Üvey anne olmak istemiyorum suclu muyum?

eşin ve eski eşi anne baba olarak çocukların hayatını mahvetmişler,
psikoloji diye birşey kalmamış ki çocuklarda.
senin yaptığın iyiliklerle düzelecek bir durum değil.
yaralı bu çocuklar.
uzun müddet terapi almalarında fayda var.

Yine bu konuda kendi anneleri surekli doldurup uzerimize ateş topu gibi yolluyor cocuklari ne yapacagimi şaşırdım. sizden yardim bekliyorum. simdiden tesekkur ederim

tatlım 13 yaş artık ergenliğe giriş zamanı. bir da belli ki çocuklar çirkin şeyler yaşamış kime nasıl davranacaklarını kestiremiyorlar. bence pedagog yardımı almanız şart.

bu konuyu evlenmeden önce açsaydınız derdik ki evet olmayın anne diye. ama artık iş işten geçmiş.
adamla evlenirken demiş oluyorsunuz ki : ben iki çocuğuna da razıyım. onları benden hatta herşeyden çok sevmene , onların ilk önceliğin olmasına, anneleri ile arandaki bağın ölene kadar devam etmesine , ben de bu durumu kabullenmeye razıyım. yani yaşadığınız şeyler olağan şeyler. 2 tane ergen çocuk. biyolojik anne olsaydınız da buna benzer sorunlar olacaktı. onların öyle ya da böyle anneleri var. annelik yapmanıza gerek yok. onlara iyi bir abla olun, eşinize destek olun kafi.

İşiniz çok zor eşiniz size çok iş bırakmadan çoğunlukla kendisi ilgilense iyi olur.tabi size de çok iş düşüyor, zor kısaca.baskasinin çocuğuyla ilgilenmek kolay mı büyük sabır ister.ama o anne işte çocuklarını bu hale getirmiş ya yazıklar olsun.nasil içi rahat ediyor.y anına alsa anne gibi dvransa bunlar yasanmazdi.olan hep cocuklara oluyor.

Bende iki çocuklu bir adamla evliyim
Sana tavsiyem anne olmaya çalışma, olamazsın çünkü
Ancak abla ya da iyi bir dost olabilirsin
Bazı yerlerde geri dur, böyle krizleri eşin yönetsin
Çok fazla sahiplenme, bana kızanlar olacaktır ancak içindeyim durumun
Sonra onları düzelteceğim diye kendi psikolojinden olursun
Herkes yerli yerinde gerek, birlikte yaşamanız güzel bir şey onlara bir yuva vermişsin ama bundan fazlası için dikkatli ol. Eşin onların babası sen daha fazlası olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…