- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.341
Ne zaman ütopya panaromada görüntü izlese ağlıyor.ben kürre in semihi sevdiğini düşünmüyordum..bende etkilendim ne yalan söyleyim
semih i her gördüğünde mi ağlıyormuymuş tv de
ama napalım bi taraftan gitmesi gerekiyordu
Evet canlı iLedim harunun itirafını.kağida yazmıs serkan harun ben 1-2 defa cevqp verdim getir göster diyorSerkan yapiyor bunu demek haa şoklardayimmmmmm
Bana rol gelmiyor ama işteyok kız onda rol yapamıcak ne var =)
Oyle deme yaaaa bak üzüldüm simdiMurat abi grup arkadaşlarına inek sağmayi öğretiyordu dün Semih sağdi bugün altar sağmiş duyduğuma göre.......... bu hafta murat yolcu gibi gözüküyor semihlerin morali çok bozuk...daha oylama bile başlamadı.
Bence serkan gidecek bu hafta fragmandan onu cıkardım ben..ama keske murat gitseOyle deme yaaaa bak üzüldüm simdi
Ben murati da sevmiyorum ama gitsin de istemiyorumASSELLsevmiyorumst: 40756923 .!.:Bence serkan gidecek bu hafta fragmandan onu cıkardım ben..ama keske murat gitse
emin misin canım sanki kafe grubu dağılır gibi oldu serkan büyük hata yaptı gibi bakıyolar ben onun gideceğini düşünmüştüm ama murat gider mi dersinMurat abi grup arkadaşlarına inek sağmayi öğretiyordu dün Semih sağdi bugün altar sağmiş duyduğuma göre.......... bu hafta murat yolcu gibi gözüküyor semihlerin morali çok bozuk...daha oylama bile başlamadı.
Gider canim gider.....kafe grubu dagiliyor gibi gözüküyor ama az önce canlı açtim mangal yapiyorlardi gayet iyiler maşallah yani onlar unutmuş olanlari murata bi kaç gündür inek sağmayi öğretiyor diğerlerine ve bugün altar süt sağma makinasi siparişi vereceğini söyledi umarim yanilirimemin misin canım sanki kafe grubu dağılır gibi oldu serkan büyük hata yaptı gibi bakıyolar ben onun gideceğini düşünmüştüm ama murat gider mi dersin
inşallah yanılıyorsundur muratı da serkanıda sevmiyorum ama ilk önce serkanın gitmesini isterimGider canim gider.....kafe grubu dagiliyor gibi gözüküyor ama az önce canlı açtim mangal yapiyorlardi gayet iyiler maşallah yani onlar unutmuş olanlari murata bi kaç gündür inek sağmayi öğretiyor diğerlerine ve bugün altar süt sağma makinasi siparişi vereceğini söyledi umarim yanilirim
Son olaylardan sonra serkan gitmeli.inşallah yanılıyorsundur muratı da serkanıda sevmiyorum ama ilk önce serkanın gitmesini isterim
Neden bu erken pes edis :)Serkan eğer yanlış duymadıysam izleyicilerden kendisine oy vermemesini rica etti ama bu kişilerin kendi insiyatifinde olan bir şey.
Murat konusuna gelirsek, bu hafta olmasa bile bana öyle geliyor ki yakında gidecek.
Kim vurmus kafasina?Bide semihin misafirlerinin çocuğu oyun parkına gitmek istemş.çocuğun kafasına mı vurmuş ne.gidemezsin diye.bu öfke kin nefret ne diye arkadaş.sanki bu yarışma olmasa semiji ve yandaşlarını tanıcakkardı.neyi paylaşamıyorlar.........
Gecenlerde de ben denk geldim bi laya tv de..trajikomik
Neden bu erken pes edis :)
18 Nisan sonrası Ütopyada operasyon olacak, çok şey değişecek diye dedikodular vardı ve birşeyler değişmeye başladı.Taktiksel mi yoksa gerçekten bir pes ediş mi var bilemiyorum, hep beraber göreceğiz.
Bu arada Premium Pasaport ile siteye girip oy kullanmaya çalışanlar gün içinde Murat-Altar-Semih'in profillerinin altında "elenme adayı" ibaresini görüp şok geçirmişler.
Neler dönüyor anlayamadım...
Sence yarışmaya yeni katılacaklar arasında yarışmanın çehresini değiştirecek ve finale yürüyebilecek isimler dahil olur mu? Veya bu şansı bulabilirler mi diye sorayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?