Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bana da tam tersi gerçekçi geliyor ya ne bileyim ağlaması,durdunluğu,resimlerine bakıp içlenmesi vs.
Bunlar bence içtenlmedikçe oyun ile yapılabilecek şeyler değil gibi.
Ben Semih'e bu konuda inanıyorum yani

Tamam seviyo olabilir ama yarışma kurre den önce geliyor bence.bide şimdi timsah gözyaşları dökmesin.kızcağızı sürekli bağırıp küçük düşürüyorlardı hepside.şimdi onlara pişman bence.

Ne tesadüf ki fragman da Semih kelle alma vakti geldi diyor ve o an kameralar Serkan'a odaklanıyor ve yine ne tesadüftür ki Cafe grubunda tartışma çıkıyor ve Serkan'ın gruptan ayrıldığı dedikoduları dolaşıyor Bu hafta gözden çıkarılan kişi belli ki Serkan

ya kizlar serkan ne yapti izlmedim ben...midem kaldirmioo artik belli serkan gidecek millet bosuna sms yolluo hersey senaryo...dalga gecilio resmen

aa evet bende izledim onu tvden.Çok ayıpladım

İzlemedim ama fragmanda şöyle anladım ben.serkan haruna gel bi grup kuralım demiş galiba oda tamam demiş.sonra bunu tucay anlıyor ve serkan bennharunu denedim diyor ve harunu oyuna getiriyor.serkanın dediğinine göre.ama bursa garuna üzüldüm.panoramada kemal beyin dediği gibi bu olay da masum kişi harun,suçda haruna kaldı.diyor.

aa evet bende izledim onu tvden.Çok ayıpladım
Bide semihin misafirlerinin çocuğu oyun parkına gitmek istemş.çocuğun kafasına mı vurmuş ne.gidemezsin diye.bu öfke kin nefret ne diye arkadaş.sanki bu yarışma olmasa semiji ve yandaşlarını tanıcakkardı.neyi paylaşamıyorlar.........

merale ne olmuş peki oda ağlıyor falan ben artık izlemiyorum ama merak ettim serkanın haruna yaptığıda iyi olmamış en azından grubundan biriyle paylaşsaydı yapmadan önce tuncayla konuşmuş olsaydı tuncayda haklı olarak arkasından iş çevrildi sanıyor

Serkan yapiyor bunu demek haa şoklardayimmmmmm

bende etkilendim ne yalan söyleyim
semih i her gördüğünde mi ağlıyormuymuş tv de

ama napalım bi taraftan gitmesi gerekiyordu

kim çocuğun kafasına vurmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…