- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Bak ben de öğrenciyim.
İhtiyacı olan birine versem gece huzur dolu uyurum. Miss..
Böyle bir kadında olunca bir sinirle yatağımda huzursuz dönüyorum.
Kargo çalışanı bile hayretler içerisindeyim dedi. O da ayrı bir alem suçun büyüğü kendinde kadına şaşırıyor.Baya baya oyalıyor kadın yani ilginç
Kargo çalışanı bile hayretler içerisindeyim dedi. O da ayrı bir alem suçun büyüğü kendinde kadına şaşırıyor.
Onun eline bu gidişle bir adet mahkeme kağıdı vereceğim. Artık adliye koridorlarında da çıkışta ben çekirdek alırım elime, hallerini izlerken sıkılmam.Eline bi avuç çekirdek ver de izlerken sıkılmasın kargocu
Biri başka birine verir, öteki evime gelmez ama sisteme evde bulunamadı diye not düşer, diğeri kargomu kargo dağıtım merkezinde karıştırır bulamaz.Kargo şirketi içerisinde tez belgelerim olan bir kargonun adresini beğenmeyip üzerine başka bir adres yapıştırıp başka yere götürmüştü
Kuyameti kopartmıştım da paşa paşa getirmişlerdi.
O yüzden kargocuları süründür
Sinir oluyorum çoğuna
Bu bana çok büyük ders.Ayy çirkefliğe bakar mısın şaka gibi. Başkasının ismine benim demiş resmen ve tc vermiş. Firmayı da kimlik kontrolu yapmadıkları şikayet edeceğini söylemelisin. Çünkü normalde tc istiyorlar sadece kimliğe bakmıyorlar bile.
Ben bu yüzden hep kapıda ödeme ile alıyorum ne alıyorsam netten. Şu zamanda güvenilmez.
Bu bana çok büyük ders.
İlk söylediğim o oldu. TC ve imza olmadan nasıl veriyorsunuz dedim önce TC aldık gibi bir şey söyledi. Sonra geveledi. Yasal değil bu yapılan. Sizi ve karşı tarafı mahkemeye vermekten çekinmem, bilesiniz dedim. Şimdi de alan kadın vermiyor.
Bana yanlış kargo gelse düşünüyorum da hemen kapıda mümkün değil bana gelmesi deyip geri yollarım.O kadın zaten ne biçim kadın anlamadım. Resmen hırsızlık bu. Bence alın adres ve telefonunu.
Bana ne zaman kargo geldiyse siz misiniz diye isim soruyor evet dediğimde de tc istiyor bakmıyor kimliğime. Halbuki isime de bakmaları lazım. Ama kapıda ödeme yaptığım için takılmıyorum açıkçası eğer ödemeyi yapsam bunun lafını ederdim mutlaka.
Şaka gibi ya.Aynısı gecen hafta başıma geldi. Arkadaşıma hediye göndermiştim, kargoyu takip ettiğimde teslim edilmiş görünüyor. Aradan günler geçti, arkadaşım ne bir mesaj attı ne bir teşekkür. Ben de beğenmedi herhalde diye düşündüm. Sonra dayanamadım sordum, megerse teslim edilmemiş ki. Başka birine vermişler kim olduğu belli değil. Gerçekten inanılmaz. Bir haftadır arkadaşım subeye gidip uğrasıyor bakalım sonu ne olacak bu işin. Gerçekten hem teslim eden, hem kabul edene hayret ediyorum.
Bana yanlış kargo gelse düşünüyorum da hemen kapıda mümkün değil bana gelmesi deyip geri yollarım.
Cuma günü almış kadın saat 10.52’de. Haber vermemiş, bir şey yapmamış. Bunlar arayınca da sizin aramanızı bekliyordum ben de arayacağınızı bildiğim için aramadım demiş. Sonra teslim edeceğini söyleyip etmemiş. Telefonlara da çıkmamış.
Ben de şöyle yorumluyorum. Ses seda çıkmazsa ne alâ mı demiş?
Şaka gibi ya.
Nereden tutsa elinde kalıyor insanın. Sizin ürününüzü teslim alan kişide de yok insanlık. E nasıl yaklaşıyor firma? İletişim kurabilmişler mi?
Gerekli uyarıyı ilettim kendilerine bugün. Yarın öğlene kadar zaman istediler. Halledemezlerse üstünden bu sözlerinizle geçer bir de pratiğe dökerim işi.Birincisi sizin utanmanıza gerel yok. İkincisi o kadınla muhatap olmanıza hiç gerek yok, yapmanız gereken kargo şirketini sıkıştırmalısınız. İşin içinden "ben de çok şaşkınım" demekle çıkamaz. Arayın ve "nasıl hallediyorsanız halledin beni ilgilendirmiyor ama ben kargomu gün içinde adresime teslim edilmesini istiyorum, herhangi bir zarar söz konusu olursa tutanak altına alıp sizden tazmin ederim. Halletmezseniz bağlı olduğunuz müdürlüğe ve şirket merkezine ayrı ayrı ihtarname gönderirim, sonrasında benim zararım giderilir ama çalışanların akıbeti kargo şirketinin iç işleriyle alakalıdır, beni ilgilendirmez" deyin. İşin peşine düşeceklerdir.
Bu arada kargo şirketi sizinkiyle aynı.Şaka gibi ya.
Nereden tutsa elinde kalıyor insanın. Sizin ürününüzü teslim alan kişide de yok insanlık. E nasıl yaklaşıyor firma? İletişim kurabilmişler mi?
Kadınla ben de asla muhatap olmam. Yani olunacak gibi de değil.Ben hiç uğraşmamam.. bence kargo şirketine gidin siz benim paramı verin ne b.k yerseniz yiyin ondan sonra kadınla diyin..
Ben de kullanıldığını düşünüyorum. Hatta acaba yerine yenisini mi tamamlamaya çalışıyor diye de düşündüm.Tabi ki de öyle demiş :) ay düşünsene birden hediye gibi gelmiştir güzelim çanta.
Bende olsam geri gönderir benim değil derim. İnsan değil bu gerçekten yani. İnsan olan belki parayı aylarca biriktirmiş de almış diye düşünür.
Takmıştır bile o çatayı bence sessiz kalmasından belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?