- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Aynen öyle. TC ve imza. Hata üstüne hata. Yüzsüzlük üstüne yüzsüzlük.Artık TC numarası da veriyoruz neyün isim hatasıymış bu?
Ürün kapıda ödeme değildi. Yani karttan çekim yapıldı sonra kargolandı.urunun gelmeden mi onaylayip ucretini veriyorsun .
bizde aliriz ama urun geldikten sonra odemeyiz yapiyiruz
Kargoda benim adım soyadım ama adres yanlış yazıyor. İçeriğindeki ürünler ise benim siparişlerim. Fatura deseniz adıma kayıtlı o da yollanıyor.
Kadının yüzsüzlüğüne mi yanayım? Kargonun sorumsuzluğuna mı? Gerilen sinirlerime mi?
Kapıdan göndeririz biz olsak. Kadının rahatlığı pess. Getireceğim demiş ortada yok.
Adresine asla gitmem zaten. Mümkün değil. Yarın siteyle de iletişime geçeceğim.Sakın kadının adresine gitmeyin ne olduklarını bilmiyorsunuz sonuçta.
Direk siteyle iletişime geçin sizin muhattabınız alışveriş yaptığınız sitedir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kadın asla ama asla muhattabım değil. Sadece mahkemede olur olursa o da arsızlığını, bu bedavacılığını başka kimseye yapmasın diye.Ben olsam kadınla muhatap olmam. Hırsızı var uğursuzu var. Belli ki Allahtan korkmazın biri.
Kargo çözecek alışveriş yaptığınız siteye bilgi verin. Onlar da uğraşsın.
Daniskası..yok artık yüzsüzlük bu
O zaman kargo şirketini getireceğim diye oyalamayıp buyurun gelin alın desin.Belki bebeği vardır bir sorunu vardir evden çıkmakta zorlanıyordur.
pes ya insan kapıdan çevirirDaniskası..
Höhh yani. 3 gün olmuş ses seda yok. Bir de ben de sizin aramanızı bekliyordum diyormuş.
tamam canim bizde karttan aliyoz ama odemeyi urun geldikten sonra yapiyoz yani onayliyozÜrün kapıda ödeme değildi. Yani karttan çekim yapıldı sonra kargolandı.
Hakem heyetine de bir danışayım. Ben de direk mahkeme falan. Heyt kim tutar beni hesabı.Belli bir tutarın altına tüketici hakem heyetleri bakıyor 5000 falandı galiba
Bilmiyorum öyle değil. Çünkü direk para düşüyor hesabımdan.tamam canim bizde karttan aliyoz ama odemeyi urun geldikten sonra yapiyoz yani onayliyoz
Ben de baştan beri bunu söylüyorum. Israrla..pes ya insan kapıdan çevirir
bnde yanlis biliyor olabilum ama senin sorayim ^^Bilmiyorum öyle değil. Çünkü direk para düşüyor hesabımdan.
Siz düşünceli insan örneği sergilemişsiniz.bana kargonuz var adresinizi bulamiyoruz gelin alin dediler. bekledigim bisi de yoktu. biri hediye gonderdi sandim. sonra dusundum cok mantikli gelmedi. kargonun gelecegi alisveris sitesini aradim. bana kargo gelecekmis siparis nedir falan dedim. isim benzerligi oldugu anlasildi. isim soyisim ayni adres farkli. benim siparisim de yok tabi. gitsem bana vereceklerdi ürünü baya baya
Yarın bir de alışveriş sitesiyle iletişim kuracağım.teslim almadim seçenegini isaretliyip alisveris sitesiyle gorusun bence. para iadesi yapilabilir
Büyük suç onların. Temeli onlar zaten.Suç kargo şirketinin onları sıkıştır, dava edeceğini söyle. Vermeseler de ürünleri en azından paranı alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?