ütü ve elektrik süpürgesi markası sizinki ne

1yıllık evliyim 3. elektrik süpürgem Bende mi birşey var desem,hayır.Herkes gibi sadece halılarımın üstünü yatay bir şekilde süpürüyorum.Ama şunu biliyorum ki elektroluks'ün servisi çok kötüydü, bozulan makinemi götürdüğümde bana, makinenin motorunda inşaat tozu var tamir masrafını sizden alacağız gibi komik bir bahane ürettiler oysaki evimin her yeri halı kaplı,zemine süpürge değmiyor bile. Ben de aldığım mağaza olan teknosanın ve de elektroluksün merkezine telefonlar açtım ama inandıramadım adamları inşaatta çalışmadığıma:)Traji komik bir durum.Diğer makinem hediyeydi, auranın halı yıkaması ama onun da malzeme kalitesi çok kötüydü, plastik parçası kırıldı ve inanılmaz çok gürültü çıkarıyor.Ama çekiş gücü çok iyi,hala çalışıyor olmasına rağmen tıpkı arzumun süprgesi gibi onu da sesinden dolayı çalıştırmak bile istemiyorum..Elektronik eşya şans işi derlerde bu kadar da şanssızlık mı olur.Bilen birilerine sormak en iyisi galiba.Eşim duymasın şimdi 4.süpürgemi almak üzereyim lütfen bana bu sefer en azından 10 yıl kullanacağım bir marka önerin ki arayı kapatayım.

ütüm philips, elektrikli süpürgem bosch ikisinden de memnunum şimdilik

miele süpürge kullanıyoruz 3 sene oldu alalı, çok da memnunuz..tavsiye ederim..

bende ütü bakıyorum bu aralar. buharlı ütü mü yoksa buhar kazanlı ütü mü daha iyi? philips almayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız ya da duydugunuz modeli var mı philipsin?

bende ütü bakıyorum bu aralar. buharlı ütü mü yoksa buhar kazanlı ütü mü daha iyi? philips almayı düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız ya da duydugunuz modeli var mı philipsin?

Merhaba, bende philiphsin buhar kazanlı ütüsünü kullanıyorum. En son çıkan değilde bir önceki modeli. Çok ama çok memnunum tavsiye ederim sizede...

Merhaba, bende philiphsin buhar kazanlı ütüsünü kullanıyorum. En son çıkan değilde bir önceki modeli. Çok ama çok memnunum tavsiye ederim sizede...

teşekkür ederim canım buhar kazanlı kullanmak zor mu peki?

Rica ederim arkadaşım. Ben hiç zorluğuyla karşılaşmadım. İnan bana cok iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum bu ütüyü alırken...

Bugün Mediamarkete gittimm ve nişanlıma göre bir delilik yaptım:)) 1029 tl olan teşhirdeki miele marka elektrik süpürgesini 199 tl ye aldım:)) ama aparatları yok:)) aklımda kaç zamandır miele vardı yaklaşamıyordum pahalı oldukları için ... şimdi başlığını vs 150-170 arası alabilirmişim araştırdım yaklaşık 350-400 tl ye mal olacak bana... süpürge akü ile de çalışıyoryani elektirik olmayınca da çalıştırabiliyoruz... ve emiş gücü çok güzel:)) her ne kadar nişanlım delisin dese bile ben aldım:)) inşallah pişman olmam...

süpürgede yıllarca rowenta kullandım çokta eski bir modeldi hakkın rahmetine kavuşunca
arzum aldım ondanda memnunum 2500 watt bir tane ihlas aura var sulu çok fazla kullanmıyırum genelde derin temizlikte
ama oda iyi çekiyor
ütümde tefal

ya kızlar benim alerjik astımım var bu yüzden ne süpürge alacağıma karar veremiyorum yardım edin lütfen
torbasız istiyorum ama sulu susuz mu karar veremedim
annemde fakir var çokk memnun bilemedim ki ya?

benim de ütüm ve süpürgem philips. süpürge için ben de uzun uzun araştırdıktan sonra philips power pro'da karar kıldım. torbasız. çok memnunum, iyi çekiyor ve toz haznesini temizlemek çok kolay. kızım alerjik olduğu için hepa filtre benim için önemliydi. ütü de akıllı olanından. buharı çok güclü gercekten.

süpürgem philips marathon 2200W. Anneminki aynı modelin 2000w olanıydı. 8 senedir kullanıyoruz tık demedi hala canavar gibi bende o yüzden tercih ettim.

