Başin sagolsun canimbenim analik var , babam izinsiz kardesime cuzzi bi miktarda bile maddi destek çikamiyor
daha çok seyler var tabi, kizin oglun seni hiç arayip sormuyor diye doluruyor,adamin beynini yiyor resmen
arasan konsutuklarinin içinden cimbizla laf çekip dedikodumu yapiyor
en son benim çocuklar ona anneanne demiyomus ona takmis,halamdan duydum bende
nene diyolar anneannesi deilki çocuklarimin
yani maddiyati garantyiye bile alsan baban eski baban olmuycak evlnince
ama onunda hayatinda bi nefese ihtiyaci olabilir bigun ( babaannene bisey olursa Allah korusun yalniz kalmis olucak baban )
bu arada benim annem hayatda deil ..
53 yaşındaki flört için birlikte değildir burda hemfikiriz kadın gerçekten evlenme peşinde mi para peşinde mi bunu nasıl anlarız diyen bir konu sahibi var hakkatten bende merak ettim bu nasıl anlaşılır kievet, cunku dedem vefat ettigine cici babanneye miras dusmustu. Evet emekli maasi da iyi bir sey.
Valla yanliz ben bayana da acidim ne yalan soyliyim. O yasta evlenmek icin israr ediyorsa ihtiyaci vardir bence. Sonucta babasi da gorusmus etmis bugune kadar, belki kadin evleniceklerini sandi.
Ama zor durum herkes icin.
O kadinin yerinde de konu sahibinin yerinde de olmak istemezdim.
evet o durumda zaten bayan demek ki dizayn pesinde.konu sahibi arkadaşın babası evlenmek için söz verip evlenmediyse hak geçer tabii..ama evlenmek istemediğini baştan söylediyse kadının yaptığı yanlış..
Yazdiklarimi düzgun okuyamamissiniz galiba ben kadına kötü demedim hasta babasi var diye kadıni tanıtmak amaçli yazdim evde babasi var colugu cocugu yaşi vs vs..ayrica kazanmadiginiz mal dediginiz tabikide benim hakkim benim öz annemin yardimi var o kazanilan mallarin üzerinde hickimse gelipte bunun üzerine konamaz hazirci onlar ben degilim..ayrica burda konu para degil babamin kandirilmasi..kadina kötü demedim niyetini tam anlayamadigim icin fikir almak istedim üyelerden..ayrica babamin ayip ettigi falan yok babam evlenmek istemedgini söyledigi halde o ısrar ediyosa yüzsüzlük onundur madem öyle çekip gideblir bi amaç içinde degilse..biz bunu tartisiyoruz bilmem anlatabildim mi
babamın imam nikahlı eşi bile bizi evde istemiyor..rahatsız oluyor evde dolaşmamızdan..allah hiç kimsenin anne ve babasını başından eksik etmesin..ama bu kadın resmi nikahlı olsaydı ne yapar eder bizi bertaraf ederdi..Nedir bu kadar kadına yüklenmek
53 yaşında evlilik çağında evladı olan bi kadının babanla ömür boyu flörtleşmesini beklemiyordun sanırım
Evlenmek istemesi, kendine bir hayat arkadaşı istemesi gayet doğal
Hasta bir babası olması da onu kötü kadın yapmaz
Baba 54 yaşında bir adam, tabi ki evlenebilir, nedir bu kazanmadığınız malın hırsı, miras da miras
Babanız gerçekten o kadına evlenmem takılalım demişse zaten çok ayıp etmiş, bu yaşa kadar neden düzen kuramadığı belli
Yazdıklarım size zor gelebilir ama gerçek bu, yerinizde olsam babamı yuva kurması için desteklerdim, herkes kendi düzenini kurunca analar, babalar yük oluyor, bu forumda onlarca konu var, yalnız yaşayan ebeveyne tahammül edemeyen gelinlerle ilgili, hayatın gerçekleri bunlar, kadına düşman olmanızı gerektirecek bir durum yok
Kadının hadsizlik ettiği noktalar varsa bile bu selahiyeti babadan alıyor, orayı atlamayın
ya
53 yaşındaki flört için birlikte değildir burda hemfikiriz kadın gerçekten evlenme peşinde mi para peşinde mi bunu nasıl anlarız diyen bir konu sahibi var hakkatten bende merak ettim bu nasıl anlaşılır ki
imza yı atarken tapu ile birlikte atmak istiyor kadınlar..
biz öyle evlenmedik:))
vasiyet birakmasi lazim sanirim. Belki bahsettigi sey o dur.tıpatıp aynı konu şuan bizde mevcut. bilen arkadaşlara ben de sormak isterim.
Benim de annem babam ayrı babam yıllardır babamın tek cocugu oldugum icin olan mirasın yalnızca bana kalması için nikah kıymıyor kimseye.
Yalnız yaşayan bir adam.
fakat son zamanlarda anneme (telefonda hal hatır acısından konusuyorlar) evlenme ihtimali oldugunu söylemiş.
Annem de lulu'nun hayatını garantiye almadan evlenme nacizane fikrim dedi.
Babamda ben bütün mirasın tek vekaleti varisi luludur diye imza verdim dedi.
Bu konu da böyle birşey olabilir mi? tek varis benim fakat evlenirse eşiyle bölüşme olur mu?
Olmasından rahatsızlık duyarım açıkcası.
dolandırıcı olmadığınıda bilmiyoruz ama..kaç yaşına gelmiş kadın flört mü edip duracak. evlenmek istemesi çok normal değil mi? ha niyeti kötü de olabilir tabi ama öyle olmama ihtimalide var. kadına hemen dolandırıcı damgası vurmuşsunuz .
