- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Zaten internette biraz araştırma yaptığımda benzer durumlara rastladım aynı kargo şirketiyle.Bu arada kargo şirketi sizinkiyle aynı.
Alan aynı kadın olmasın.En son kime teslim edildiğini bulmaya çalışıyorlardı. Sözde bulup o kişiden geri isteyeceklerdi. Ben arkadaşımla bir kaç gündür konuşamadım, son gelişmeleri takip edemedim. Ama arkadaşım şubede epey sinirlenmiş, şikayet edeceğini söylemiş. Umuyorum bir işe yarar da kısa sürede çözerler.
İnan sürat kargo mu dicektim.. geçen yüksel aytuğ yazısında kendisi ne yapılan terbiyesizliği köşesine yazmıştı.Zaten internette biraz araştırma yaptığımda benzer durumlara rastladım aynı kargo şirketiyle.
Bunu okuyanlar ders alır umarım ve Sürat Kargo bünyesini tercih ederken bir daha düşünürler.
Ben de kullanıldığını düşünüyorum. Hatta acaba yerine yenisini mi tamamlamaya çalışıyor diye de düşündüm.
Biz olsak anında geri çeviririz. İnsanlar çok tuhaf.
Alan aynı kadın olmasın.
Zira türünün tek örneği olsa gerek.
Aklıma geldikçe böyle insanlar, kusasım geliyor.Tek olduğunu düşünmek isterdim ama beleşe konacak çok insan var maalesef.
Hiç denk gelmedim. Okuyayım bir.İnan sürat kargo mu dicektim.. geçen yüksel aytuğ yazısında kendisi ne yapılan terbiyesizliği köşesine yazmıştı.
Umarım temiz şekilde gelir. Kullanmışsa zaten alsın tepe tepe kullansın. Birkaç kelam edip kendisine geri gönderirim.Evet gerçekten tuhaflar.. umarım geri gelir çantanız...
Şu an tek muhattabım onlar zaten.bence siz kargo dan başkasıyla muhattap olmayın
O utanmiyor da sen mi utaniyorsun..Onu da yapmaya ben utanıyorum işte.
bu hatayı yapttkları gibi düzeltmekte onların sorumluluğunda olmalı inşallah sorunsuz bir şekilde halledersiniz probleminiziŞu an tek muhattabım onlar zaten.
Kadın ile asla muhattap olmayı düşünmüyorum.
En son kime teslim edildiğini bulmaya çalışıyorlardı. Sözde bulup o kişiden geri isteyeceklerdi. Ben arkadaşımla bir kaç gündür konuşamadım, son gelişmeleri takip edemedim. Ama arkadaşım şubede epey sinirlenmiş, şikayet edeceğini söylemiş. Umuyorum bir işe yarar da kısa sürede çözerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?