- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #3.621
Bence de.karşı taraf kendi takımıyla sorun yaşayınca yönünü hemen semihlere çeviriyorİnci çok uyanık aslında. Bu hafta yazılacağını anladı Hemen Abidini attı öne..Semihlerede adres gösterdi .
Yaaaaaaaainci dün muratla konuştu..beni gaza getirip çekiliyor dedi..ben herşeyin farkındayım dedi...herkesi tek tek çekip konuşuyor dedi..güvenmiyorum dedi..sonra serkan katılmıştı aralarına..oda dedi bir iki sorum cevapsız kalınca güvenemedim pınara diye..sonra toplantı yaptılar..tuncik sürekli pınarı savunuyu..işte kız size güve duymak istiyo konuşun vs. laflar etti..serkanda sert çıktı..sonradan gelen o dedi..onun gruba girmesi için güven vermesi lazım dedi..noyanda pınardan önemli sorunlarımız var dedi...abidinde ne konuşacamki kızla dedi..tuncik öylece kaldı
ben de sasırdım ve bence serkan daha üstlerde olmalı
O degilde turkan grupdan ayrilinca ac kalcaklar zannediyodu yaBence de.karşı taraf kendi takımıyla sorun yaşayınca yönünü hemen semihlere çeviriyor
Pınarın , semih olma çabalarını izledik bol bol.bir de diğer grubun yıkılma sesleriniiiitvde izleyemedim dün..önemli bişiler varmıyıdı
Grup lideri olmaya yanasmamasiSerkanın sorunu bir grup lideri gibi hareket etmemesi ..Kendileri biz grup değiliz desede insanlar onları grup gibi gördüğünden onuda o grubun lideri gibi görmek istemekte bu durumda grubumdaki etliye sütlüye karışmam söylemleride aslında insanlarda iyi bir izlenim bırakmıyor. Aslında ılımlı bir profil çizdiği için sempati kazansada grubunu savunmaması yada içten içe yaşananlarda müdahil olamaması da eksileri oluyor
halbuki noter onaylı popstardı....neyine senin ütopya derler adama o pomponları görünce
niye oyle diyorsun hot dog bile yapı sattı...hepsi elinde patladıOnu böyle gören noter onaylandığına bin pişmandırAy koptumm yakında pasta gözleme yapmaya da kalkışır şimdi bu abiş
niye oyle diyorsun hot dog bile yapı sattı...hepsi elinde patladı
hep gözü abidik gubidik işlerdeşimdide yumurta işi yapalım diyor.Tavuklar yumurtadan kesilir o zamanda yumurta falan vermez
noyan inci isyanlarda..bakalım nekadar dayanabileceklerPınarın , semih olma çabalarını izledik bol bol.bir de diğer grubun yıkılma sesleriniiii
noyan inci isyanlarda..bakalım nekadar dayanabilecekler
ben dün netten izlediğim kadarıyla murata anlatıyordu bu kıza güvenmiyorum...güvendiğim bi serkan diye ama..ne dedikleri ne demedikleri birbirini tutmuyor yaa.anlamadımkiİnci dün Pınara sen çok iyi birkızsın ben sana güveniyorum senden bir yanlış gelmeyeceğini anladım bir serkana bir sana güveniyorum dememişmiydi Pınara
şimdi açtım..semihler dışarda yerde kahvaltı yapıyorlar..semihhh ciddi şeyler konuşuyor kurrede ayyy kuşlar çok güzel diyorr....alakasız yerden pat giriyor kurre
ayy ben bunu yazdım semih kurreye çıkıştı şurda ciddi bişi konuşuyorum diye :)))))
Aslında kurre onu kızdırmaya çalışarak sevgisini gösteriyor.nerden biliyorum? Kişi kendinden bilir işişimdi açtım..semihler dışarda yerde kahvaltı yapıyorlar..semihhh ciddi şeyler konuşuyor kurrede ayyy kuşlar çok güzel diyorr....alakasız yerden pat giriyor kurre
Herkes naparsa yapsın.ben kendime bakarım, burda kalmaya bakarım diyor serkan.Serkanın sorunu bir grup lideri gibi hareket etmemesi ..Kendileri biz grup değiliz desede insanlar onları grup gibi gördüğünden onuda o grubun lideri gibi görmek istemekte bu durumda grubumdaki etliye sütlüye karışmam söylemleride aslında insanlarda iyi bir izlenim bırakmıyor. Aslında ılımlı bir profil çizdiği için sempati kazansada grubunu savunmaması yada içten içe yaşananlarda müdahil olamaması da eksileri oluyor
Oylama gunü anlarız son kararlarını.noyan inci isyanlarda..bakalım nekadar dayanabilecekler
Eveeeett demisti.bence taktik yaptı pınarın düşmanı olmamak için.nitekim gamzeyle de sürdürmüştü arkadaşlığını malum bilgiden sonra.İnci dün Pınara sen çok iyi birkızsın ben sana güveniyorum senden bir yanlış gelmeyeceğini anladım bir serkana bir sana güveniyorum dememişmiydi Pınara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?