- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Psikolojik destek almaya basladik biliyorum zor seyler yaşadıklarını ama ben bu 1 sene icerisinde cok sahiplendim cocuklari ve korkuyorum anneme gidicez demeleri bile cok korkutuyor benie psikolojileri bozulmuş çocukların, kolay mı? destek almıyorlar mı?
bunun sizin üvey anneliğinizle ne alakası var?
Psikolojik destek almaya basladik biliyorum zor seyler yaşadıklarını ama ben bu 1 sene icerisinde cok sahiplendim cocuklari ve korkuyorum anneme gidicez demeleri bile cok korkutuyor beni
Ben biryerde yanlış mi yapiyorum demek amaçlı acmistim konuyu
Anneleriyle ayni ilcede yasiyoruz 4 aydir 1 kez bile aramadi sormadı çocukları.Belki annesini cok ozluyor gitmek istiyor.
Gidince de annesinden ilgi gormuyosa ondan bu sekilde tepkiler veriyodur.
Sizinle arada mesafe varmi.
Sizedemi anne diyor.
Yakinmi sicakmi size karsi cocuklar sizde onlara oylemisiniz.
Yoksa daha cok ihtiyaclarini felanmi karsiliyosunu.
Yaşım 28, bende terapi aliyorum. Ben zaten hep yakindim cocuklara her derdimizi paylasabiliyoruz. Sadece bir istediği olmayinca mesela gecen sefer gidecegim dediginde annem bana motor alacak dedi ve gitti almayinca geri geldi biz aldik bisiklet sustu bir süre şimdi telefon alacaksiniz yoksa giderim demeye getiriyor. Ama her istedigini yapamayiz en azindan gelecegini mahvetmek istemiyorum çünkü telefonu varken kesinlikle derslerle ilgilenmiyor.Üvey anne değil de abla olman seni daha yakın yapar onlara . senin yaşın kaç ? Evde iki tane önceden ilitişimde olmadan pisikolojisi iyi olmayan çocukla ilgilenmek kolay değil tabii ki sende istersen Terapiye git rahatlarsınpsikologla konuşman ona danışman filan seni çok rahatlatır
Ben anneleriyle ilgili en ufak bir kelime konusmadim zaten bütün herseyi büyük oglan anlatti bana. babama bunlari yapti eve erkek aldi vs... kesinlikle o benim annem olamaz dedi ben her defasinda anneler degismez bir tane annen var o da O dedim.Bence babasi alip karsisinda 2 cocuklada ciddi bi sekilde konusmali. ben sizi cok seviyorum istediginiz zaman benim haberim dahilinde annenizi görebilirsiniz fakat onun hakkinda bana hic bisey anlatmicaksiniz kötu davraniyorsa söyleyeceksiniz desin. ben sizin nasil babanizsam oda anneniz desin kötülemesin annesini.Benim abimle yengemde ayrildilar abim sonra evlendi ama bIz yegenime asla annen kötü vs. demedik abimede dedirtmedik.o cocuklar kucuk elbet anlayacaklar egriyi dogruyu..
Dr dan yardim almayi düşündunüz mü?
Anneleriyle konusmaya calistim ama surekli benim gecmisimden ve kötü bir insan oldugumdan bahsetti haklisin dedim gayet sakin karsilamaya calistim fakat her gittiklerinde bana dogru dolduruyor çocukları. Ona anne derseniz bir daha beni goremezsiniz gibi seyler söylüyormuş. ben bir sınırlama koymadim babasi da istediginiz anda gidebilirsiniz diyor fakat bu ayriligi bir koz olarak kullaniyor cocuk ne yapmam gerek bilemiyorumbütün aile bireyleri iletişim içinde olmalı durumu olabildiğince normal standartlara getirmeli bu sizden çok çocuğun annesi babasına düşer sizde bu konuda destek olabilirsiniz
yazdıklarıma ben bile inanmıyorum ya neyse nerede bizde bu seviye
Götürdük fakat hicbir caresi olamadi bizecanım benim sorun sende değil . Annesi ile yaşadıklarında ergenlik dönemlerindeler bir de küçüğü bir pedagoga büyüğü ergen merkezine yönlendirmeniz gelecek için daha hayırlı olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?