmis rezil olduguyla kaldi mal kadin

Ben anlayamadım neden pişman oldunuz?adam çocuğunu getirdiğine göre evli olma ihtimali çok büyük değil mi bunu hiç düşünmediniz mi? hemen daha avm de ardından baktığınız adamın hemen yanınıza gelip samimiyet kurmaya çalışması çok mu normal sizce? bunu size yapan başkasına da rahatlıkla yapar zaten ayrıca konu da saçma yani adam arkasından baktığınızı nasıl farketti?

çok ince biriydi falan ilk tanışmaya çalışırken herkes öyledir hemen bir ortamda birini görüp nasıl etkilenip olabilirdi aslında diyorsunuz boşanmış ve çocuğu olan biri olarak daha dikkatli olmanız lazım bence

kaldı ki alnınızda boşanmış yazmıyor değil mi? eşinizle gelmediğinizi eşinizin yanınıza gelmeyeceğini nereden biliyor adam da hemen yanınıza geliyor o da ayrı saçma valla hiç inanasım gelmedi konuya..

Adam belki evli bile, haa hanımlar halâ eşlerinizin suçlarını hafifletecek misiniz aldatmalarda bakiiim neyse adam bekârsa dahi çok rahat gördüm, bayağı alışkın sanırım yabancı kadınlara kahve ısmarlamalara, hemen adım atmalara...

Konuya inanmayan bir tek ben değilim herhalde canımm hadi adam evli çapkınlardan da avm de çocuğunu oynatan kadının evli olmadığını nereden bilecek kocasının çat gelmeyeceğini nereden bilecek de kahve içip sohbet edecek aşırı saçma yanii ardından baktım farketti olayı zaten başka mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…