- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
sensin iğrenç. aynen elime düşme çok fena olur. bana laf atma git işine bak polemik yaratmaSen ne iğrenç bi insansın ne demek ilgilenme çocuk onlar adı üstünde Rabbim senin gibi insanın eline muhtaç etmesin hiç birimiziNalet Kaynana
Bosver canim gecmisi hic takma herkes hata yapar onemli olan insanin hatasini anlayip temiz sayfa acmak insallah sorunlariniz cozulurSurekli isitip onume koyuyor. onu ikgilendirmeyecegini bende soyledim en azindan evliyken gidip cocuklarimin gözü onunde eve adam almadim. zorlamayla konsomatrislik yaptim eşim cikardi beni o ortamdan ve şimdi evine cocuklarina bakan bir eşim
pislik sensin. beddua da sahibine döner. karnındakine dikkat et sen. muhattabım değilsin, bana laf atma işine bak dedim sana. niye hala ısrarla yazıyorsun.Polemik yaratma diyene bak saygısız Rabbim seni ıslah etsin ne diyim sonra izliyoruz haberlerde senin zihniyetindeki insanları çocuklara nasıl davranildigini Rabbim Her çocuğu annesiyle büyümeyi nasip etsin ve senin gibilere evlat nasip etmesin senden annefalan olmaz pislikNalet Kaynana
Polemik yaratma diyene bak saygısız Rabbim seni ıslah etsin ne diyim sonra izliyoruz haberlerde senin zihniyetindeki insanları çocuklara nasıl davranildigini Rabbim Her çocuğu annesiyle büyümeyi nasip etsin ve senin gibilere evlat nasip etmesin senden annefalan olmaz pislikNalet Kaynana
Çocukların belli zaten psikolojik sorunu var evet tabiki konu sahibinin öz verisi bi yere kadar olabilir ama ne halt yerse yesinler denmez daha 10 ve 13 yaşındaki çocuklara kendi çocuğunuzu koyun onların yerine normal çocuklar değiller tabiki sahip çıkılması lazım evet yıpranmış olabilir ama evlendiğinde biliyordu zorlukların çıkacağını üslubumda gayet yerinde üslubu bozuk olanları uyarın A Adelka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?