Tam olarak ne yaptıgını ben de anlamadım fakat varis olarak beni göstermiş adımı imzalamış biryerlerde mirası ile ilgili benden sonra kalacak tek insan kızımdır olarak.vasiyet birakmasi lazim sanirim. Belki bahsettigi sey o dur.
bu durumu düzeltmesi düşünmesi gereken babadır..baban mirasını sana devredip evlenebilir. ya da sözleşme yaparlar..
ama bir yandan kadın da haklı yani. liseliler gibi sevgili mi olsunlar bu saatten sonra...
o kağıdı sen nasıl görebileceksin..annen babandan kağıdın fotokopisini istesin..Tam olarak ne yaptıgını ben de anlamadım fakat varis olarak beni göstermiş adımı imzalamış biryerlerde mirası ile ilgili benden sonra kalacak tek insan kızımdır olarak.
Tam olarak ne yaptıgını ben de anlamadım fakat varis olarak beni göstermiş adımı imzalamış biryerlerde mirası ile ilgili benden sonra kalacak tek insan kızımdır olarak.
ya değilse?dolandırıcı olmadığınıda bilmiyoruz ama..
şimdiye dek babama gelen hanımlar hiç saygılı davranmadı..rahmetli annemi mumla aradıda geçmiş olsun..en son kadın yüzüne bile tükürmüş tartışma sırasındaBenim cok sevdigim bi teyzem 50 yasinda. 70 ysinda adamla evlendi. Ama adam tum malini mulkunu cocuklarina paylastrdi evlnmeden. Kadin basta kabullendi. Ama simdi adam hasta altini falan temizliyor. Hastanelerde sabahliyolar devamli. Bedavaya haata bakicilik yapiyor.
Simdi acikcasi ben bu teyzeye uzuluyorum. Adam olunce gidecek evi yok. Cocuklar babalarini aramiyor sormuyor. Ama adamin oldugu gun sokaga atildigi gundur.
Konu sahibinin babasi hic bulasmak iatemiyor bu islere. Daha yasi da genc zaten elden ayaktan dusmesine cok var. Kendi yasinda kadina nikah yapip dirdirini mi cekicem diyodur.
Erkekler bi yastan sonra genc ve elinden her is gelen kadin arar.
Konu sahibi korkmasin bosuna yani.
Benim annem zaten kendi ayaklari üzerinde duran bir insan evi maaşı herşeyi var babamdan bir beklentisi olmadi ama tabikide babam yaptigi herseyi annem sayesinde yapti cok caliskan bir insan benim annem..bende zaten evliyim parayla pulla işim yok benim zaten babam öldükten sonra para pul peşine koşcak bir evlat degilim ben gözümüz tok ALLAHA şükür..benim anlayamadigim kadının ısrarı tabikide babamin evlenip yuva kurmasini isterim ben kendimde evliyim ztn yıllardır..bencil bir insan degilim..sadece babamin zarar görmesinden korkuyorum devir kötü neler görüyoruz haberlerde 5 kuruş para için insanlar birbirlerini öldürüyo..kadının bu aşırı ısrarı beni korkutan çünkû babam onu kullanmadi hicbir sekilde ta en basindan söylemis arkadas gibi hayatimda olursan olursun ama ben evlilik düsünmüyorum demis.kadini kullanip kullanip sonra ben evlenmicem senle dememis ki..bu sebepten biz asil niyetini anlamaya calisiyoruz tekrar soyluyorum konu para degil tabikide onunda olsun bir takim seyler hicbiseyde gözum yok ben sadece niyetini anlamaya calisiyorumKötü diye sözle belirtmek şart değil
Kadını para avcısı, babanızı kafeslemeye çalışan bir uyanık gibi anlatmışsınız
Babanız hem evlenmek istemiyorum deyip, hem de yeşil ışığı açık bırakıyorsa ki devam eden bir ilişki var ortada kadının umudu vardır, bu da çok doğaldır
Babanızın malı,parası onun emeği, annenizle yolları ayırmışlar ve anlattığınız kadarıyla babanız hakka dikkat eden biri, annenizi mağdur mu etti boşanırken yoksa. Bir insan hayatını kurarken, ilişki ya da evlilik parasını kullanma tasarrufu vardır mutlak anlatmaya çalıştığım bu.babanız zaten sizin geleceğinizi tehlikeye atmayacağını söylemiş ve bu güne kadar öyle yaşamış. Siz şimdi evleniyor olsanız, bir de evladınız olsa adam sana kuruş harcamam dese ağırınıza gitmez mi ? Bunun neden başka bir kadına yapılmasını arzuluyorsunuz. Bakın ileri yaşlarda bir evlilik, bir ilişki çok kolay değil, insanların sürekli yaz-boz şansı yok, bu babanız içinde geçerli. Yalnızlık çok zor, evlat başka şey, eş başka şey, hayatında biri olduğuna göre babanız bu yalnızlığı çekiyor şu anda, yazık değil mi ? Neden bu kadar ön yargılısınız, baba sende düzenini kur demek yerine neden bu kadar şüphe ? Çok şey gördüm ben yaşarken, inanın babanız iyi niyetli olsa da aptal değildir, ona yaşam alanı bırakın, kursun düzenini yazıktır. Ha babanızın illa da evlenmem kararı varsa, kadınla görüşmeyi kesmesi gerekir, çünkü görüşmeye devam etmek, beni ikna edebilirsin demek şu durumda, bu da ayıp etmektir, karşındakine umut vermektir. Ben dedimle olmuyor ki bu işler, umut vermemek lazım, kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?