Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

Hiç güvenemeyecek miyiz biz kimseye ya? Biri işini doğru yapmaz, diğeri malı alır vermez. Vereceğim der yine vermez.

Adres belli gidip alın

Adres belli gidip alın
Yo, ben adresi almadım kargodan. Kargo takipte de yıldızlı görünüyor bir kısmı.

Adam söyledi ismini ama aklımda tutmadım not da almadım. Kargonun kendisi çözsün. Değil mi? Kendi eşyamı gidip bir de yalvar yakar alacak değilim. Getireceğim diyor getirmiyor. Sizce de çok ayıp değil mi?

Getirmezse ne olacak. Kargo firmaları da çok uğraşmaz böyle işlerle. Sinir bozucu bir durum.

Son paragrafa kadar muhtemelen beklediği kargo vardır, o yüzden paketi almıştır diyecektim ki son paragrafta işler değişti... Kadın gerçekten bir değişik; kargonun geleceğini biliyor, paketi teslim etmesi gerekiyor ama hanımefendi evde yok! Allah size sabır versin.

Dava açmayı düşünüyorum getirmezse ya da malda bir eksilme olursa.

Faturalar elimde zaten. Ben ödedim hepsini.

Şimdi kapısına dayanmak bile suç şu ülkede. Ne manasız.
Bence alışveriş sitesi ile görüşün aldıklarınızı iptal edin, kesin kullandı onlar paket içinde değildir hijyenik de değildir bence artık. Ben olsam iptal ederim kargo şirketi ile alışveriş sitesi uğraşsın

İhityacım var dese al derim güle güle kullan.

Böylesi çok ayıp, terbiyesizce. Neden teslim etmiyorsun yani ısrarla?

Yahu çanta, makyaj malzemesi nasıl ihtiyaç olacak?
Ekmek mi su mu bu, değil.
Resmen bedavadan mal sahibi olmuş.
Evet kargo hatalı kimlik görmeden teslim etmemeliydi ki bu durumda kadın geri vermezse de sizin zararınızı ödemek zorundalar.
Kargo hatalı tamam da be kadın niye söylemiyorsun benim böyle bir siparişim yok diye.
Üstelik kargo paletinde sizin adınız soyadınız ve telefon numaranız vardır. İnsan arar söyler.
Bunlar daha iyi günlerimiz ağzımızdan dişimizi sökecekler yakında.
Siz de sinirlenmeyin kargoyu şikayet eder paranızı alırsınız, onlar düşünsün.

Belki bebeği vardır bir sorunu vardir evden çıkmakta zorlanıyordur.

Ya inanır mısınız boğazlarım indi sinirden. Parasını geçtim gerçekten geçtim ama şu arsızlık benim beynimi uyuşturuyor. Nefret ederim böyle insanlardan. Bulurlar ama beni.

Kullanmışsa asla almam zaten. Gönderirim geri. Yeterince kullanamamışsın al tepe tepe kullan diye..

Kullanmışsa asla almam zaten. Gönderirim geri. Yeterince kullanamamışsın al tepe tepe kullan diye..

urunun gelmeden mi onaylayip ucretini veriyorsun .
bizde aliriz ama urun geldikten sonra odemeyiz yapiyiruz

Benzer iki olay geldi basima.
Birinde kitap geldi adres dogru ama isim farkli. Posta kutusundan birakmislar.
Icini actim uzerinde yazan isim altta imza olarak yaziyor.
Hediye gonderilmis yani ama kisiyi tanimadigim icin kitabin gonderildigi siteyi aradim direkt. Once delirttiler benim kullanici adimi falan sorarak. Neyse sonunda sizde kalsin biz tekrar gondeririz dediler.

Ikincisinde de siparis ettigim urun farkli adrese gitmis. Kargoyla muhatap olmadim. Aradim siteyi, yeni urun gonderdiler.

Siz yanlis bir yol izliyorsunuz, o urun size ulasana kadar zaten sitenin malidir. Siteyle iletisime gecin. Onlar ugrassin. Size yenisini gondersinler.

Kargoda benim adım soyadım ama adres yanlış yazıyor. İçeriğindeki ürünler ise benim siparişlerim. Fatura deseniz adıma kayıtlı o da yollanıyor.

Kadının yüzsüzlüğüne mi yanayım? Kargonun sorumsuzluğuna mı? Gerilen sinirlerime mi?

Kapıdan göndeririz biz olsak. Kadının rahatlığı pess. Getireceğim demiş ortada yok.

Artık TC numarası da veriyoruz neyün isim hatasıymış bu?

Siteyi ararım, yeni ürün talep ederim ya da iptal ederim. Bu hiç sıkıntı değil. Kaldı ki çantadan kalmamış bile! Hadi takmam, bunu da geçiyorum.

Kadın neden getirmiyor? Yani neden? Kadını anlamak istiyorum, anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…