Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

Sakın kadının adresine gitmeyin ne olduklarını bilmiyorsunuz sonuçta.
Direk siteyle iletişime geçin sizin muhattabınız alışveriş yaptığınız sitedir.

Ben olsam kadınla muhatap olmam. Hırsızı var uğursuzu var. Belli ki Allahtan korkmazın biri.
Kargo çözecek alışveriş yaptığınız siteye bilgi verin. Onlar da uğraşsın.

Sakın kadının adresine gitmeyin ne olduklarını bilmiyorsunuz sonuçta.
Direk siteyle iletişime geçin sizin muhattabınız alışveriş yaptığınız sitedir.
Adresine asla gitmem zaten. Mümkün değil. Yarın siteyle de iletişime geçeceğim.

Sinek de küçük ama mide bulandırır hesabı oldu.

Ben olsam kadınla muhatap olmam. Hırsızı var uğursuzu var. Belli ki Allahtan korkmazın biri.
Kargo çözecek alışveriş yaptığınız siteye bilgi verin. Onlar da uğraşsın.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kadın asla ama asla muhattabım değil. Sadece mahkemede olur olursa o da arsızlığını, bu bedavacılığını başka kimseye yapmasın diye.

bana kargonuz var adresinizi bulamiyoruz gelin alin dediler. bekledigim bisi de yoktu. biri hediye gonderdi sandim. sonra dusundum cok mantikli gelmedi. kargonun gelecegi alisveris sitesini aradim. bana kargo gelecekmis siparis nedir falan dedim. isim benzerligi oldugu anlasildi. isim soyisim ayni adres farkli. benim siparisim de yok tabi. gitsem bana vereceklerdi ürünü baya baya

Siz düşünceli insan örneği sergilemişsiniz.

Karşımdaki bayan kendisine gelmediğini kabul ediyor. 3 gündür teslim etmiyor. Geri dönüş sağlamıyor ve araştırma gereği dahi duymuyor.

teslim almadim seçenegini isaretliyip alisveris sitesiyle gorusun bence. para iadesi yapilabilir

Suç kargo şirketinin onları sıkıştır, dava edeceğini söyle. Vermeseler de ürünleri en azından paranı alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…