ütü ve elektrik süpürgesi markası sizinki ne

ütüm tefal süpürgem bosch. süpürgemi biraz daha büyük alsam iyi olacakmş

bende ütümü dün aldım eve gelip denedim ve en düşük ayarda bile babamın gömlekleri açıldı 10 numara diyorum: PHİLİPS GC4870

Arkadaşlar merhaba, bir internet sitesinde indirime uğrayan Philips Azur GC-4890/02 2600 Watt Buharlı Ütü ile Philips Azur GC-4870/02 2600 Watt Buharlı Ütü arasında kararsız kaldım.

bu ürünleri kullanan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.

canım sanırım hepsişurada.comu kasdediyorsun bende orda gördüm üst modeli 400den 200e düşmüştü 4870 ise 350di... ben philips bayisini aradım adam tabanları farklı biz 4870i tavsiye ediyoruz dedi ve 4890 diye bir model ben duymadım dedi.... zaten philips kendi bayisinde 4870 300tl di ben o modeli bayiden aldım eve geldim denedm süpppeeeerrr

Çoooookk teşekkür ederim, tavsiyene mutlaka uyacağım

sende mutlu ütüler yap inş. canım... ben pek bilmem ütü yapmayı ama öyle gaza geldim ki hemen eve gelince babamın gömleğini ütüledim hatta o kada güzel ütülüyorki ben birazcık da yaktım

demek ki gerçekten etkili bir ütüymüş pratiğini babanın kıyafetlerinde yapmışsın

ben elektrikli süpürgemi çok uzun araştırmalardan sonra philips marathon fc 9210 aldım. eve gelir gelmez de denedim. max ve min hız ayarları var. min standart çalışma performansı gösteriyor. max da ise halılar yerinden kalkıyor resmen istersen orta ayardada çalıştırabiliyosun.ayrıca oldukça sessiz. toz torbasız olduğundan temizliği çok kolay. ben çok sevdim süpürgemi

ütü olarak biz eve philips azur serisinden bişey kullanıyoruz. çeyizime de philips almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
demek ki gerçekten etkili bir ütüymüş pratiğini babanın kıyafetlerinde yapmışsın

evet cnm aslında ben sadece bir gmlek ütüleyecektm ama annem yığdı önüme hepsini bende yaptım hatta haytımda ilk kez pantlon flnda ütüledm ütümü seviorum... inş. sevglmn ütülerinide yapacğım kendi ellerimle sıra süpürgeye geldi ama

Ütü konusunda philips (özellikle azur serisi) gerçekten çok iyi. birkaç sene önce anneme tefalin güzel bir modelini almıştım. Şimdi philips kullanıyorum. Karşılaştırdığımda philipsin çok çok daha iyi olduğu tartışmasız.
Süpürge konusuna gelince. Onu da çok araştırdım. Philips in ergofit modelini kullanıyorum. Torbasız sistem ve yıkanabilir hepa 13 filtre . Kumandası tutma kolunda ve emiş gücünü ayarlamak çok rahat.Halılarımın çoğu shaggy olduğu için iyi temizliyor mu diye kontrol ediyorum. Tavsiye ederim.

ütü de delongi ye bi bak derim süper bişi bana hediye gelmişti buhar kazanlı 2010 un en iyi ütüsü seçilmiş zaten dev bir ütü markasıymış bence bi bak derim

canım ben buharlı temizlik makinesini aldım aynı marka ve model ama ütüsünü almadım şimdilik .ütüm henüz iyi durumda ama bozulur falan da yenisini almak istersem kendi ütüsünü alıcam karcherin..
baya güzelmiş öyle dedi adam.hem makinenin buharıyla yani buhar gücü ile çalışıyormuş ütü,elektriğe takmıyormuşsun ayrıca değil mi yanlış anlamadıysam..

ütüde. delongi buhar kazanlı ütü. harika ötesi bişey ıyıkı almısım dedıgım tek ürün..
süpürge fakır sulu sistem. heryerde dıyorum. kuru süpürge hayatta kullanmam bidaha

ben çeyizime aldım. Daha kullanmak nasip olmadı ama uzun süren araştırmalar ve satıcı tavsiyelerine dayanarak;

ütüde iki seçenek var. ben buhar kazanlı istediğim için tefal aldım ama eğer normal ütü istiyorsan kesinlikle philips al derim.

elektrik süpürgesini ise electrolux slince aldım. çalışmalarını (ses, emiş gücü) diğer makinelerle birebir test ettim. en sessiz ve emiş gücü yüksek olan bu marka. Zaten dünya çapında ödülü de var sessizlik bakımından.

ama bu ikisinin de fiyatları biraz yüksek. Ben çeyiz olduğu için kıydım paraya.
ütüyü 540 tl, süpürgeyi de 650 tl gibi almıştım sanırım. ama spotta daha uygunmuş aldıktan sonra öğrendim. spotçulara da bak derim.

Son düzenleme:
Süpürgede fakir kesinlikle
çok memnunum ütüm arzum fena değil ama
anneminki rowentaydı çok güzeldi
rowentayı tavsiye ederim

benim de hem ütüm hem elektirkli süpürgem philips.ikisinden de çook memnunum.özellikle süpürgemden daha çok memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.bu arada fakir kullanan iki tane tanıdığım var hiç memnun değiller.makinelerini değiştirdiler hatta.bir odayı süpürüp diğer odaya geçince makinenin motoru dinlenmeden çalışmıyormuş.

Annemin bütün küçük ev aletleri phılıpstir.10 seneyi geçti ne ütüsü,ne elektrik süpürgesi ne tost makinesi filan hiçbir şeyi bozulmadı.Ben de küçük ev aletlerimi philips almayı düşünüyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…