Ütümde Delongi stirella. Onu da yine annemin delongi marka kazanlı ütüsü vardı çok memnunuz ilk çıkan modeliydi anneminki bende en yeni modelinden aldım.
Umarım size de fikir olur kızlar.
Mutluluklar

ütü kesinlikle tefal kazanlı ütü elektrik süpürgesi de bosh BGS62232 modeli çok memnunuz biraz pahalı ama halı yıkanmış gibi parlıyor kızlar

benim süpürgemde ütümde philips.

süpürgem torbalı. çünkü astım alerjim var. her seferinde dökmeye gerek yok ayda bir dökseniz yeter diyorlar ama her süpürmede dökülmesi gerekiyor. o yüzden onunla her süpürmede uğraşamam diye almadım.
500wat emiş gücünde. hepa filitreli. zaten bunlar bana yeter. diyordum kiiii geçen gün 700 mü yoksa 750 mi neydi tam hatırlamıyorum rowentanın süpürgesiydi veee benim aldığım süppürgeden daha uygundu (özdilekte kampanyadaydı.) bir an kendi süpürgemi anneme verip onu alasım geldi ama aç gözlülüğe gerek yok evde kedi köpek beslesem bile 500watt bana yeter bir de fakirin buharlı temizlik süpürgesinden aldım mı tamamdır

ütümde philips. ütü de de dakika da verdiği buhar gücü önemliymiş.dikkat edip almak lazım kazanlı almaya niyetlenmiştim ama sonradan hantallıklarını görünce koyacak yerimin olmaması ihtimalini de düşündüm. ve en yüksek buhar gücü olanını almaya karar verdim

bu arada süpürgede 2000 wat 2200 watt olanlar motorun gücü. motor gücünden ziyade emiş gücü önemlidir.

kızlar bu philipsin azur ütüsü ile torbasız elektrik süpürgeleri nasıl sizce kafam karıştı ne alsam diye

ütüm phılıps azur çok memnunum
süpürgem arnica bora 5000
2 aydır kullanıyorum memnunum su haznesini güzelce temizledikten sonra koku flan olmuyo

kızlar eğer maddi durumunuz yetiyorsa ihlas aura cleanmax alın diyorum fiyatı 1500tl civarı kesinlikle harika 7 senedir kullanıyoruz tık demedi emiş gücünde hiçbirr azalma olmadı halılar yıkanmış gibi ayağnı basınca yumuşaklığı ve farkı hissediyosun evi sadce süpürsen bile ben temizlendim diyor valla ve hem halı yıkama hemde süpürge olduğu için kullanışlı annem bütün yatakları koltukları halıları yıkıyo tertemiz oluyolar normalde halı yıkamalı olanlar iyi olmaz ama bu öyle değil şimdiye kadar hiç arıza vermedi. ve tabiki su filtreli olduğu için hiçbir şekilde dışarı toz çıkarmıyor zaten açınca ne kadar güzel çektiğni anlayabiliyoruz cunkı su resmen çamur gibi oluyor diğer süpürgelerin hiçbiri öyle temizlemiyor eğer içinde su bırakmazsanız koku olmuyor aksine süpürürken içine parfüm damlatıyorum ev mis gibi kokuyor . ve son olarak ihlas servisi harika müsterisiyle çok ilgileniyor telefon açıyoruz gelip alıyorlar evden ve eve teslım ediyorlar(bakımı için ve arızaları için bikere açma kapama düğmesi kırılmıştı oda düşürdüğmüz için ) 2 senede 1 bakımı var 6 ayda yasa senede 1 de filtresini değiştiriyoruz 10 tl gibi bi fiyatı var ve tekrar tekrar söylüyorum kesinlikle ihlas aura cleanmax...

canım ütü akıllı olanlardan hangiisi bende aldım ama daha kullanamdım merak ediyorumda biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…