Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

Kargo şube görevlisi beni aramış diyor ki sizin olduğunu nereden bileceğiz diyor.

Haklısınız, ben manyağım kredi kartımdan harcama yapıp yapıp tanımadığım insanlara hediye gönderiyorum dedim.

Girip cikip bu konuyu okuyorum sinirlerim bozuldu resmen.
Kadin su an resmen gaspetmis size ait ürünü.
Polise falan gidilse hirsizlik vs gibi bir sey cikmaz mi acaba? Cok mu abarttim? Cunku cok sinirlendim :/

Girip cikip bu konuyu okuyorum sinirlerim bozuldu resmen.
Kadin su an resmen gaspetmis size ait ürünü.
Polise falan gidilse hirsizlik vs gibi bir sey cikmaz mi acaba? Cok mu abarttim? Cunku cok sinirlendim :/
Samimi söylüyorum şu an ağlıyorum. Başım çatlıyor. Böyle kendimi ifade mi edemiyorum acaba diyorum.

Çıldıracağım. Sıkıntılı, hepsi sıkıntılı. Normal değiller. Bana kafayı yedirtecekler. Getirmiyor Esra kargomu kadın yaa..

Şube müdürü de dönmüş bana nerden bileceğiz diyor. Mahkemede anlarsınız dedim. Hemen geri vites..

Yazıklar olsun.

siz satıcı ile görüşün, size tekrar ürün gönderip parasını kargodan kesmeleri gerekiyor.

Kargo şube görevlisi beni aramış diyor ki sizin olduğunu nereden bileceğiz diyor.

Haklısınız, ben manyağım kredi kartımdan harcama yapıp yapıp tanımadığım insanlara hediye gönderiyorum dedim.

Haha noel anayim ben deseydin yemin ediyorum hepsi secme bunlarin ya..

siz satıcı ile görüşün, size tekrar ürün gönderip parasını kargodan kesmeleri gerekiyor.
Satıcı iletişim kurmuş bağırmış çağırmış ona da. :))))

Ya manyak, manyak. Zararı karşılamanız gerekiyor demiş. O da karşılarım ne kadarsa paradan mı kaçacağım demiş. Erkek oldu başıma.

Sinirlenme yön bence gidip kapısından isteyin. O getirmemiş sen sizin almanızda utanılacak bir şey yok ki

Kimseyle muhatap olmayin ne kadinla nede kargo sirketiyle. Tek muhatabınız satıcı firmadır. Firmayı arayın, ürününüzün belirtildiği tarihde elinize geçmediğini ve iptal ettiğinizi söyleyin. Bak 1 saate eline geçer ürünler.
Bu arada merak ettim hangi firmalar burdan yazsanizda millet görse, yönetim icin sorun olurmu acaba!

Kızlarrr aldım ürünleri. Fırçalarımın bazıları firar. Çantanın ve küpelerin etiketi yook.

Aynen iadeee. Konuştum gerekli yerlerle başım ağrıyor.

Seçtiğim ürünlere yandım.

Kızlarrr aldım ürünleri. Fırçalarımın bazıları firar. Çantanın ve küpelerin etiketi yook.

Aynen iadeee. Konuştum gerekli yerlerle başım ağrıyor.

Seçtiğim ürünlere yandım.
Iade alacaklar mi? Kadının kullandığına emindim . Ben olsam gider hesabını sorarım. Terbiyesiz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…