- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.321
neden alt üst oldu hayatın canm anlamadmKızlar kurrenin içinden konusmayı yeni öğrenen cici kız cıktı.yalnız ben kürre ellendikten sonra haytım alt üst etti her izlediğimde ağlıycak duruma geliyorum.piskolojım boZuldu delirdim sanırım
Kurreye üzüldüm kücük kız cocugu gibi ağlıyor,onun o kadar üzülüceğini düşünmemiştim .normaldede duygusalımdur ama senihi her gördüğünde ağlaması üzdü beni gerçi şimdi alıstımneden alt üst oldu hayatın canm anlamadm
Bana da tam tersi gerçekçi geliyor ya ne bileyim ağlaması,durdunluğu,resimlerine bakıp içlenmesi vs.ya bence kameraya oynuyor semih
semih ailem bile gelmesin diyen bir insan.
yarışmaya adapte olmuş bozulmasın adaptem gelmesin ailem diyor kurre yi mi takacak
tamam seviyodur kurreyi onu bilemem ama ailesini de seviyor nihayetinde
ama karıştırmıyor. kurre nin oylar düşünce tutuştu. benmde mi düştü diye. duygu sömürüsü yapıyor hepsi bu
Herşey ama herşey rejimin oynattırdığı bîr oyundan îbaretSerkandan hiiiiç beklemezdim..
serkan ne yaptiSerkandan hiiiiç beklemezdim..
Ben de merak ediyorum Serkan ne yaptı ki ?serkan ne yapti
aa evet bende izledim onu tvden.Çok ayıpladımSemih nasıl davranıyor bilmiyorum ama bu gün gelen misafirler kızları yanlarından kovmuş. Ne yazık ki bu yarışma insanları nerdeyse birbirine düşman edecek. Dün gelen misafirlerde sanırım Bahadır ve Serkan'a saldırmışlar.
Bide semihin misafirlerinin çocuğu oyun parkına gitmek istemş.çocuğun kafasına mı vurmuş ne.gidemezsin diye.bu öfke kin nefret ne diye arkadaş.sanki bu yarışma olmasa semiji ve yandaşlarını tanıcakkardı.neyi paylaşamıyorlar.........aa evet bende izledim onu tvden.Çok ayıpladım
İzlemedim ama fragmanda şöyle anladım ben.serkan haruna gel bi grup kuralım demiş galiba oda tamam demiş.sonra bunu tucay anlıyor ve serkan bennharunu denedim diyor ve harunu oyuna getiriyor.serkanın dediğinine göre.ama bursa garuna üzüldüm.panoramada kemal beyin dediği gibi bu olay da masum kişi harun,suçda haruna kaldı.diyor.
bende etkilendim ne yalan söyleyimKurreye üzüldüm kücük kız cocugu gibi ağlıyor,onun o kadar üzülüceğini düşünmemiştim .normaldede duygusalımdur ama senihi her gördüğünde ağlaması üzdü beni gerçi şimdi alıstım
yok kız onda rol yapamıcak ne var =)Bana da tam tersi gerçekçi geliyor ya ne bileyim ağlaması,durdunluğu,resimlerine bakıp içlenmesi vs.
Bunlar bence içtenlmedikçe oyun ile yapılabilecek şeyler değil gibi.
Ben Semih'e bu konuda inanıyorum yani
kim çocuğun kafasına vurmuş?Bide semihin misafirlerinin çocuğu oyun parkına gitmek istemş.çocuğun kafasına mı vurmuş ne.gidemezsin diye.bu öfke kin nefret ne diye arkadaş.sanki bu yarışma olmasa semiji ve yandaşlarını tanıcakkardı.neyi paylaşamıyorlar.........
Çocuğun ailesi.yani gidemezsin diyekim çocuğun kafasına vurmuş?
Çocuğun ailesi.yani gidemezsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?