Üvey anne modeli durumunda olmak istemiyorum

Bence tesadüf felan hiç girmeyin o işlere. Benim eşim önce kızıyla kendi konuştu uzun uzun neden evleneceğini felan anlattı başkasından duyması hoş değil sonuçta anlayabilecek bir yaşta. Sonra biz tanıştık ve en sevdiği oyuncağı almıştım birlikte oynadık cok sevınmıştı. Tanıştığımızda oda 6 yaşındaydı.
Ki bizim minik yavrumuz kimseyle konuşmaz çok utangaç içine kapanık biridir tabi şimdi ben açıyorum onu yavaş yavaş. İsmini bile söylemeye utanır soranlara o derece.

Bence cocuksuz biriyle evlenin. Siz zaten ayrilmissiniz uzun suredir yalnizmissiniz anladigim kadariyla. Sizin bile cocugunuz yokken nasil baskasinin cocuguna bakacaksiniz? Gorustugunuz bey de kendi gibi esi vefat etmis cocuklu bir bayanla yuva kursun. Onlar birbirlerini daha iyi anlarlar. Ama sizin icin cocuklu biri cok zor olur. Kendiniz gibi cocuksuz biriyle evlenin basiniza is almayin bence. Sizin yasinizda da cocuksuz beyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…