- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.301
İdrak edememiştirahahahha lutfen bugun olan panaromayi izleyin. Turkan neler neler diyor yaa. Ilk defa Kurreye biri "Kurre senin kafanda butun erkekler sana asik, butun bayanlar da semihe asik." dedi :))))
Turkan Semihin gamzeye tugceye falan da mavi boncuk dagittigini soyledi. Kurre de hic sasirmis gibi durmuyor valla :))
Gercekten idrak edemiyor yaaİdrak edememiştir
Gercekten idrak edemiyor yaa
Ne anlatmaya çalıştığını anladıysanız bana da anlatırmısınız:))kızlar açın panaromayı izleyın pınar ve kurre konuk..:) dolap meselesının soruyorlar kurre ye, ben pınarı çok severdım den gırdı en son yattıkları tahtayı vermış ona ondan bahsedıyor, sunucu da dıyaloga gelsek dedı yrım saat oldu soruya cevap veremedı, :)))
aman mırıl mırıl boş boş konuşuo yarım saattir.Kurretülayn'ın sunucuyu çıldırtmak üzere
Ne anlatmaya çalıştığını anladıysanız bana da anlatırmısınız:))
Semih nasıl davranıyor bilmiyorum ama bu gün gelen misafirler kızları yanlarından kovmuş. Ne yazık ki bu yarışma insanları nerdeyse birbirine düşman edecek. Dün gelen misafirlerde sanırım Bahadır ve Serkan'a saldırmışlar.semih içeriye yeni gelen kızlara nasıl davranıyor izleyen var mı internetten ?
ya bence kameraya oynuyor semihSemih de Kurre gidince durgunlaşmış kabuğuna çekilmiş onu da baya etkilemiş yazık bakalım Ütopya'da neler oluyor meraktayım bugün izleyelim görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?