Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Ben daha izlemeye başlayalı bir kaç hafta oldu sadece, son 15 bölümü falan izledim, şimdide baştan başladım, ara ara bakıyorum tabii bütün bölümleri izlemek gibi bir niyetim yok.

Tuncay'a gelince izlediğim bölümler arasında bir hatasını görmedim ve ilerleyen zamanda bu çocuğun hayatta iyi yerlere gelebileceğini ve hak ettiğini düşünüyorum. Semih konusunda net değilim, tam bir manipulasyon üstadı ama kafası iyi çalışıyor. Bundan iyi siyasetçi olur

Kaan'ı sevmedim. Şimdi vefat etmiş annesi üzerinden prim yapmaya çalışıyor korkarımki...

Kaan hangisiydi canim su ver firina diye yarismadan gelen cocuktu dimi.Allah rahmet eylesin.

Sanmam ya, anneler gunu geliyor
Ici ne kadar buruktur cocugunn..

Semih iyi strateji yaptigi icin bugunleew kadar geldi : )

Ama gomlum tuncaydan yana

Kaan hangisiydi canim su ver firina diye yarismadan gelen cocuktu dimi.Allah rahmet eylesin.

Sanmam ya, anneler gunu geliyor
Ici ne kadar buruktur cocugunn..

Semih iyi strateji yaptigi icin bugunleew kadar geldi : )

Ama gomlum tuncaydan yana

Aman ne bileyim Marga,

bunlar bir garip, biri Simihhh Simihhhh yapıp duruyordu, şu an bu haftaki eleme için oy desteği bile istemeyecek kadar arazi olmuş ortalıktan (Kurre)

Aşçıbaşı Kaan desen, o iki yüzlü davranışlarını gördüm ya bir daha hiç kimse inandıramaz bana onun samimi olduğunu.Allah rahmet eylesin tabii ama geçmiş zamanlarda çeşitli yarışmalarda insanların acılarını oy almak maksadı ile kullandığınıda gördükçe bilemedim, çok mu kötüyüm

Tuncay daha ılımlı ve daha Efendi, bence olabilir. Dediğim gibi baştan beri izlemediğim için izlenimlerim yeni yeni oluşuyor.

kurre utopya panaromaya da cikmiyor..of ya serkan bitirdi resmen kendini bu sacma hareketi yapmasaydi finali gorurdu bence..neyse umudum tuncay ve altarda artik..ama oncelikle TUNCAY tabiki

evet cnm Tuncay ilimli efendi zeki ve cok yetenekli masallahi var her is gelior elinden..damarina basmadiklari surece kimseye bulasmior

kurre utopya panaromaya da cikmiyor..of ya serkan bitirdi resmen kendini bu sacma hareketi yapmasaydi finali gorurdu bence..neyse umudum tuncay ve altarda artik..ama oncelikle TUNCAY tabiki
Kurre haftaya panoramadaymış canım bu arada serkanin yaptiği olay tamamen stratejik kafenin tüm oylarinin serkan toplandigina eminim gitmez yani mümkün değil...bu arada altarin annesi isyanlardaymıs bu hafta aile görüşmeleri iptal olmuş sıra altardaydi sanirim annesi de oğlunu görmek istediğini söylemiş fakat serkan ve harunun arasındaki gerginlik ten dolayi aile görüşmelerini iptal ettiklerini söylemişler ben pek alaka kuramadim...aybukenin gideceği hafta ailesi gelecekti görüşmeler iptal olmuştu ve aybukede bir kaç gün sonra çikmisti benzer bi olay yine öyle birşey olabilir altar yolcu olabilir

Yalnız Serkan'ın böyle bir harekette bulunması çok mantıksız değil mi? Grup kurmak istiyorsan kurarsın, aylardır kulis yapmanın anlamı ne? Ayrıca kurallar gereği bir deftere herhangi bir şey yazarken bile kameralardan saklamak yasakken gizli gizli nasıl not gönderebilirler birbirlerine? Tuncay'ın bu notlardan nasıl haberi olur ve ortaya çıkartır. Ben bu işten bir şey anlamadım. Acaba finale yaklaştıkça insanlar bireysel olmanın daha yararlı olacağını mı düşünüyorlar diyeceğim ama eğer mevzu cidden benim anladığım şekildeyse Serkan'ın destek görmesi zor çünkü bu bir ihanet manasına gelir.Yazık oldu çocuğa bilemedim.

evet cnm Tuncay ilimli efendi zeki ve cok yetenekli masallahi var her is gelior elinden..damarina basmadiklari surece kimseye bulasmior

Hırslarına yenik düşmemesi güzel bir şey.

Eğer internette dolaşan oy dağılımları gerçekse, Tuncay ve Semih oy olarak başı çekiyorlar ve oyları birbirlerine çok yakın. Totalde Cafe Grubunun oyu Semihlerin grubuna göre daha fazla ama Serkan'ın izleyicilerden kendisine oy göndermemesi yönünde yaptığı beyanat işleri karıştırabilir. Tabii Ütopya yarışmacıları Serkan'ı potaya sokmazlarsa işler yine değişir.Altar konusunu ise bilemedim, göreceğiz...

misafirler kızlara mı sizi istemiyoruz dedi
neden ki ??

ay ya Altar gitmez inss kaan buket dururken altar in elenmesi uzucu olur bence serkan oy kaybedebilir ya tuncayi sevenler onun arkasindan is cevirdi diye oy atmayabilirler ..harunu da seviorm ben aslinda

misafirler kızlara mı sizi istemiyoruz dedi
neden ki ??
cnm semihlerin misafirleri gelmisti ..bahcede cardakta toplanmislardi kizlarda gidince bi adam dedi ki lutfen gdermisiniz dedi hzuurszluk cikmasin sizi istemiorz dedi..neden dediler bilmiorm ama sanirim bahadir ve cafe grubyla zmaan gecirdiler die ya da dedikidu da yaptilar bilmiorm bende tam izlemedim tahmin

Canlı izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki fragmanlar da gösterilen cafe grubu gerginliğiden eser yok harun cafe grubundan içeri girmem diyordu serkanla tuncay dargindi kağıtmış notmuş vb hiç birşey yaşanamamis gibi cafe grubununu destekleyen arkadaşlara duyurulur içiniz rahat olsun... şu anda aralarindan su sızmıyor.... sanki hiç bir şey yasanmamis gibi anlam veremiyorum yaşananlar gerçek değil miydi

Ütopyada kural yok kanun var deniliyor bu durumda birisi ne kadar fazla oy alırsa alsın reji istediğini gönderebilir nasılsa kural yok

ay sevindim ya izlerken icim sisti resmen ...cok gerildim.. oyunsa eger gercekten helal olsun ..super oynuyorlar

meral gercekten iyi konusuyor toparlamaya calisiyor buket laylaylom ya..ye ic uyu buket..tuncayin dedigi gibi etrafina bak biraz ne olup bitiyor .tuncay iyi konustu ama harunu savundu meral gibi hemen satmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…